Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Habu ürünler gerçekten şahane.

Bende var iyiki Bu ürün cok hosuma gitti
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• antrenman ürünlerimiz gerçekten çok güzel ve giyimiçok rahat
      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• bir müjde mi artık ne derseniz !
        Kulübe yolladığım mail ve gelen cevap ;

Merhaba,
        Antalya'da yaşıyorum ve takımımın lisanslı ürünlerini kullanmayı istiyorum.
        Burada TS Club ne zaman açacaksınız merak ediyorum.
        Migros AVM veya Deepo AVM lerin içerisinde açılacak olan bir TS Club çok iyi iş yapacaktır.Bu şehir bunu çok rahat kaldırır.
        Ayrıca bayilik ne şekilde ve hangi şartlarda veriliyor ?

Merhabalar,
        Antalya için henüz bir görüşme yapılmadı.
        Fakat Boyner Mağazaları ile anlaşmaya varıldı, birkaç gün sözleşme vs işlemleri tamamlandıktan sonra Türkiye genelindeki bütün Boyner Mağazalarında Trabzonspor’un Lisanslı ürünlerine ulaşabileceksiniz.

Bilgilerinize,
        ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
        "Küçük bir kentin büyük savaşı"
        kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• Bu haber çok güzel ...

Türkiye genelindeki bütün Boyner Mağazalarında Trabzonspor’un Lisanslı ürünlerine ulaşabileceksiniz.
          Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Habu ürünler gerçekten şahane.

bu üründen bende de var,ancak aklıma takılan bir konu var.şu t-shirt'e numara bastırma işlemini biz yapabiliyor muyuz ?

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu üründen bende de var,ancak aklıma takılan bir konu var.şu t-shirt'e numara bastırma işlemini biz yapabiliyor muyuz ?
              Bildigim kadariyla normal boyutlarda yapiliyor, fakat kücük boyutlarda sanmiyorum...
              .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bildigim kadariyla normal boyutlarda yapiliyor, fakat kücük boyutlarda sanmiyorum...
                mesela futbolcuların t-shirtlerinin ön tarafının sol alt kısmına yazılmış ya hani sadece numara.mesela alanzinho'da 25 yazıyor sadece.oyle olabiliyormu diye sormuştum.

Yorum

mesela futbolcuların t-shirtlerinin ön tarafının sol alt kısmına yazılmış ya hani sadece numara.mesela alanzinho'da 25 yazıyor sadece.oyle olabiliyormu diye sormuştum.
                  kunduracilar caddesinde bir gencin üzerinde görmüstüm, antrenman formasina alanzinhodaki gibi kücük hanelerle 61 yazdirmisti.
                  nerde yaptigini sormadim tabi ama en azindan mümkün oldugunu gördüm

Yorum

• İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kunduracilar caddesinde bir gencin üzerinde görmüstüm, antrenman formasina alanzinhodaki gibi kücük hanelerle 61 yazdirmisti.
                    nerde yaptigini sormadim tabi ama en azindan mümkün oldugunu gördüm
                    tamam teşekkürler.

Yorum

Yapılabiliyor tabiki.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Valla sürekli kirlileri kontrol ediyorum evde, Valide kirli diye yıkayacak düzden diye. Kirlilerdeyse gidip arkasını çeviriyorum. Arma işi çok sakat.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• ççç
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Antreman ürünlerine niye kimse birşey demiyor ? Güzel olunca herkes beğeniyor işte. Bizim asla memnun olmaz edebiyatı yapmayalım lütfen.
                            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Şu armadaki güzelliğe bakarmısın.

Şu güzelliği formalara uygulayamıyoruz. Formalarda bu armalardan olsa eminim satışı etkilerdi. Armaları sökülüyor diye forma almayan o kadar arkadaşım var. Bu işi beceremiyoruz.

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ççç
                                Yarın Tırı ziyaret edeceğim inşallah indirim dedikleri sadece parçalı formadan ibaret değildir.
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X