özür yanlsı habe ryapıstırdım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak lazangel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntreman formalarının mavisi biraz daha açık olsaydi çok daha şık olurdı tıpkı Fernando Torez'in üzerindeki gibiİlk olarak KDRDYN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet bence de açık mavi daha güzel olurdu. ben de bunu düşünüyordum.
Yorum
-
Trabzonda bazı giyim mağazalarında Bize her yer trabzon t-shirtlerimizin çeşit çeşit renk renk 5 liraya satıldığını görünce şok oldum.Korsancılst bu işide kaptı.En son Misina tarafından düzenlendi; 16.07.2009, 17:14.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Nike'ın böyle bir ürünü var, satış sitemizdeki fotoğraf kalitesi yeterli olmadığı için gözünüze garip gelmiş olmalı.Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
-
herşey tamam da bazı arkadaşlar ''inadına nike'' diye yazmışlar.ben bunun mantığını çözemedim niye inadına?bu kin kime?kimin inadına?
nike'ın sahibiyseniz, ortağıysanız, hissedarıysanız vs. anlarım bunu ama değilseniz bu heyecan niye?
taraftarın beklentileri yönde ürün üretilmesi için eleştiri elbette yapılacak.
sonuçta eleştirdiğimiz kurum Trabzonspor değil Nike, dikkatinizi çekerim.
bu yüzden nike, adidas, puma, kappa... piyasada ne kadar marka varsa hepsi eleştirilir bu normaldir.ama şu düşünceyi anlayamıyorum.''siz diğer takımların formalarına bakın da bizimkleri öpün de başınıza koyun.''
niye kardeşim?bizden kötüsü de varmış deyip ''oh şükürler olsun'' mu diyelim?beğenmedeğimiz ürünleri veya ürünlerin eksik yanlarını söyleyeceğiz ki bu konuda nike bir şeyler yapsın.kaderimize mahkum gibi beklemenin ne anlamı var?
velhasıl kelam hararetli bir şekilde savunacağımız şey firmalar değil Trabzonspor olsun.markalar bizi ilgilendirmez aslolan klübümüzdür.teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
beşiktaşın yeni sezon formaları
valla ne yalan söyliyim bizim çubuklu formamız onlarınkinden çok daha güzel.hele adamların diğer formaları tartışmaya deymeyecek kadar kötü.nike a laf atıp adidas adidas diyen arkadaşlar vardı.bence bizim formalarımız daha güzel...***TrabzonspoR
Yorum
-
İlk olarak efekaptan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşiktaşın yeni sezon formaları
valla ne yalan söyliyim bizim çubuklu formamız onlarınkinden çok daha güzel.hele adamların diğer formaları tartışmaya deymeyecek kadar kötü.nike a laf atıp adidas adidas diyen arkadaşlar vardı.bence bizim formalarımız daha güzel...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum