ayrıca ikinci bir husus bence bizim şu kimsenin beğenmediği aston villa forması çizgiliden sonra en güzel formamızdı ve çizgili ile beraber bu iki formayı kullanmalıydık
Çok uzaklara bakmaya gerek yok kendi ligimize bakalım nasıl parçalı forma gs ile özleşmişse çubuklu forma beyaz şort kombinasyonuda fb ile özleşmiş.
Öyle mi acaba bencede fazla uzağa gitmeye gerek yok.
Demek ki neymiş çubuklu altına beyaz şortu bir tek fener giymiyormuş.Ayrıca çubuklu forma olmasada çoğu formada beyaz şort kullanılmış burdan bakabilirsiniz http://trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=EskiKadrolar&sezon=1968-69
En son OnurAhmet tarafından düzenlendi; 31.08.2009, 15:22.
Bu formalar süper di yaaa, bugünkilerini tas cikartir vallah...Hele o ayyildizlilar cok güzel, keske yenilerde olsaydi ayyildiz...
Ay-Yıldızı Şampiyon olan ve Türkiye Kupasını kazanan kulüpler takabilir sadece. Hiç bir kulüpte kalıcı değildir. Şampiyon olan yeni sezonda takar ay-yıldızı.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Arkadaşlar ben forma almayacam.2 tane capri aldım.1 tane de polar alacam.Beylicium TsClub a 2 haftadır telefon ediyorum.Hep elimizde yok cevabını alıyorum.109 liralık nike polardan alamıyorum fiyatı çok fazla 55 liralık alacağım o yüzden.İstanbul da Avrupa yakasında herhangi bir Ts Club da bu modelden varsa bana haber verirmisiniz lütfen.Model bu;
Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Simdi bana kizmayin ama beyaz shortdaki bordo formadaki bordoyu tutmuyor, birbirinden alakasiz duruyor gibi
Bende cubuklunun altina beyaz giyilmasi taraftariyim, ama koncdaki mavi de cubukluyla uyumlu degil...
Sanki alta beyaz giyilmek icin giyilmis, ama özenle secilmemis...
evet çünkü çubuklu (diğer formalarımız gibi ) formamızın (da) kendine özel bir şort konç takımı olmadığı gibi , giydiğimiz konç ve şort beyaz formamızdaki renk tonunda hazırlanmış. çokça seslendirdiğim bi husus da , formalarımızın takım halinde üretilmesi. aynı kumaştan aynı renkten ve en azından şortlarda bi çizgi bi desen 2. bi renk görünmesi , aynı şekilde konçtada böyle ufak detaylara dikkat edilmesi yönünde benimde düşüncelerim.
Yorum