Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok güzel olmuş gerçekten.. Ama formayı gösteren de armadır. Neden büyük bir Ts arması kullanmıyoruz anlamıyorum zaten.. Bizim renklerimiz de her modelde güzel durmuyor bu da bir gerçek. Başka renklerle kombinasyon yapılınca gerçekten güzel duruyo bordo-mavi.. Beyaz forma yaptılar sadece beyaz o da.. Bi bordo-mavi şeritler olsa fena mı olurdu.. Şimdi gri forma bekliyoruz onun içinde de bordo-mavi olur inş. Unutulmuş da olabilir o forma gerçi biz bekliyoruz ama

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Doğru renkler, doğru tasarımla buluşunca ortaya güzel işler çıkabiliyor.

Doğru çözümler için, doğru yaklaşımlar gerekiyor.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• giresunspor un formasını daha önce koyacaktım buraya ama büyük bir fotosunu bulamamıştım

ne olurdu bizimkiler parçalı veya beyaz formayı çıkaracaklarına bundan çıkarsalardı

...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Güzel görünüyor formamız.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Apple ve Nike'ın Türkiye için benzer bir kaderleri var. İkisi de dünyada çok güçlü markalar fakat Türkiye temsilcilerinin performansının dünya ile alakası yok.
              selam,
              afs abi iyi güzel yazmissinda, milletin Apple bilgisayar ve laptoplari alma gücü varmi türkiyede ?, dogrusu burda yani almanyada orta gelirli birisinin bile almasi cok zor.

Nike'in bu düsük performansini da düsük gelir ve cakma ürünlerin yogunluguna bagliyorum

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alanzinho bu fotoğrafı klübeden çıktıktan sonra çektirmiş sanırım.
                pardon, bu formayı kast ettiğini bilmiyordum, ben maçta giydiği forma diye algıladım!
                Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Kulübe sunduğum forma modeli önerilerimde buradaki ortak zevklerimizi ve beklentilerimizi göz önünde bulundurmaya çalıştım. Bu sene Nike'ın kullandığı modellerdeki ortak çizgilerden biri de omuzlardaki çizgiler, önümüzdeki sezon modellerde büyük takımların genel çizgilerini göreceğiz mutlaka. Kolleksiyonlar hazırlanırken büyük takımların oturmuş genel karakteristik formaları belirleyici rol üstleniyor. Bu sezon giydiğimiz çubuklu forma İnter'in daha önce giymiş olduğu forma modeli baz alınarak tasarlanmış mesela. Arsenal'in veya Barcelona'nın giydiği modeller bir sonraki sezon için ilham kaynağı oluyor. Forma modelleri bir sezonluk tasarlanmıyor Brasil Jersey modeli diye bilinen beyaz formamızda olduğu gibi.

Taraftarın forma konusundaki hassasiyeti, beklentileri, istekleri ve yapılan hatalar belli. Bu işten sorumlu insanlar bu durumun fazlasıyla farkında. Umarım hepimizi memnun edecek çözümler üretebilirler.

Biz önce kulüp olarak imrendiğimiz kulüpler gibi formalarımız olması için onlar gibi kurumsal davranmak zorundayız. Yoksa deveye sormuşlar boynun neden eğri diye, nerem doğru ki demiş.

Saygılar efendim.

Yorum

• abi formamız yine kataloglardan mı seçilecek...
                    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abi formamız yine kataloglardan mı seçilecek...
                      Hayır, bize özel yeni modeller olacak.

Yorum

• Trabzonspor Boyner ile Artık Her Yerde

Kulübümüz Ticari Ürünler Ticaret A.Ş. ile Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş arasında gerçekleştirilen ve bu alanda bir ilk olma niteliği taşıyan işbirliği kapsamında, 29 Eylül 2009 tarihinden itibaren Türkiye genelindeki 26 Boyner Mağazası'nda TS Club ürünlerinin satışları başladı. Kulübümüz, gerçekleştirilen bu işbirliğiyle lisanslı ürünlerinin markasını Türkiye'de katlı mağazacılık içine dahil eden ilk futbol takımı oldu.

Geçtiğimiz hafta Ankara Mağazası'nın açılışını yapan, Trabzonspor Kulübü'nün lisanslı ürünler markası Ts Club, satış noktalarını arttırmaya devam ediyor. Mağazacılığın Türkiye'deki en önemli temsilcilerinden olan Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş ile yapılan anlaşma çerçevesinde, Türkiye genelindeki 26 Boyner Mağazası'nda TS Club ürünleri raflardaki yerini aldı. Trabzonlular ve Trabzonsporlular bugünden itibaren takımlarının lisanslı ürünlerine artık daha kolay ulaşabilecek.

TS Club mağazalarından sorumlu yönetim kurulu üyemiz Serdar Boğoçlu konu ile ilgili düşüncelerini; "Şu an Türkiye genelinde Ts Club statüsünde 12 mağazamız, corner statüsünde de 20 adet satış noktamız mevcut. Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş ile yaptığımız bu işbirliğiyle satış noktalarımıza 26 corner daha eklenmiş oluyor. Bugünden itibaren yurt çapında 58 noktada Ts Club ürünlerini taraftarlarımıza ulaştırıyor olacağız. Sadece yurt çapından değil Almanya'nın Essen kentinden de mağaza açmak isteyen girişimcilerden talep alıyoruz. Tüm bunların yanı sıra, mevcut satış noktalarımıza ek olarak www.trabzonspor.com.tr adlı sitemizden de Türkiye'de ve tüm dünyadaki taraftarlarımıza online satış yapabiliyoruz. Satış noktası olmayan illerimize ise, yıl içinde mobil satış mağazamız olan gezici TIR ile hizmet götürmeye devam edeceğiz. Taraftarımızı her zaman lisanslı ürün almaya davet ediyorum'' şeklinde dile getirdi.

Boyner Mağazaları'nda yeni sezonda satışa sunulan Çubuklu, Parçalı, Beyaz, Turuncu ve Mavi olmak üzere 5 çeşit yetişkin forma ve şort ile, çubuklu ve beyaz olmak üzere 2 çeşit junior forma ve şort satışa sunuldu. İlerleyen günlerde Ts Club daha fazla ürün çeşidi ile Boyner Mağazaları'ndaki raflarda yer alacaktır.

Hayırlı olsun, güzel haber

Yorum

• Bu çok güzel bir haber işte. Hem de tam Ankara'dan ayrıldıktan sonra..
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Gerçekten çok güzel bir haber
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• editt.....
                              En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 29.09.2009, 18:46.
                              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X