Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• özür yanlsı habe ryapıstırdım

Yorum

• Antreman formalarının mavisi biraz daha açık olsaydi çok daha şık olurdı tıpkı Fernando Torez'in üzerindeki gibi
      Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• evet bence de açık mavi daha güzel olurdu. ben de bunu düşünüyordum.

Yorum

• İlk olarak lazangel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Antreman formalarının mavisi biraz daha açık olsaydi çok daha şık olurdı tıpkı Fernando Torez'in üzerindeki gibi
          İlk olarak KDRDYN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          evet bence de açık mavi daha güzel olurdu. ben de bunu düşünüyordum.
          Normalde o renk zaten . Fotolarda öyle çıkmasının nedeni fotoğraf makinesi .

Yorum

• Fotoğraf kalitesinin değerini bir kez daha anladım.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Trabzonda bazı giyim mağazalarında Bize her yer trabzon t-shirtlerimizin çeşit çeşit renk renk 5 liraya satıldığını görünce şok oldum.Korsancılst bu işide kaptı.
              En son Misina tarafından düzenlendi; 16.07.2009, 17:14.
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nike'ın böyle bir ürünü var, satış sitemizdeki fotoğraf kalitesi yeterli olmadığı için gözünüze garip gelmiş olmalı.
                Çok şık bir ürün bence. Hiç düşünmeden alabileceğim tarzlardan, ama yine yine yine fiyat :/ 2. kez düşünmeye itiyor. Birini alırsam diğerini alamıyacam. Neyse artık abi kardeş kuzen yiğen giydirir kuşatırız. Anca beni açar. Hangi birini alayım yoksa
                Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• herşey tamam da bazı arkadaşlar ''inadına nike'' diye yazmışlar.ben bunun mantığını çözemedim niye inadına?bu kin kime?kimin inadına?
                  nike'ın sahibiyseniz, ortağıysanız, hissedarıysanız vs. anlarım bunu ama değilseniz bu heyecan niye?
                  taraftarın beklentileri yönde ürün üretilmesi için eleştiri elbette yapılacak.
                  sonuçta eleştirdiğimiz kurum Trabzonspor değil Nike, dikkatinizi çekerim.
                  bu yüzden nike, adidas, puma, kappa... piyasada ne kadar marka varsa hepsi eleştirilir bu normaldir.ama şu düşünceyi anlayamıyorum.''siz diğer takımların formalarına bakın da bizimkleri öpün de başınıza koyun.''
                  niye kardeşim?bizden kötüsü de varmış deyip ''oh şükürler olsun'' mu diyelim?beğenmedeğimiz ürünleri veya ürünlerin eksik yanlarını söyleyeceğiz ki bu konuda nike bir şeyler yapsın.kaderimize mahkum gibi beklemenin ne anlamı var?
                  velhasıl kelam hararetli bir şekilde savunacağımız şey firmalar değil Trabzonspor olsun.markalar bizi ilgilendirmez aslolan klübümüzdür.
                  teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• forma almaya gitmiştim,en büyük xl sanıyordum ama xxl aston villa forma aldım.çubukluda da var mı xxl?bilgisi olan yardım edebilirse çok iyi olur.
                    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• yeni forma

bu t shirt cok şık gozukuyor
                      En son ilhan tarafından düzenlendi; 17.07.2009, 22:47.

Yorum

• uzun kol formalari ne zaman siteye konuyor?

Yorum

• beşiktaşın yeni sezon formaları

valla ne yalan söyliyim bizim çubuklu formamız onlarınkinden çok daha güzel.hele adamların diğer formaları tartışmaya deymeyecek kadar kötü.nike a laf atıp adidas adidas diyen arkadaşlar vardı.bence bizim formalarımız daha güzel...
                          TrabzonspoR

Yorum

• İğrenç. Çizgili olan iğrenç ötesi. Damalı olan berbat
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak efekaptan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              beşiktaşın yeni sezon formaları

valla ne yalan söyliyim bizim çubuklu formamız onlarınkinden çok daha güzel.hele adamların diğer formaları tartışmaya deymeyecek kadar kötü.nike a laf atıp adidas adidas diyen arkadaşlar vardı.bence bizim formalarımız daha güzel...
                              Cok berbat...
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Adidas en kötü formalarını yapmış beşiktaşa ççç
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X