Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Diadora ve Umbro'yu her zaman beğenmişimdir nike neden farklı bi ürün çıkarmıyoki hep aynı tarz..??
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Edit......
      En son Sümeyye Şahin tarafından düzenlendi; 26.07.2009, 23:17.
      Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
      Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Güney Afrika kulübü Kaizer Chiefs yeni sezon formaları:

Yarın Trabzon'a yola çıkıyorum olayları yerinde değerlendireceğim. Hakkınızı helal edin, sürçü lisan ettiysek affola.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Güney Afrika kulübü Kaizer Chiefs yeni sezon formaları:
          Yarın Trabzon'a yola çıkıyorum olayları yerinde değerlendireceğim. Hakkınızı helal edin, sürçü lisan ettiysek affola.
          Ali Fuat abi sık boğazlarını istediklerimizi al onlardan

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Güney Afrika kulübü Kaizer Chiefs yeni sezon formaları:

Rastgele Ali Fuat abi...
            En son Sümeyye Şahin tarafından düzenlendi; 15.07.2009, 19:36.
            Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
            Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• resmi sponsorun nike olmasına çok sevindim ya inşallah hayırlı olur..

Yorum

• https://www.trabzonspor.com.tr/UrunDetay2.aspx?Id=321 Allah aşkına bu ürünü bana tarif etcek birisi yokmu?yenisahradaki ts clubde gordum bunu formayı uzun kolluyamı cevirmişler ne yaptılar anlayamadım cozebilen varmı bunu? nike in boyle bişe yaptıgını sanmıyorum sözde ürün gamını arttırmak amacıyla bizimkilerin iş güzarlıgıdır bu arada resmi sitede polar diye 99 tl ye satılıyor bu adını koyamadgım cisim</p>
                En son byoxi tarafından düzenlendi; 15.07.2009, 20:05.

Yorum

• İlk olarak Hakan Taşkıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  resmi sponsorun nike olmasına çok sevindim ya inşallah hayırlı olur..
                  Trabzonda yaşayıpta Trabzonspordan bu kadar uzak kalan biri daha gormedim! nike ile ikinci yılımız bu

Yorum

• İlk olarak byoxi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    https://www.trabzonspor.com.tr/UrunDetay2.aspx?Id=321 Allah aşkına bu ürünü bana tarif etcek birisi yokmu?yenisahradaki ts clubde gordum bunu formayı uzun kolluyamı cevirmişler ne yaptılar anlayamadım cozebilen varmı bunu? nike in boyle bişe yaptıgını sanmıyorum sözde ürün gamını arttırmak amacıyla bizimkilerin iş güzarlıgıdır bu arada resmi sitede polar diye 99 tl ye satılıyor bu adını koyamadgım cisim</p>
                    hayır polar yapılmış güzelde olmuş

Yorum

• İlk olarak byoxi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      https://www.trabzonspor.com.tr/UrunDetay2.aspx?Id=321 Allah aşkına bu ürünü bana tarif etcek birisi yokmu?yenisahradaki ts clubde gordum bunu formayı uzun kolluyamı cevirmişler ne yaptılar anlayamadım cozebilen varmı bunu? nike in boyle bişe yaptıgını sanmıyorum sözde ürün gamını arttırmak amacıyla bizimkilerin iş güzarlıgıdır bu arada resmi sitede polar diye 99 tl ye satılıyor bu adını koyamadgım cisim</p>

Nike'ın böyle bir ürünü var, satış sitemizdeki fotoğraf kalitesi yeterli olmadığı için gözünüze garip gelmiş olmalı.

Aynı ürünü bir de böyle görün:

Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmaya çalışınca yanılgılara düşebiliyoruz. Ortada garip bir durum yok.

Fernando Torez'in üzerindeki idman tişörtüne dikkat.

En son a f s tarafından düzenlendi; 15.07.2009, 20:28.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bu ürünlerin reklamsız olanı var mı? sadece ts logosu olacak. kappa yapıyordu, onun gibi.

Yorum

• evde 2 tane formam var kısa kollu bu sefer uzun kollu çubuklu formanın çıkmasını beklicem ne zaman çıkar acaba?
                          Bordo Mavi...

Yorum

• belkı begenmıyebılırız ama bızım renklerı bır arada en guzel lotto yapar.cızgılerı cok guzel....INADINA NIKE
                            İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                            Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• nıke

ben bizim taraftarı anlamıyorum dünyada 2 tane büyük marka var nıke addas dunekadar 2 3cu firmallarla calıştık nıke le uzun yıllar calışırız iniallah tek büyük ts ts ts

Yorum

• Bence giderek daha güzel ürünler ortaya çıkıyor. Tabi her istediğimiz bir anda olamaz. Bu yüzden destek ve sabırla daha da iyi olacağız Allahın izniyle...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X