Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• Kaya abi 10,5 numara daha iyi olurdu aslinda . Saka saka.
      1

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben kesinlikle kıskandım evet. Taklitmiş, neyin taklidi... Bir forma tasarımı yaparken kaç bin alternatifiniz olabilir ki zaten. Mutlaka esinlenme vardır ve bu bütün markaların tasarımlarına etki edebilir. Ancak şu formaya taklit olmakla eleştirip, NIKE'ın bize forma diye yedirmeye çalıştığı bordo mavi kumaşlar için ''daha iyi'' diyebilmek nasıl bir anlayıştır... Taklit olmasından korkuyorsak, puantiyeli ya da minik kalpli filan formalar yaptıralım bari. Bir de hamsi desenli gri forma hikayesi var ki, bir kulüp bu kadar düşürülür... Ayıptır ya, hamsi desenli forma... Bu taraftar bunu da yerse pes artık...

Lescon ile istediğiniz kadar dalga geçin, NIKE denen şarlatana on basar... Siz aşağılanmayı ve sıradanlığı kabul ediyor olabilirsiniz, ben kendi adıma isyan ediyorum... Yazıklar olsun... 71 yaşındaki babamı bile çubuklu formamızın pazar malı olmadığı, orijinal olduğunu konusunda ikna edemedim. O kadar dalga geçtiğimiz PUMA'yı bile arar olduk...
        Şahsen Puma'yı aramıyorum, ayrıca buradan bir kez daha kınıyorum. Naylon formaları giydirdiler bize. Puma ile çıktığımız son sezonda giyilen formalar naylondur.

Lescon denilen marka Türk markasıdır. Bu taklitlerini onun için anlayabiliyorum. Yalnız özgün olsalar veya etkilenseler iyi bir şeyler ortaya çıkabilir. Bir forma yaparken binlerce kombinasyon uygulanabilir.

Nike'ın kumaşını çok beğeniyorum. En kötüsü bile pumanın kumaşından kat kat iyi. Taklit işine kesinlikle karşıyım.

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Esinlenme, etkilenme olabilir fakat gidip başka bir markanın tasarımının aynı renklerini kullanınca benim gözümde etik ve estetik durmuyor bu tavır. İlk kez yaptığı için bu tasarımın Barça ve Nike ile anılması da normal benim beğenmediğim kısım forma değil bu etik olmayan tavır.

Puma'nın renkleri ve kumaş kalitesi hariç tasarımları güzeldi zaten. Fakat Nike tasarım ve kalite olarak giydiğimiz Puma formalardan çok üstün.

Çubuklu forma taraftarın beklediği düzeyde değil, daha iyisini yapmak için tarihte ilk kez taraftara soruluyor ve görüşleri önerileri değerlendiriliyor.

Kendi gerçeklerimizi ıskalayarak sürekli üzülmek mi, yoksa daha iyisini mi istiyoruz?

İstediğimiz kalite ve tasarımda şekillenecek formalarımız daha ne olsun?
        Merak etmeyin, Aston Villa tarzı diye bilinen forma da klasik formalarımız içerisinde yerini alacak.
        Kesinlikle katılıyorum. Artık burada etkilenme değil, (ç)alıntı var ! Formalarımız güzel. Herkes forma almak zorunda değil, hatta almıyorlar zaten. Bu antrenman formasına çok ilgi var sanırım sitede bile satışta görünmüyor. Ürünler çeşitlendi bu sezon önümüzdeki günlerde daha iyi ürünler çıkacak diye düşünüyor AFS abiye katılıyorum..
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Aslında ben Ünal Karaman yazdıracaktım ama adamlar sığmaz vs. dedi...

Bakıyorum da uzun yazdıran da yazdırmış... Nasıl iş anlamadım...

Kaya & 10 hızlı düşünme nedeniyle yazdırıldı maalesef...
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• En cok su font olayina sevindim. Insallah seneye güzel fontlarimiz olurda bende rahatlarim.
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bu arada turuncu formamız belediye ile aynı değil. Hatta bizim geçen sene antrenmanlarda giydiğimiz formaları maç forması yapmışlar

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Beşiktaş da formalarına sırt reklamı aLdı .. Forma numaralarının üstünde '' KIZILAY '' reklamı olacak.

Yıldırım Demirören, gelecek haftadan itibaren, futbol takımının formasının sırtında Kızılay reklamının yer alacağını söyledi...

Biz almayacakmıyız acaba reklam ? Bu şekilde güzel durmuyor formalar .. En azından TrabzonCell yazsın , kendi reklamımızı yapalım.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beşiktaş da formalarına sırt reklamı aLdı .. Forma numaralarının üstünde '' KIZILAY '' reklamı olacak.

Yıldırım Demirören, gelecek haftadan itibaren, futbol takımının formasının sırtında Kızılay reklamının yer alacağını söyledi...

Biz almayacakmıyız acaba reklam ? Bu şekilde güzel durmuyor formalar .. En azından TrabzonCell yazsın , kendi reklamımızı yapalım.
                  Demirören'in " beşiktaşlılık duruşu " diye bir şey ortaya koymaya çalışmasına büyük katkı sağlayan bir hamle. Bu işten para alınmayacak. Tıpkı barcelona'nın unicef reklamı gibi olacak. Demirören " 3 milyon için bjk takımı sırtına reklam almaz" dedi

Bizimde bu şekilde bir şeyler düşünmemiz çok iyi olur. Ya kendi markamızın reklamını yapalım ya da yerel bir ürünün bir yardım kuruluşunun...

öneriler :

En son OnurKul tarafından düzenlendi; 08.08.2009, 15:55.

Yorum

• Yau bu Kızılay böyle bir sponsorluk ile paraları boş boş işlere harcıyor o zaman. Yazık yau...

Kızılay gibi bir kurumun futbol sponsorluğuna girişmesini yakıştıramadım...
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yau bu Kızılay böyle bir sponsorluk ile paraları boş boş işlere harcıyor o zaman. Yazık yau...

Kızılay gibi bir kurumun futbol sponsorluğuna girişmesini yakıştıramadım...
                      Bjk para almayacak bu reklamdan. Barcelona'nın unicef reklamı gibi.

FUTBOL TAKIMINA KIZILAY REKLAMI

Yönetim kurulu olarak hedeflerinin sosyal alanda Beşiktaş'ı bir numara yapmak olduğunu kaydeden Demirören, ''Bunları yaparsak Beşiktaş sevgisini, dürüstlüğünü insanlara gösteririz. Beşiktaş gibi bir kulüp senede 2-3 milyon dolar kazanacak diye formasının sırtına reklam almaz. Türk Kızılayı'nın reklamıyla gelecek hafta sahaya çıkacağız. Bu şekilde topluma Kızılay'ın önemini anlatmak istiyoruz'' dedi.
                      En son OnurKul tarafından düzenlendi; 08.08.2009, 16:02.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bjk para almayacak bu reklamdan. Barcelona'nın unicef reklamı gibi.
                        bjk kesin para alacaktir. durduk yere demirören kizilayin reklamini yapmazdi.
                        ha madem sponsor bulamadin yap kendi tüp reklamini.
                        kim ne derse desin bjk para alacak. kizilay milletten tepki almamak icin para vermiyoruz diyordur.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bjk kesin para alacaktir. durduk yere demirören kizilayin reklamini yapmazdi.
                          ha madem sponsor bulamadin yap kendi tüp reklamini.
                          kim ne derse desin bjk para alacak. kizilay milletten tepki almamak icin para vermiyoruz diyordur.
                          Bende Kızılay'ın para vereceğini hiç sanmıyorum. Sonuçta devlet kuruluşu. Kâr amacı güden bir kuruluş değil ayrıca. Yararı sadece vatandaşa.

Demirören'i kanalturk'te izledim. Kendisi paraya ihtiyacımız yok dedi ve bence göğüs reklamında çok iyi para alıyorlar.

Böyle sosyal sorumluluk projesine katılması beni şaşırtmadı. Adamın dünya malı var bir o kadarını beşiktaş'a veriyor yine bir o kadar hibe ediyor. Kendi tüp reklamını niye koysun ? Bak adam yine yaptı BJK reklamını.
                          En son OnurKul tarafından düzenlendi; 08.08.2009, 16:28.

Yorum

• biz karadeniz fırtınası yazalım üste
                            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Madem para almıycağız sırt reklemından bence bizi anlatan Trabzon'u anlatan ürünler olsun her maça başka ürün fındık-hamsi- tabi bu çok zor şimdilik..

Ben karşıyım ama çok karışık olucak formalar ya sırtında isim olması yeterli her şey de para değil ki
                              Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• ali fuat abi bizim forma arkasına reklam hususunda bir görüşme oldumu yada bi bilgin varmı
                                giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X