Şaşıyorum tüm arkadaşlara.Formada reklem olsa ne olur,olmasa ne olur.Yada reklam formanın önünde, arkasında, kolunda olsa ne olur.Formada bir yıkamada 'Trabzonspor arması' kalmıyor beyler siz reklamdan bahsediyorsunuz.Armasız forma giymek isteyen varsa gidip pazardan 10 TL verip alsınlar.Çünkü adı orjinal olan ama tamamen kalitesiz olan bu formalar Trabzonspor'umuza yakışmıyor...
bu nasıl bir olaydır anlamadım..
belkide başıma gelmedi ondandır..
benimde nike formam var..
1 seneden beri makinede yıkanıyor ama ne reklamı çıktı ne arması ne de..
bir açıklaması var mı acaba?
burdaki ürünler TRABZON KARADENİZE yapılan ürünler TRABZONSPOR değil
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM. MARMARA ÜNİ -TSKARADENİZ FIRTINASI MARMARADA BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
bu nasıl bir olaydır anlamadım..
belkide başıma gelmedi ondandır..
benimde nike formam var..
1 seneden beri makinede yıkanıyor ama ne reklamı çıktı ne arması ne de..
bir açıklaması var mı acaba?
Benimde bir sorunum yok. Ters çevirip yıkıyorum... Hiç bir sorun yok.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
işte forma budur. üstelik mavi de tam bizim mavimiz. normalda ankaraspor'un mavisi daha koyudur. bu mavi trabzonspor'un deniz mavisi. ankaraspor'un çubuklu formalarına da bayıldım. keşke bu formalar biz de olsaydı.
işin kolayı var. madem katalogdan seçiliyor formalar her sene başında nike kataloğunu koysunlar siteye taraftar ordan beğendiği 4 formayı seçsin. yönetim de en çok seçilen formaları nike'a sipariş geçsin.
formaları nike kendi kafasına göre seçip trabzsonspor'a göndermiyor. elbette yönetimde buna karar veren birileri var. kararı taraftar versin. en iyi yöntem bu değil mi?
Yorum