Aradan bu kadar zaman gecti, yok arkadas sevmedim bu Nike i ve sevmeyecegim de. Umarim en kisa zamanda bu firma dan kurtulup Kappa ya geri doneriz. Nike hayatimda gordugum en kotu formalari yapiyor. Bu sadece bizim takim icin gecerli degil. Butun takimlara yaptiklari formalar hemen hemen ayni. Bu adamlarin isi basketbol formasi yapmak. Gidip onu yapsinlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan sonra satılan formaların arkasında bu reklamı istiyoruz, yani ben istiyorum en azındanTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan sonra satılan formaların arkasında bu reklamı istiyoruz, yani ben istiyorum en azındanOSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike'ın mal yöneticikleri.
Hangi mantık bizim formaları sizin mağazalarda sattırmıyor.
Yorum
-
Hayırlı olsun, güzel olmuş.
Hoptek oynamalarını da özlemiştik bu arada.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet bencede sen istiyorsun... Mesela ben istemiyorum
Yoksa çok yakıştığı için falan seğil.
Haa yakışmamış mı? Gayet de yakışmış.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen aldığım formanın herşeyiyle sahadakinin aynısı olmasını isterim, orjinal olması bu benim gözümde...
Yoksa çok yakıştığı için falan seğil.
Haa yakışmamış mı? Gayet de yakışmış.
yakışmasına yakışıyor da kozmetik işi gibi olmasın aaabi
armaların akibeti gibi olacak ve tez zamanda sökülecek solacak kopacak yıpranacaksa olmamalı benceBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAradan bu kadar zaman gecti, yok arkadas sevmedim bu Nike i ve sevmeyecegim de. Umarim en kisa zamanda bu firma dan kurtulup Kappa ya geri doneriz. Nike hayatimda gordugum en kotu formalari yapiyor. Bu sadece bizim takim icin gecerli degil. Butun takimlara yaptiklari formalar hemen hemen ayni. Bu adamlarin isi basketbol formasi yapmak. Gidip onu yapsinlar.
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike'ın mal yöneticikleri.
Hangi mantık bizim formaları sizin mağazalarda sattırmıyor.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum