Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak myildirim77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    çünkü millet kullanmasını bilmiyor
    Kesinlikle!
    Ben bir kere olsun halısaha maçlarında giymedim..
    ya da yıpranacak bir harekette bulunmadım..
    günlük hayatta kullandım hep, gururla!
    ve hiçbiryerinde bir şey yok..
    şu an çubuklu forma alacağım ama milletin gözünü korkutuyorlar..
    yok türk telekom yazısıs çıkıyor, yok arması uçuyor falan..
    insan gururla giydiği şeyi sapasağlam taşımak istiyor..
    Giresunlu Trabzonsporlular
    Osman Ağa Torunu!
    Mês que un clup!
    25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• reklam filminde bordo şort giymişler çubuklu formanın altına bare görüntülerle oynayıp düzeltseler bordo cuçukla bordo şort arasındaki renk uyumsuzluğunu,
      birisi bizim takıma kural mı koydurdu acaba çubuklu formanın altına bordo şort giyeceksiniz diye bilen var mı ??
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        herkes adidası begeniyo ama artık adidasta bizim takımlara cok kaliteli formlar yapmıyo ozellikle besiktasa yaptıgı formalar bizimkinden daha kotu.
        nike adidas yerine kappa umbro gibi markalarla sponsorluk imzalarsak ozman bize ozel formalar yapılır yoksa ne adidas ne de nike bize ozel formalar yapmaya ugrasmaz bile..
        bjk adidas giymiyorki...

Yorum

• formanın piri adidas kardeşim.

Yorum

• İlk olarak Deniz- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            formanın piri adidas kardeşim.
            babası da nike

Yorum

• şimdi adidas olur, onunla anlaşırız nike olur, sonra reebok olur, o biter kappa olur, uzaaaarr gider bu...

Yorum

• 2 yıl sonra nike bize inter, barça, vs. yaptığı formalardan yapmaya başladığı zaman formanın piri belli olur..
                Giresunlu Trabzonsporlular
                Osman Ağa Torunu!
                Mês que un clup!
                25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bjk adidas giymiyorki...
                  Emin misin??
                  En son OnurAhmet tarafından düzenlendi; 04.08.2009, 20:57.

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bjk adidas giymiyorki...
                    pardonyenı ezık kreasyonlarını gormedın galıba....
                    İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                    Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Beşiktaş formasının kalitesi iyi; arma, logo vs... Ama dizayn BJK Kulübü'nün isteğidir... Yani beğenilmemesi kulübün istediği dizaynlardan kaynaklanmaktadır. Adidas'tan ötürü değil...
                      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                      Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        biz anlatamayacağız heralde, birileri bizi nike avukatı gibi göstersede benim nike ile bapı olan çalışan tek tanıdığım yoki ama bu kadar da körü körüne eleştiri olmaz,

nike bizim önümüze forma koymadı sadeec bir katalog koydu ve yöneticiler fiyatları söyledi, yöneticilerde gitti katalog dan formaları seçti.

ayrıca formalar için zaman yoktu yeni sezon daha faklı olacak enildi evet ama bunu yöneticiler söyledi ve yeni sezonda ki çubuklu bize özel üretildi, model olarak değil ama renk olarak bize özel üretildi. nike ile anlaşmalı bu renklerde başka çubuklu giyen takım yok.
                        Ben senin Nike'ı savunduğunu bilmem bile. Avukatlığı da nereden çıkarttın şimdi?

Eleştirim körü körüne de değildir...

İster Nike katolog koysun; ister formaları biri seçsin...

Şu an kullanılacak olan forma kötü bir forma. İlgiltere'de 3. lig takımının 2007-2008 giydiği formanın aynısıdır bu formalar... 3. yıl önce dizayn edilen formaları giyeceğiz yani...

Nike'ın daha önce bu renkleri kullanmamasının bir önemi yok. Koca Nike firması 2 renk mi üretemeyecek...

Bu formaların bize özel hiç bir yanı yok...

Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu formaların bize özel hiç bir yanı yok...

bence bu formaların bize özel çok yanı var:

formalaramızı manalı buluyor ve seviyorum...
                          İmza...

Yorum

• İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bence bu formaların bize özel çok yanı var:

formalaramızı manalı buluyor ve seviyorum...

Ben şekil itibariyle konuşmuyorum...

Kaliteden bahsediyorum...
                            Malik bin Dinar

Yorum

• bence nike formalara altın yaldız işlemeli. hani böylece belki yaranır bize, hani o da belki...

Yorum

• Trabzoncell reklam çekimi

Keşke beyaz şort kullanılsaydı formaların altına
                                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X