bir müjde mi artık ne derseniz !
Kulübe yolladığım mail ve gelen cevap ;
Merhaba,
Antalya'da yaşıyorum ve takımımın lisanslı ürünlerini kullanmayı istiyorum.
Burada TS Club ne zaman açacaksınız merak ediyorum.
Migros AVM veya Deepo AVM lerin içerisinde açılacak olan bir TS Club çok iyi iş yapacaktır.Bu şehir bunu çok rahat kaldırır.
Ayrıca bayilik ne şekilde ve hangi şartlarda veriliyor ?
Merhabalar,
Antalya için henüz bir görüşme yapılmadı.
Fakat Boyner Mağazaları ile anlaşmaya varıldı, birkaç gün sözleşme vs işlemleri tamamlandıktan sonra Türkiye genelindeki bütün Boyner Mağazalarında Trabzonspor’un Lisanslı ürünlerine ulaşabileceksiniz.
Bildigim kadariyla normal boyutlarda yapiliyor, fakat kücük boyutlarda sanmiyorum...
mesela futbolcuların t-shirtlerinin ön tarafının sol alt kısmına yazılmış ya hani sadece numara.mesela alanzinho'da 25 yazıyor sadece.oyle olabiliyormu diye sormuştum.
mesela futbolcuların t-shirtlerinin ön tarafının sol alt kısmına yazılmış ya hani sadece numara.mesela alanzinho'da 25 yazıyor sadece.oyle olabiliyormu diye sormuştum.
kunduracilar caddesinde bir gencin üzerinde görmüstüm, antrenman formasina alanzinhodaki gibi kücük hanelerle 61 yazdirmisti.
nerde yaptigini sormadim tabi ama en azindan mümkün oldugunu gördüm
kunduracilar caddesinde bir gencin üzerinde görmüstüm, antrenman formasina alanzinhodaki gibi kücük hanelerle 61 yazdirmisti.
nerde yaptigini sormadim tabi ama en azindan mümkün oldugunu gördüm
Şu güzelliği formalara uygulayamıyoruz. Formalarda bu armalardan olsa eminim satışı etkilerdi. Armaları sökülüyor diye forma almayan o kadar arkadaşım var. Bu işi beceremiyoruz.
Yorum