Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• fırtına harika olmuş

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mantıklı.. Finduk'da olabilir ..
          yok daha neler bunu kosskoca bir kulüp olan ve bizlerinde katkısıyla dahada büyümeye çalışan trabzonspor değil amatör kulüpler bile yapmaz
          Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Trabzonspor yazılsınn.. En güzel görünen o Hem biz büyük kulübüz ne gerek var reklama fln kendi reklamımızı yapalım

Yorum

• Fırtına Colman , Fırtına Alanzinho , Fırtına Engin , Fırtına Song ...

Harika olur böyle !

Yorum

• İlk yıkama, 30 derece ve ters çevrilmiş... Ama sonuç bu;

Not: Forma Eyüp'ün.

Yorum

• Hayır anlamadığım şu: koskoca Nike kulübün bu yaptığı rezilliğe nasıl ses çıkarmıyor? Çözemedim gitti.
                  Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• arkaya böyle trabzonspor yazsa güzel olur

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hayır anlamadığım şu: koskoca Nike kulübün bu yaptığı rezilliğe nasıl ses çıkarmıyor? Çözemedim gitti.
                      Logolardan bahsediyorsan logoları klüp işliyor Nike ile alakası yok..

Yorum

• Okay Karacan 24 isimli kanalda "Takım Oyunu" programında az önce Trabzonspor'un sırt reklamı için firmalarla görüştüğünü eğer şirketlerle anlaşamazsa beşiktaş gibi KIZILAY reklamı alacağını söyledi.
                        En son OnurKul tarafından düzenlendi; 11.08.2009, 03:12.
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlk yıkama, 30 derece ve ters çevrilmiş... Ama sonuç bu;

Not: Forma Eyüp'ün.

formalarımın hiçbirini makineye atmadım yaklaşık 10 senedir hiçbir formamızı makinede yıkamadım. 1998 sezon formamın numaralarına yaptığı etkiden sonra elde yıkamaya yıkatmaya özen gösterdim ve birdaha hiç böyle sorunlarla karşılaşmadım
                          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• bu arada şu sırta yazı yazılma işini araba arkası yazılarına çevirmeyelim bence
                            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu arada şu sırta yazı yazılma işini araba arkası yazılarına çevirmeyelim bence
                              bence de
                              ya para karşılığı bir reklam alınır ya da TRABZONSPOR yazar ötesi yok...

gibi.
                              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X