Izleme imkanlari olanlar IBB - A. Gücü macinin mac sonu yorunlarina bakmaya calissin ve Abdullah Avcinin üzerindeki Esofmanin Armasina baksin, vallah utaniyorum!!!!
İbb nin formaları göze çok hoş geliyor?? Farkı kaliteli bir armada olmasın?
Allah aşkına armaları da basmasınlar formaya ama TsClublarda kaliteli armalar satılsın biz onları nakış yaptırırız ya. Formaları beğenmeyen arkadaşlar: Tshirtler çok güzel gerçekten, tshirtlere yüklenin.. Bu Trabzonspor yönetimine yapılacak en akılcı tepki olur. Göze hoş gelen ürün olduğunda nasıl da ürünlerin bittiğini yönetime gösterelim.. Ben 1 tane alabildim başka Tshirt bulamıyorum. Bu hem taraftarın nasıl bilinçli davrandığının göstergesi, hem de yönetimin ne kadar amatör olduğunun göstergesi bu işlerde. Taraftara tshirt yetiştiremeyen başka bi kulüp var mı Türkiyede
ankara da sonuçta katalogdan ürün seçiyor. tek farkımız onlar alırken para ödüyor biz alırken parada alıyoruz.
formanın güzeliyle çirkinini ayırt edemeyen bir yönetim grubunun yapcağı transferler ve alacağı kararlardan da şüphe etmeye başlarım. umarım sezon ortası çıkacak olan süpriz forma ve gelecek sezonun formaları yönetimin ders alarak düzelttiği bi durumla neticelenir.
şuan beni bu konuda umutlandıran tek şey tsclubların statüsünün yükselmesi. ürünlerin çeşitlenmesi. bu gayreti görmek de güzel. inşallah seneye bizde güzel estetik kaliteli ve verdiğimiz ücreti hakeden ürünler kullanırız.
ankara da sonuçta katalogdan ürün seçiyor. tek farkımız onlar alırken para ödüyor biz alırken parada alıyoruz.
formanın güzeliyle çirkinini ayırt edemeyen bir yönetim grubunun yapcağı transferler ve alacağı kararlardan da şüphe etmeye başlarım. umarım sezon ortası çıkacak olan süpriz forma ve gelecek sezonun formaları yönetimin ders alarak düzelttiği bi durumla neticelenir.
şuan beni bu konuda umutlandıran tek şey tsclubların statüsünün yükselmesi. ürünlerin çeşitlenmesi. bu gayreti görmek de güzel. inşallah seneye bizde güzel estetik kaliteli ve verdiğimiz ücreti hakeden ürünler kullanırız.
Paramara ödemiyorlar birakin artik bunu, para'da almiyorlar ama!!! Bize Sponsor oluyorlar, onlara ise sadece secip veriyorlar 0a 0 olarak...
IBB ve Ankara iki Belediye takimi neden para versin Lotto Motto varken!!
Yorum