bu resimleri görünce nikein ne kadar güzel isler yapabildigini (Arsenal formasi) görüyorum.. fakat barca formasi bu kadar zaman gecemsine ragmen hala gözüme hos gelmiyor.. bence güzel degil
teşekkürler abi işte şimdi merakım daha da arttı...çok güzel bi haber oldu bu...
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Ben pek umutlu değilim. Daha kulüp armamızı düzeltemediler, sapır sapır hepsi dökülüyor da bize özel bir şeyler yaptırabilecekleri bana çok ütopik geliyor. Özelini geçtim bakalım bu sezon uzun kollu forma çıkarabilecekler mi
Ayrıca Boyner'le anlaştılar iyi güzel de hangi ürünümüzü satacaklar. Çıkarabildikleri bir kaç tane güzel ürün var o da sadece Trabzon'da. Hatta bir çoğumuzun haberi bile olmuyor bunlardan. Serdar Bey online satış sitemizden satış yaptıklarını söylüyor Kusura bakmayın ama koca bir yalan.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
geçen gün ntvdeki yenilsen de yensen de programında konuk taraftarların formalarına bakarken farkettim kimisi eski kimisi yeni formalarını giymiş takımlarının. bence kulübün sürekli aynı sponsorla çalışması da pek iyi değil. yani bir forma koleksiyonu yapıyoruz formalarınızın biri kappa diğeri puma en yenisi nike.
düşününce güzel bir şey bence. değişik markaların bordo mavi formaları.
bu arada bugün ankarada hummel distribütörünün mağazasına gittik (hoş, sadece ankarada var zaten ). harika ürünler var ama çoğunu hentbol milli takımlarına verdiklerinden satmıyorlar. ürünler çok orijinal ve malzemeler çok kaliteli. umarım ileride forma koleksiyonumuza hummel da girer..
TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Sirt Reklamimiz resmi Sitemizde Türk Kizilay olacak diye yaziyor...
Bence TrabzonCell Gayet Güzeldi...
Hem kendini bilmez bjk´li taraftarlar taklit maklit diye atlarsa kimse sasirmasin
hala var öyle taraftar
Yorum