Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak n.ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hiçbir marka adidas kadar iyi olmadı. efsane formamız da adidastandı.
    inş. bundan sonraki adidas olur !
    ben de adidastan yanayım. trabzonspor'a adidas yakışır. yalnız adidasın bu sene gs ve bjk'ya yaptığı formaları görünce gerçekten şok oldum. fb'ninkiler gerçekten kaliteli ama gs ve bjk'ninkiler tam bir çuval. bu kadar kötü dizayn ve kalitesiz kumaş kullanmalarına kulüpler nasıl izin vermiş hayret. dünyanın en güzel çubuklu formalarını yaptığı için gönlüm hep adidastan yana olmuştur. ama nike ile bir kaç yıl daha yetinemk zorundayız.

Yorum

• hic önemli degil marka, ama nike iyidir
      Tempesta sul Mare Nero

Yorum

• Armanın onlarla alakası yok.. kulüp istese formanın yarısı kadar armayı diker formaya..

Yorum

• ya bu isimler neden numaranın altına yazılmaya başlandı ben hiç beğenmedim

Yorum

• Formaları ters çevirerek yıkayıp giydiğini idda edenler heralde şaka yapıyorlar.Bu kadar basit ve küçük düşünen Trabzonspor taraftarı için üzülüyorum...
            Kardeşim armalar bakkal uhusu ile yapıştırılmış.Bundan büyük hakaret olurmu bize...
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• bu formalar süper!!!

boy resimi bulursam yüklerim, daha güzel görünüyor o zaman

SV Waldhof Mannheim'ın formaları
              Almanya 4.Lig takımı
              marka: zeussport
              En son Mehmet Öztürk tarafından düzenlendi; 21.08.2009, 01:21.
              Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Formaları ters çevirerek yıkayıp giydiğini idda edenler heralde şaka yapıyorlar.Bu kadar basit ve küçük düşünen Trabzonspor taraftarı için üzülüyorum...
                Kardeşim armalar bakkal uhusu ile yapıştırılmış.Bundan büyük hakaret olurmu bize...
                'ters çevirerek yıkayanlar' derken beni kastetmediğini biliyorum sayın abiciğim..
                vallahi ben normal atıyorum kirliye hiç sorun çıkmadı..
                düşündüren konu ise neden bende böyle bir sorun çıkmaz iken başkalarında sapır sapır dökülüyor bu armalar?
                Giresunlu Trabzonsporlular
                Osman Ağa Torunu!
                Mês que un clup!
                25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• Forma dediğin erken bozulcak.. Erken bozulcakki taraftar yenisini alsın.. =))

Yorum

• Gelirler artacak

Kulübün 42. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında yapılan bilgilendirme toplantısında konuşan başkan Şener, geçen ay TS Club'lardan 1 milyon 140 bin TL gelir elde edildiğini açıkladı. Geçen yıl kazanılan 5-6 milyon liralık gelirin, bu sezon 10 milyon TL'ye çıkması bekleniyor.

Yorum

• Bence Trabzonspor Nike firmasından hakettiği değeri görmüyor...

Geçen sezon formalar için zaman yoktu denildi; yeni sezon için önümüze eski formaları koydu Nike...

Gelecek sezon umarım Nike ile çalışılmaz... Hatırladığım kadarıyla Nike bize forma versin diye çabalayan baya bir kesim vardı. Aynı kesim bu baskıyı Adidas'a uygularlar umarım...
                      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                      Malik bin Dinar

Yorum

• ben çubuklu aldım kirlenirse yıkayamam türk telekom yazısı kenarlardan koyvermiş

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Formaları ters çevirerek yıkayıp giydiğini idda edenler heralde şaka yapıyorlar.Bu kadar basit ve küçük düşünen Trabzonspor taraftarı için üzülüyorum...

çok merak ediyorum sizin derdiniz ne, bakkalmısınız, bakka usulu yapıştırma nedir, bunu açıklarmısınız, hangi bakkal sıcak veya soğuk baskı yapabiliyor bunuda yazarmısınız,.

çıkmışsınız her yazınızda bakka usulu bakkal usulü iki kelime yazıyortsunuz. amacınızın ne olduğunu açık açık yazarmısınız, bu kadarda hakaret olmazki. Formaları ters çevirip yıkamak hakaretmiş, zaten bazı kumaşlrı ister istemez ters çevirip yıkar, ve ters çevirerek ütülemek sorunda kalırsınız,,

ayrıca ben geçen yıl bordo gövdeli mavi kollu forma aldım, 1 yıldır her hafta makinjede yıkanıyor, ve ters çevirmeden yıkanıyor, ne armasında bir yıpranma var ne de reklamlarında, siz forma almamışsınız, almayada niyetiniz yok bir bakkal kelimesi tutturdunuz gidiyorsunuz.

birde çıkmış size cevap vermekten bir hal olmuş olan taraftarlar varken hala nike seneye arma yapıştırmayacak diyorsunuz. nike zaten bu yılda formalra arma yapıştırmıyor, geçen yılda yapıştırmadı, nike ham bir halde ürünü bize gönderiyor, kulüp arma ve reklam baskılarını kendisi yaptırıyor, anlaşma bu şekilde.

mümkünse şurada nike forma ile çekilmiş kendinize ait armasını sizn çıkartmadığınız gerçekten yıpranan formanızı gösterirmisiniz. burada bazı arkadaşların formalarında arma çıkmış olabilir itiraz etmiyorum ama sizin formanız olduğuna ve bunun armasının çıktığına inanmıyorum.

sırf muhalefet olsun diye başlığa bir giriyor sizden gibi gördüğpünüz yorumu alıntı yaparak altına yazıyor sonra diğer yazıları okumadan çıkıyorsunuz
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence Trabzonspor Nike firmasından hakettiği değeri görmüyor...

Geçen sezon formalar için zaman yoktu denildi; yeni sezon için önümüze eski formaları koydu Nike...

Gelecek sezon umarım Nike ile çalışılmaz... Hatırladığım kadarıyla Nike bize forma versin diye çabalayan baya bir kesim vardı. Aynı kesim bu baskıyı Adidas'a uygularlar umarım...
                            biz anlatamayacağız heralde, birileri bizi nike avukatı gibi göstersede benim nike ile bapı olan çalışan tek tanıdığım yoki ama bu kadar da körü körüne eleştiri olmaz,

nike bizim önümüze forma koymadı sadeec bir katalog koydu ve yöneticiler fiyatları söyledi, yöneticilerde gitti katalog dan formaları seçti.

ayrıca formalar için zaman yoktu yeni sezon daha faklı olacak enildi evet ama bunu yöneticiler söyledi ve yeni sezonda ki çubuklu bize özel üretildi, model olarak değil ama renk olarak bize özel üretildi. nike ile anlaşmalı bu renklerde başka çubuklu giyen takım yok.
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• herkes adidası begeniyo ama artık adidasta bizim takımlara cok kaliteli formlar yapmıyo ozellikle besiktasa yaptıgı formalar bizimkinden daha kotu.
                              nike adidas yerine kappa umbro gibi markalarla sponsorluk imzalarsak ozman bize ozel formalar yapılır yoksa ne adidas ne de nike bize ozel formalar yapmaya ugrasmaz bile..
                              Eski kullanıcı adı: olikos61
                              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                'ters çevirerek yıkayanlar' derken beni kastetmediğini biliyorum sayın abiciğim..
                                vallahi ben normal atıyorum kirliye hiç sorun çıkmadı..
                                düşündüren konu ise neden bende böyle bir sorun çıkmaz iken başkalarında sapır sapır dökülüyor bu armalar?
                                çünkü millet kullanmasını bilmiyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X