Kemal,
aynısından bende aldım malesef Kazım'ın dediği gibi.Sahte olanda sorun yok,orjinal olanda imla hatası var.Yani şanslımısın değilmi sen karar ver
Yapma be abi
Demek korsan ürün, napalim... Sonucta ben almadim, hediye. Alan düsünsün :hıh
forza aston villa trabzonsporun ürünleri berbattt denilecek seviyede formaların kuması bastan assaqı rezalet bakıyorumda bursasporun formaları bizimkilerden daha qüzel KAPPA bize forma yaptıgı sene esofmandan polarına tişörtünden montuna herşeyyy vardı kappa yapsın polar giyelim yeter forma olmasada olur polar üzerinde calısmalar varmı bu sitede?
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
ayrıca tanıdığım birkaç bursalı arkadaşda o formalardan şikayetçiydi.
biz istikrardan yana olalım, zırt pırt sponsor değiştirmekle bir şeye varamıyoruz.
eminim ki önümüzdeki yıllarda birinci sınıf formalara sahip olacağız.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Formalarımızın ve ürünlerimizin kalitesi gayet yerinde. Puma dönemindeki kumaş kalitesini düşünüyorum da çok çok iyiler. Kumaşların hafifliği, hava alan kumaş yapısı, renkleri, kesim ve dikişleri kaliteli.
Formadaki tek sorun armaların eşofman ve idman ürünlerinde kullanılan armalar gibi kaliteli olmayışı. Arma sorununun çözüleceği sözünü aldık.
Çok daha iyi olamaz mı? Elbette olabilir ve olacaktır da. Taraftar profilimizi ve ekonomik gerçeklerimizi ve de göz önüne alarak, taraftara bütçesine uygun seçenekler sunmak en akıllıca seçenek olacak. İsteyen en kalitelisini, isteyen kaliteli ve makul fiyatta olanını alsın.
abime aynen katılıyorumya.ben üniversite öğrencisiyim ve kulübe katkı olsun diye her sene forma almaya çalışıyorumki bu çok zor oluo benim için 70 lira ve üzeri vermek istemiyorum her zaman.ki aldığım formaların armaları kaliteli değil çamaşır makinesinde iki yıkamada gitti.hep elde yıkardı anacığım iki kere unttu makinaya attı güzelim puma forma armasız şimdi.nike tada aynı sorun varmış.taraftar formaları olsa çok iyi olur makul fiyatlarda şöyle 30 olur 40 olur 50 olur.şimdi 45e sadece geçen sezonun mavi nike forması var.keşke yöneticiler bunları okusa..
Ts Club'ın taraftar forması satılıyor Ts Club mağazalarında. Çubuklu ve reklamsız.
Bizim çubuklu formamız çıkmadan evvel Of'ta gördüm bu formaları 45 liraya takım halinde. güzeldiler doğrusu o dönem formalarımızın fiyatından şikayetçi olan arkadaşlara önermiştim.
Arkadaslar sade not olarak söylüyorum bizim antraman magzemeleride iyi kaliteden degil onlarda ikinci sinif yani, bizim giyindimiz T-shirtler iki paracdan yapilmis, lacivert olan bir kumasdan acik mavi olan yer baska kumasdan, öbür takimlarinki Aston Villa, Arsenal vs vs gibi takimlarinki tek kumasdan yapilmis ve kumas cok daha iyi. Bunlarda Nikenin sucu yok formalardaki gibi o baska mesele
Yorum