Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Shakhtar Donetsk

Toulouse

Akşamki maçta Ceyhun'un sevinci:

Turkuaz kırmızı olduğu gibi bizim beyaz formamızın mavi yakaları bordo olmalıydı.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 13.08.2009, 12:09.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Sercan Ayman'a benzemiş bu resimde

Yorum

• ali fuat abi stad konusuyla ilgili bir bilgin varmı peki
            giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• İlk olarak malik5461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ali fuat abi stad konusuyla ilgili bir bilgin var mı peki
              Hayır, herkes gibi gelişmeleri izliyorum.

Yorum

• Ali Fuat Bey'e

Merhaba Ali Fuat Bey ve sevgili arkadaşlar

Forum'daki forma tartışmalarının okuyorum ara sıra. Aramızda ne çok tekstilci ve tasarımcı olduğunu hayretle tespit etmiş durumdayım. Çok da sert tartışmalar yaşanıyor. Herkes en iyisini istiyor elbete.
                Uzun süredir sizinle bu konuyu görüşemedik. Muhtemelen bizim yöneticilerin eksiğinden belki de firmadan
                kaynaklanan bir kalite eksikliği var formalarda. Benim saptamalarımla ürettiğim sorular şunlar:

Forma kumaşları nerede üretiliyor?
                Bunları kim seçiyor?
                Bu formaların materyali orijinal Nike kumaşı mı? (burada orijinald erken Nie fabrikasını kastetmiyorum. Nerede yaptırıp Barcelona veya Aston villa gibi kulüplern formasında kullanıyorsa)
                Değilse, Nike neden Nike-Fit veya Dri-Fit olmayan bu kumaşlara bu damgaları vuruyor?
                Bize yaptığı formalar Nike imajına zarar vermiyor mu? Kulüp istese bile Nike'ın bu düşük kumaş kalitesinde forma yapmaya razı olması makul görnünmüyor.
                Örnek olarak verdiğiniz Notts Coun. forması da aynı kumaştan mı?
                Neden orijinal Nike kumaşı ve formasını TS alamıyor ya da almıyor?
                Formaların tümü ücretsiz mi sağlanıyor ya da üstüne kulüp bir de reklam parası alıyor mu? (Bu çok artışıldı forumda ama kesin bir fikir sahibi olamadık)
                Bu sene Aston Villa'ya yapılan ve sizin de forumda sunduğunuz kolu tek çizgili forma bizde neden yok? Kulüp mü istemiyor, Nike mı veremiyor? Çok mu pahalı?

Bunların yanıtlarını gerçekten merak ediyorum.
                Zira bir süre sonra, Avrupa Ligi'ne kalıp ilk maçlardan kayıpsız çıkınca bu konuda da bir yazı yazacağım.
                Hatalı veya eksik yazmak istemem.

Teşekkürler

Yorum

• inter le shaktarın çubuklusu aynı...inter bu işe kızmasın sakın...
                  Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                  Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Barca'nın çubuklusu da aynı.
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• son uefa şampiyonu shaktar bizim geçen yıl giydiğimiz formalardan giyiyor...
                      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy

Yorum

• Arkadaşlar bordo formadan Trabzon'da bulabilir miyiz ?

Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Barca'nın çubuklusu da aynı.
                          dikkatli bakarsan barceloanın çubuklusunun farklı olduğunu görürsün...

Yorum

• bu da forma

bu da forma

Türkiye Ligi'nde formaların arka üst kısmına isim yerine reklamların gelmesine içerleyenler, şimdiik halerine şükretsinler. Yukarıdaki forma...
                            yok imza, mimza

Yorum

• İlk olarak hakankulacoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Merhaba Ali Fuat Bey ve sevgili arkadaşlar

Forum'daki forma tartışmalarının okuyorum ara sıra. Aramızda ne çok tekstilci ve tasarımcı olduğunu hayretle tespit etmiş durumdayım. Çok da sert tartışmalar yaşanıyor. Herkes en iyisini istiyor elbete.
                              Uzun süredir sizinle bu konuyu görüşemedik. Muhtemelen bizim yöneticilerin eksiğinden belki de firmadan
                              kaynaklanan bir kalite eksikliği var formalarda. Benim saptamalarımla ürettiğim sorular şunlar:

Forma kumaşları nerede üretiliyor?
                              Bunları kim seçiyor?
                              Bu formaların materyali orijinal Nike kumaşı mı? (burada orijinald erken Nie fabrikasını kastetmiyorum. Nerede yaptırıp Barcelona veya Aston villa gibi kulüplern formasında kullanıyorsa)
                              Değilse, Nike neden Nike-Fit veya Dri-Fit olmayan bu kumaşlara bu damgaları vuruyor?
                              Bize yaptığı formalar Nike imajına zarar vermiyor mu? Kulüp istese bile Nike'ın bu düşük kumaş kalitesinde forma yapmaya razı olması makul görnünmüyor.
                              Örnek olarak verdiğiniz Notts Coun. forması da aynı kumaştan mı?
                              Neden orijinal Nike kumaşı ve formasını TS alamıyor ya da almıyor?
                              Formaların tümü ücretsiz mi sağlanıyor ya da üstüne kulüp bir de reklam parası alıyor mu? (Bu çok artışıldı forumda ama kesin bir fikir sahibi olamadık)
                              Bu sene Aston Villa'ya yapılan ve sizin de forumda sunduğunuz kolu tek çizgili forma bizde neden yok? Kulüp mü istemiyor, Nike mı veremiyor? Çok mu pahalı?

Bunların yanıtlarını gerçekten merak ediyorum.
                              Zira bir süre sonra, Avrupa Ligi'ne kalıp ilk maçlardan kayıpsız çıkınca bu konuda da bir yazı yazacağım.
                              Hatalı veya eksik yazmak istemem.

Teşekkürler
                              Hakan Abi bu soruları işin yetkililerine sormak lazım.
                              Forma modellerini kim seçti ben de çok merak ediyorum.
                              Gelecek sezon modellerin neler olması gerektiği ve TS Club ürünlerinin daha kurumsal, belli bir kalitede ve estetik olması için çalışılıyor.

Gazeteci kimliğinizle bu konularla ilgili yetkililerden daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz sanırım.

( Size özel mesajdan attığım konular ise önemli, ayrıca konuşmalıyız )

Yorum

• İlk olarak uyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

formadan daha çok reklam tabelasına benziyor bunlar. hepsi de iğrenç durmuş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X