Diadora ve Umbro'yu her zaman beğenmişimdir nike neden farklı bi ürün çıkarmıyoki hep aynı tarz..??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Edit......En son Sümeyye Şahin tarafından düzenlendi; 26.07.2009, 23:17.Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
-
Güney Afrika kulübü Kaizer Chiefs yeni sezon formaları:
Yarın Trabzon'a yola çıkıyorum olayları yerinde değerlendireceğim. Hakkınızı helal edin, sürçü lisan ettiysek affola.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüney Afrika kulübü Kaizer Chiefs yeni sezon formaları:
Yarın Trabzon'a yola çıkıyorum olayları yerinde değerlendireceğim. Hakkınızı helal edin, sürçü lisan ettiysek affola.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüney Afrika kulübü Kaizer Chiefs yeni sezon formaları:
Yarın Trabzon'a yola çıkıyorum olayları yerinde değerlendireceğim. Hakkınızı helal edin, sürçü lisan ettiysek affola.En son Sümeyye Şahin tarafından düzenlendi; 15.07.2009, 19:36.Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
-
https://www.trabzonspor.com.tr/UrunDetay2.aspx?Id=321 Allah aşkına bu ürünü bana tarif etcek birisi yokmu?yenisahradaki ts clubde gordum bunu formayı uzun kolluyamı cevirmişler ne yaptılar anlayamadım cozebilen varmı bunu? nike in boyle bişe yaptıgını sanmıyorum sözde ürün gamını arttırmak amacıyla bizimkilerin iş güzarlıgıdır bu arada resmi sitede polar diye 99 tl ye satılıyor bu adını koyamadgım cisim</p>
En son byoxi tarafından düzenlendi; 15.07.2009, 20:05.
Yorum
-
İlk olarak Hakan Taşkıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi sponsorun nike olmasına çok sevindim ya inşallah hayırlı olur..
Yorum
-
İlk olarak byoxi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.trabzonspor.com.tr/UrunDetay2.aspx?Id=321 Allah aşkına bu ürünü bana tarif etcek birisi yokmu?yenisahradaki ts clubde gordum bunu formayı uzun kolluyamı cevirmişler ne yaptılar anlayamadım cozebilen varmı bunu? nike in boyle bişe yaptıgını sanmıyorum sözde ürün gamını arttırmak amacıyla bizimkilerin iş güzarlıgıdır bu arada resmi sitede polar diye 99 tl ye satılıyor bu adını koyamadgım cisim</p>
Yorum
-
İlk olarak byoxi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.trabzonspor.com.tr/UrunDetay2.aspx?Id=321 Allah aşkına bu ürünü bana tarif etcek birisi yokmu?yenisahradaki ts clubde gordum bunu formayı uzun kolluyamı cevirmişler ne yaptılar anlayamadım cozebilen varmı bunu? nike in boyle bişe yaptıgını sanmıyorum sözde ürün gamını arttırmak amacıyla bizimkilerin iş güzarlıgıdır bu arada resmi sitede polar diye 99 tl ye satılıyor bu adını koyamadgım cisim</p>
Nike'ın böyle bir ürünü var, satış sitemizdeki fotoğraf kalitesi yeterli olmadığı için gözünüze garip gelmiş olmalı.
Aynı ürünü bir de böyle görün:
Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmaya çalışınca yanılgılara düşebiliyoruz. Ortada garip bir durum yok.
Fernando Torez'in üzerindeki idman tişörtüne dikkat.
En son a f s tarafından düzenlendi; 15.07.2009, 20:28.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum