Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geçen senenin sonuna doğru taraftarımıza bir süprizimiz var gümüş renkli özel tasarımlı formamız olacak denmişti?

Ne oldu bilen varmıdır?
    Sorduğumda sezon ortasında olacak denmişti ama tam doğruluğunu bilmiyorum. Bu arada sırtımıza galiba reklam almayacağız. Çünkü katalogda yok.

Yorum

• antep in formalarını cok begendim arkadaslar bide bu isimler bu sne niye alta alındı bi bilgisi olan varmı isimler uste daha iyi durmuyormuydu.
      Eski kullanıcı adı: olikos61
      Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
      Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• GRi forma başka takımın kullandığı ise hiç yapmasınlar daha iyi. bizim beyaz formayı istanbul büyükşehirde kullanıyor neden bizim yönetim buna izin vermiş anlamıyorum.sanki başka forma yok

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gri forma ile ilgili Nike bir çalışma yapıyor.
          abi inşallah bu seferki parçalı formadaki gibi olmaz...önemli ama küçük ayrıntılarla formaya işte budur deriz...
          bide ben belediyeye değil bizimkilere kızıyorum...katalogdan turuncunun yerine beyaz seçilebilirdi çünkü beyaz formayı bolca giyeceğiz diğer formalarımız koyu renkli bolduğu için...ama turuncu formayı ligde hiç kulanmıycaz...

bide artık uzun kollu forma istiyoruzzzzzzz
          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Artık ön yargılıyım. Hep umutluydum ama gri formadan da birşey beklemiyorum artık.. Boşuna heveslenmeyeyim bari bu sefer. Tshirt almaya devam edeceğim adam gibi forma çıkana kadar. Bu şekilde protestomu sürdüreceğim..

Yorum

• taklit maklit fontları cok begendım dıyarbakırsporun

Yorum

• ali fuat ağbi hoşgeldin.sensiz bu sayfanın tadı tuzu yok
                ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                #Ziya Doğan

Yorum

• a f s abi başım üstüne, çok da severim ama;
                  Kral yine de çıplak.

Yorum

• Numara ve fontlar da değişecek deniliyordu. Anladığım kadarıyla onlarda aynı. Yani şikayetçi olupta değişmesini istediğimiz hiç bir şey değişmemiş. Arma, numara, font hatta formalar bile.

Kalitesini bilmem ama Lescon'un modelleri çok hoşuma gitti. Çok canlı renkler ve tasarımları çok şık. Düşünmeden edemiyorum. Nike değil de Lescon olmuş olsaydı Trabzonspor gibi bir markayla çalışacaklarından kimbilir nasıl formalar çıkardı ortaya
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gri forma ile ilgili Nike bir çalışma yapıyor.
                      Rica etsem gri forma hakkında bilgi verebilirmisiniz ? Ne zaman çıkacak nasıl birşey bekleniyor çok merak ediyorumda

Yorum

• Aslında çok sıkılıyorum artık buraya yazmaktan. Ama duramıyorum, ne yapayım. İnsan formasını arada bir giyebilmek istiyor.

Elimde yığınla forma var. Yine Nike'ın yaptığı Celtic ve mavi ağırlıklı Brezilya formaları cidden süperler. Bu nedenle Nike'ı sahip olduğu donanımdan ötürü eleştirmek haksızlık olur. Ya biz kar marjını artırmak için böyle (düşük maliyetli) şeyler istedik, ya da Nike hafife aldı işi. İkisi de kötü sonuçta. Bilmiyorum, belki de "neticede 90 dakika sahada kalanların giyeceği" bir ürünü biraz fazla abartıyoruz. Ama, benim zevksizliğime verin, vallahi bu formanın savunulacak bir yanını bulamıyorum. Formanın üzerinde "kalite" hissi veren tek şey Ts Club bandrolü.

Ha, bu formayı almaya engel mi? Elbette değil. Almayan konuşmasın o yüzden Forması olmayan da maça gitmesin. Ama nacizane tavsiyem, o formayla yaz sıcağında dışarı da çıkmasın.

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kalitesini bilmem ama Lescon'un modelleri çok hoşuma gitti. Çok canlı renkler ve tasarımları çok şık. Düşünmeden edemiyorum. Nike değil de Lescon olmuş olsaydı Trabzonspor gibi bir markayla çalışacaklarından kimbilir nasıl formalar çıkardı ortaya
                        Elimde Denizlispor'un Lescon forması var. Arması ve Turkcell reklamı dikişli hissi verse de yapıştırma. Ama kesinlikle daha şık, daha dokulu. Bizim Kappa'ları hatırlatan likralı bir kumaşı ve bence daha kaliteli bir duruşu var. Bir de, bizim forma ütü istiyor Şaka değil, sürekli kırışık. Kumaş kalitesi açısından iyi olabilir, ama kırışık duruyor resmen. Bugün Gabriç'in üstündeki de öyle duruyordu.
                        -----------

Ayrıca, Telekom bence a f s abi ile çalışsın. O ne font öyle kardeşim... Formayı olduğundan çok daha basit gösteriyor.

Belki de, biz abartıyoruz bu forma işini. Al TS formanı, beğenmiyorsan sporunu Celtic formasıyla yap, eşofmanın üstüne Brezilya forması giy. Ben öyle yapıyorum.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kaleci formalarımız satılıyor mu ?

??????????????
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Cubuklu formada, arkadaki trabzonspor yazisinda sökülmesi olanlar varmi ?
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• O yazıda da sökülme olacağını hiç zannetmiyorum.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• şöle barça nın forması gibi orjinal hoş birşeyler yapsın artık nıke. formalarımız bence çok dandik duruyor.idmanda giydikleri formalar daha hoş. hele birde telekom yazısından sonra iyice berbat oldu.
                                YA SEV YA TERKET

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X