Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bjk bu tür organizasyonlara Sarar'ın tedarik ettiği elbiselerle gidiyor.

Bizimde bir giyim sponsporumuz var. Ramsey. Neden bizim futbolcularımız bu şekilde gitmesin.

Ayrıca Ali Fuat Abi istediğimiz taktirde forma logolarını değiştirsek daha güzel olur gerekirse 5 lira 10 lira verip diktirelim TS Club'ta. Onlar yapmıyorsa bu armayı satıyorlar mı en azından alıp biz diktirelim..
    Keşke orijinal formasının arması dökülmüş halini getirene yenisini yapsalar veya armayı tek başına satsalar.

Avatardaki oğlum Abdullah'a aldığım beyaz Türk Telekomlu formanın armasının mavi kısmı gitti. Armasını düzeltmek için acil çözüm bulmalıyım.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Keşke orijinal formasının arması dökülmüş halini getirene yenisini yapsalar veya armayı tek başına satsalar.

Avatardaki oğlum Abdullah'a aldığım beyaz Türk Telekomlu formanın armasının mavi kısmı gitti. Armasını düzeltmek için acil çözüm bulmalıyım.
      Bu konuda mail atsak mesela en azından amrası sökülenlere nakış olarak yapıp teslim etseler..

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• www.trabzonspor.com.tr x-large giyenleri cezalandıorıyor mu yoksa bu ürünler tükendi mi?

Kaç haftadır acaba var mıdır diye giriyorum ama beğendiğim hiç bir ürünün x-large ını bulamadım.

capri-sweat-t-shirt alacağım ama ısrarla yok.
          There is much fish in the sea than has ever come out of it

Yorum

• Bi aralar 'TsClubIstanbul' diye bir üye (heralde TS Club sorumlusu) burada armalarin neden yapistirma oldugunu belirtmisti.

Korsancilarin formalarimizda yapamadiklari tek sey yapistirma armaymis. Bu yüzden armalarimiz son senelerde bu sekilde uygulaniyormus.
            .

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bi aralar 'TsClubIstanbul' diye bir üye (heralde TS Club sorumlusu) burada armalarin neden yapistirma oldugunu belirtmisti.

Korsancilarin formalarimizda yapamadiklari tek sey yapistirma armaymis. Bu yüzden armalarimiz son senelerde bu sekilde uygulaniyormus.
              Güzel bahane

Yorum

• bu kadar yeter hattımizi bilelum

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• artik formanin arkasinda ne yazilcak sorusuna birde "Hattıni bil Hattıni" katildi

karsi takima yönelik vede reklam amacli cok güzel olurdu
                  *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                  ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

evet abi benim de aklıma hep o gelir de bulurum zannediyordum bulamazmıyım yoksa
                    armayı kendim alıp nakış yaptıramazmıyım,satmazlarmı?
                    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Argentin takımı Boca Juniors yeni sezon formaları:

Armaların bu şekilde olmasının 'korsanını yapanlar taklit etmesinler' gibi bir bahaneyle alakası yok.
                      Armalarımız eşofmanlarda ve idman ürünlerinde kullanılan ile aynı olmalı.

Israrlarımızla, geçen sene rengi, malzemesi, şekli tutmayan armalarımızın malzemesi değişti. Malzemesi değişti, fakat sonuç değişmedi; aynı teknikle hazırlandığı için armalar yine dayanıksız.

Armalar yapıştırma denilen, ısıyla formaya transfer edilen bir malzemeden yapılabilir, sorun transfer edilen malzemenin yanlış seçimi vedayanıksız oluşu. İnsanlar lisanslı ürün diye, bu kriz ortamında dünyanın parasını vererek alıyor o formaları, karşılaştığı sonuç bu olmamalı.

Hadi taraftarın bunca ısrarlı uyarılarına rağmen, aynı hata tekrar etti diyelim, bir an önce bu kusurlu hizmetlerini telafi etmeliler.

Armayı tek satmama nedenlerini tahmin edebiliyorum:
                      - Yahu o kadar nakış arma yaptırabilsek, zaten formalara yaptırırdık.
                      - Şimdi armaları satarsak gidip başka bir ürüne dikip, ya ürün almazlarsa?
                      - Yeni forma nasıl satarız sonra
                      - Bu kulüpte işler nasıl yürüyor bir bilseniz halinize şükredersiniz
                      - Kulüpten ayrı bu işe girsem, acaip para var bu işte, yapsam mı acaba?
                      - Yine mi BMN? Adamlar inat etmiş gerçekten
                      - Ah keşke olsa, ne güzel olur değil mi?
                      - Doğru bir yaklaşım, haklısınız gerçekten bu sefer de olmadı. Halbuki adamlar birşey olmaz demişti.

Şaka bir yana, lisanslı ürün alıp arma yüzünden mağduriyet yaşanlara çözüm üretmesi için sorumlu yönetici ile görüşeceğim. Bu konuda kulübümüze -uygun dille- mail atmaya devam etmeliyiz.
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 15.08.2009, 10:27.

Yorum

• Arkadaslar benim bedenlere bi sorum olcak, ben almanyadan cubuklu formayi siparis etdim. Benim burda mavi puma formam L o bana birazcik bol oluyor. Ve arkadasin Bordo Nike avea parcali var denedim L o bana büyük geldi. Simdi sorum Cubuklu L gecen senenin formalarindan daha dar mi yoksa ayni mi ve Pumanin L Cubuklu L ayni mi ???? Ben galiba M alcam Cubuklu ama size bi soriyim!
                        #20 Gustavo Alejandro Colman

Yorum

• İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          artik formanin arkasinda ne yazilcak sorusuna birde "Hattıni bil Hattıni" katildi

karsi takima yönelik vede reklam amacli cok güzel olurdu
                          Evet Çok Güzel Olur

Yorum

• Eline sağlık çolakoğlu. Haddini bil Colman! şeklinde anlaşılmasın sonra?

Yorum

Eline sağlık çolakoğlu. Haddini bil Colman! şeklinde anlaşılmasın sonra?
                              Ali Fuat abi sen şimdi hattini bil ile ilgili bir t-shirt tasarlarsın

10 numara olur..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X