Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali fuat abi gerçekten güzel haberler bunlar.Fanatiğin bir ara fenerbahçe için 30 tane falan forma olan anketi vardı onun gibi çok çeşit olan bir forma koleksiyonu hazırlarsan ve bizim seçimimize sunulursa çok güzel olur.Böylece üyelerin ne yönde beklentileri olduğuda belirlenmiş olur.

Ayrıca sadece formaya takılıp kalmamak lazım.

şort ta çok önemli.Mesela Celtic in şortu gibi bir şortumuz olsun isterdim

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• nike dan istediğim üç foma var
      birincisi sınıf kumaştan; klasik çubuklu, astonvilla tarzı(her yıl gövde ve kollardaki renkler yer değiştirir), birde alternatif renk(bu renkte mavini tonları kullanılabilir.)
      artık formalarımızla bütünleşmeliyiz, her yıl alaksız 4-5 forma çıkmamalı.
      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• ayrıca ali fuat abinin dediğine göre bu işi bilen ve önemseyen kişiler var artık bu işlerle ilgilenen...neyse inşallah herşey daha güzel olacak...
        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Renkler konusunda en az sizin kadar hassasım. Bordomuzun kırmızıya kaçmadan tüzüğümüzde yazan gerçek tonları ile kullanılması için ısrarcı olacağım endişe etmeyin. Doğru renk için doğru kumaş seçimi de önemli.

Bizim kadar Nike ta bu meselelere daha ciddi yaklaşıyor. Trabzonspor'un her geçen gün artan marka değeri ve satış rakamları onların da kendine çeki düzen vermelerine neden oldu. Daha şimdiden bu konuları gündeme almaları bunun göstergesi.

O kadar forma almanıza gerek yok sevgili Deep Blue abi. Fakat gönül rahatlığı ile alacağınız formalar olması için elimden geleni yapacağım.

Geniş kapsamlı bir proje bu yalnızca forma değil elbette formayı tamamlayan aksesuar ve ürünler de aynı estetik disiplinden geçecek. Kumaşa değer katacak ancak yakından görülebilecek estetik dokunuşlar da olacak.

Celtic örneğinde olduğu gibi kendi özgün tarzımızı ortaya çıkarma derdindeyim. Ve iddia ediyorum renklerimiz doğru kullanılır ise Trabzonsporu tutmayan insanlar tarafından bile tercih edilecek güzel ürünler ortaya çıkarılabilir.

Tasarım, üretim ve pazarlama estetiği ile taraftarlarımızın beklentilerini karşılayacak iyi niyetli bir süreç başlamış durumda. Bu konudaki pozitif katkı ve görüşlerinizi yazmaya devam edin lütfen.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Afs abi, gelecek sezon kaç çeşit formamız olacak umarım çok değildir. Az ve öz olmalı diye düşünüyorum. 3 çeşit bence yeter.

Yorum

• Cok güzel gelismeler cok güzel haberler bunlar, afs abi bi süre yoktu, ben dedim ya kafasi bozuldu girmiyo yada bomba haberlerle gelecek, iyiki bomba haberlerle gelmissin. Herkes simdiden para biriktirmeye baslasin.
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O yazıda da sökülme olacağını hiç zannetmiyorum.
                var malesef.
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• afs abi hoşgeldin önce çok güzel haberler de vermişsin ama geçen sene de buna benzer haberlerle bir sene bekledik çok da farklı bir sonuç elde edemedik ama eminim ki bu sefer seneye çıkan formalarımız on numara olacak.

Bu arada saçma gelebilir ama reklamları falan formadan nasıl sökebilirim acaba? Elimde geçen seneki turuncu forma var ve avea yazısının av kısmı gitmiş ea kısmı kalmış yıkandıktan sonra. Sökmek için uğraştım ama beceremedim tam ortadaki renk değişimi hizasında durdu sökülme. Garip olabilir ama renkten renge farketmiş gerçekten yapıştırmanın tutması. Sökülmeyen taraf gerçekten çok iyi yapışmış ama tabi ea yazısıyla giyebilmem pek mümkün değil

O yüzden daha önce uğraşıp da sökebilmiş olanlar varsa yardım istiyorum

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben kesinlikle kıskandım evet. Taklitmiş, neyin taklidi... Bir forma tasarımı yaparken kaç bin alternatifiniz olabilir ki zaten. Mutlaka esinlenme vardır ve bu bütün markaların tasarımlarına etki edebilir. Ancak şu formaya taklit olmakla eleştirip, NIKE'ın bize forma diye yedirmeye çalıştığı bordo mavi kumaşlar için ''daha iyi'' diyebilmek nasıl bir anlayıştır... Taklit olmasından korkuyorsak, puantiyeli ya da minik kalpli filan formalar yaptıralım bari. Bir de hamsi desenli gri forma hikayesi var ki, bir kulüp bu kadar düşürülür... Ayıptır ya, hamsi desenli forma... Bu taraftar bunu da yerse pes artık...

Lescon ile istediğiniz kadar dalga geçin, NIKE denen şarlatana on basar... Siz aşağılanmayı ve sıradanlığı kabul ediyor olabilirsiniz, ben kendi adıma isyan ediyorum... Yazıklar olsun... 71 yaşındaki babamı bile çubuklu formamızın pazar malı olmadığı, orijinal olduğunu konusunda ikna edemedim. O kadar dalga geçtiğimiz PUMA'yı bile arar olduk...
                    neyin takliti be abi adamlar dünyanın en iyi takımlarından birinin formasını giyiyolar.. bizede bi kaç dikişi değişsede böle bişi yapılsa..

Yorum

• Dün siparislerim gelmis,idman malzemeleri gercekten cok kaliteli suana kadarki en kaliteli idman malzemeleri. Forma konusundaki düsüncelerimi zaten herzaman söylüyorum cok cok daha iyilerini hakediyoruz.

Oglumun ismi

En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 08.08.2009, 14:16.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ali fuat abi gerçekten güzel haberler bunlar.Fanatiğin bir ara fenerbahçe için 30 tane falan forma olan anketi vardı onun gibi çok çeşit olan bir forma koleksiyonu hazırlarsan ve bizim seçimimize sunulursa çok güzel olur.Böylece üyelerin ne yönde beklentileri olduğuda belirlenmiş olur.

Ayrıca sadece formaya takılıp kalmamak lazım.

şort ta çok önemli.Mesela Celtic in şortu gibi bir şortumuz olsun isterdim

samimi olmak gerekirse bu sortu Trabzonda kimsenin giyecegini dusunmuyorum. Egri oturup dogru konusalım topragım ekoseli yahuu buu

Yorum

• Biz bu sene bi şampiyon olalım renktaslarım o zamn nike a her dediğimizi yaptırırız.

Yorum

• Haberler çok iyi. Eğer bu denilenler yapılırsa çok iyi.

Kumaş kalitrsinin muhakkak yükseltilmesi gerekir bence. Beyaz formadaki gibi olması lazım.

Yalnız kusura bakmayın ama geçen seneki beklentilerimizin bir tanesinin bile düzeltilmediğini gördükçe önümüzdeki sezon için pek te umutlanamıyorum. Sinekten yağ çıkarmaya çalışıyoruz. Her şeyi paraya dönüştürmeye çalışıyoruz. Para para derken de kaliteden ödün veriyoruz. İnşallah diyelim

Ayrıca bizi sürekli bilgilendiren ve her şeyin daha güzel olabilmesi için uğraşan a f s'ye çok çok teşekkürler
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• He bir de unutmadan yazayım. Allah'ını seven bir yetkili şu online siteye bir el atsın. İnsaf... El insaf... Çok mu zor yahu. Vallahi çok merak ediyorum çok mu zor! Şu Ts Club'larda satılan ürünleri siteye koymak çok mu zor! Para para diye ağaca çıkacaklar ama bir yandan da para kazanmamak için akla hayale gelmedik işler yapıyorlar. Artık aklıma olmadık şeyler geliyor. Bu nasıl bir anlayış. Elli bin çeşit ürün olsa kaç yazar. Ualaşamıyoruz ki. Trabzon'daysan amenna değilsen seferisin. İl il semt semt ürün ara. Bu kadar da dar kafalı olunmaz.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X