Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sivassporda gs nin mor renkli formasi ile sahaya cikti dünki diyarbakir macinda

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İstanbul Bakırköy karuselde (nasıl yazılıyor bilmiyorum idare edin ) Nike mağazasında formalarımız satıştaymış. Yakın olanlara duyrulur.

Acaba tüm Nike mağazalarında formalarımız satışa sunulacak mı yoksa sadece o mağazanın bir uygulaması mı arkadaşlar?

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ay-Yıldızı Şampiyon olan ve Türkiye Kupasını kazanan kulüpler takabilir sadece. Hiç bir kulüpte kalıcı değildir. Şampiyon olan yeni sezonda takar ay-yıldızı.
        Bilgin icin tessekür ederim
        Sampiyonluk ama zor simdii
        #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
        Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• ResimdeKi Yazi İyi

Yorum

• Yukarıdaki fotoğrafta armamız yapıştırma mı, dikiş mi?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Almanya Milli Takimin'in 2010 Dünya Kupasinda giyecegi Forma:

*
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi nike'nin kesimleri biraz büyük gibi geldi bana. Bu yüzden bedeninzin bir boy altını almanızı öneririm. Benim önerim sizin L beden almanız.
                EyvAllah abicim çok teşekkür ederim.. Ben de öyle yapacağım büyük ihtimal.. Arkasına yazacağım ismi kesinleştirdikten sonra siparişi vereceğim inşAllah

Yorum

• İlk olarak TSürmene Kizi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bilgin icin tessekür ederim
                  Sampiyonluk ama zor simdii
                  Belli olmaz... En azından bir Türkiye kupası bekliyorum artık Yni formalarımızda şanlı bayrağımız çok güzel duracak
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• adidas'ın almanya'ya, nike'ın abd'ye yaptığı formaları başka formalarla kıyaslamamak lazım bence. çünkü kendi milli takımlarına çok güzel formalar hazırlıyorlar.

bugün internette dolaşırken benim en sevdiğim markalardan hummel'in artık Türkiye'de bir internet sitesinin bulunduğunu gördüm. hatta Ankara'da mağazası bile var.

hummel adı geçen çok büyük bir marka değil ama bence bir kaç yıla eşofman üstleri, altları çok moda olur -ki zaten vintage sevenler için hummel'ın yeri apayrıdır. aston villa'nın efsane formalarını da bana göre şimdiye kadar en güzel yapan da hummel'dır. umarım bir gün Trabzonspor'umuza da forma yaptığı günleri görürüm..
                    TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      adidas'ın almanya'ya, nike'ın abd'ye yaptığı formaları başka formalarla kıyaslamamak lazım bence. çünkü kendi milli takımlarına çok güzel formalar hazırlıyorlar.

bugün internette dolaşırken benim en sevdiğim markalardan hummel'in artık Türkiye'de bir internet sitesinin bulunduğunu gördüm. hatta Ankara'da mağazası bile var.

hummel adı geçen çok büyük bir marka değil ama bence bir kaç yıla eşofman üstleri, altları çok moda olur -ki zaten vintage sevenler için hummel'ın yeri apayrıdır. aston villa'nın efsane formalarını da bana göre şimdiye kadar en güzel yapan da hummel'dır. umarım bir gün Trabzonspor'umuza da forma yaptığı günleri görürüm..
                      Hummel'ı çok yakından bilirim bir çok ürün kullandım Hummel marka. Hentbol sporunda Hummel markası bir numaradır...

Sebebi ucuz ve kaliteli malzeme ve ürün sunması. Tüm forma takım 10 avro'ya getirilebiliyor. Oysa Nike ve Adidas'ta 20-25 avro'ya kadar çıkar bu fiyatlar. Bu sebeple ileriki zamanlarda futbol kulüpleri tercih edebilir ancak Trabzonspor'a yakışan bir marka olur mu orasını bilmem...

Türkiye Hentbol Federasyonu Hummel'ın Türkiye temsilcisidir. THF'nin bir futbol kulübüne sponsor olması yani aracı olması ne denli mümkün bilmiyorum... Federasyon bu konuda çok tecrübesiz. Henüz çalışmalara başlayamadı ve reklam konusunda yetersiz.

Sevgili dostlar Hummel ile Nike karşılaştırması daha öncede çok yapıldı. Bu iki markayı birbirine karıştırmayın, yatıp kalkıp Nike'a şükredin derim.
                      En son OnurKul tarafından düzenlendi; 01.09.2009, 04:07.
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Ütüsüz forma ile fotoğraf çektiren biz olsaydık burada yazılacakları tahmin edebiliyorsunuz değil mi?

Ah Fatih Tekkem Ah!

Biz de Trabzonspor forması ile imza atacağın günlerin hayalini kuruyoruz.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 01.09.2009, 10:47.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• fatih takke defteri kapandı getirmezler
                          BU SEVDA BİTMEZ

Yorum

• barça ya transfer olan şahsiyetin , isminde sesli harf yok ne bçim isim

Yorum

• sana bu ismi koyan anne-babayı kınıyorum,ispanyol spikerlerede acıyorum nasıl telaffuz edecekler diye
                              alfabe de ne kadar sessiz harf varsa inadına kullanmışlar sanki.

bu arada
                              ütüsüzlüğü hariç,süper forma font dahil...
                              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• 9 Tane Sessiz harf yan yana yahu =)
                                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X