Bence Werder Bremen de yaşadığı düşüşün bedelini ödemiş Klasnic dönemindeki formaları kappa idi galiba onlar çok daha güzeldi.
Şu yeşil olan fena durmuyor ama bunlar bizim geçen seneki şu tek mavi renk formanın kalitesine benziyor.
bence dususle alakası yok ılk sene bence yınede super
İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...!бордовый-голубой Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...
bence dususle alakası yok ılk sene bence yınede super
neresi süper ya, evet bizim ilk senekilerden daha güzel ama, bence güzel değil o kadarda bu formaların bordo mavisini yap bizim taraftarımız bu ne böyle pzar malına benziyor derlerdi. Şu ortadaki zaten bizim geçen seneki en çok kullandığımız formaya benziyor. Bir farklı olarak şu yatay çizgili forma var orda yinede nike formalara pek özenmemiş çok belli oluyor.
Benim için en önemli nokta işlemeler.
Armayı bide kopmasın yırtılmasın diye kollayacak mıyım yahu.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Bu başlık altında bir çok eleştirel yazı yazdım ve tümünün arkasındayım. Klüp ürünleriyle ilgili olarak bugün ortaya çıkan özensiz, vizyonsuz ve tutarsız uygulamaları eleştirmeye devam edeceğim çünkü bugün merchandise denen uygulamada başarısız olduğumuz gün gibi ortadadır.
Öncelikle formalarımız ile ilgili olarak; baştan beri kimin seçtiğini bilmediğim modeller içime sinmedi. Aynı zamanda dizaynları kötü bile olsa kumaş kalitesi anlamında iyi olması beklenir ki bu da asıl çuvalladığımız nokta bence...Formanın kumaş kalitesinin sorumlusu kim bilemiyorum ama biz bu konuda susmaya devam ettikçe sadece daha ucuz olduğu için bize sunulan saçma sapan formaları giymeye devam edeceğiz...
Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur.... Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
çubuklu formaya kimse birşey demeye kalkmasın, elle tuttunuzmu bilmem ama, çok güzel bir kumaşı var ve tamamen dokuma, tekstil işi ile uğraşanlar ama uğraşmayanlara çok basit gelebilir, o dokuma çok pahalı ve çokz zordur, hiçbir eksiğini göremedim ben çok güzelfırma olmuş
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Cristiano Ronaldo Real Madrid'de 9 numaralı formayı giyecek.
Ronaldo, 80 bin kişinin önünde Real'e imza attı
Manchester United'dan 94 milyon Euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olan Cristiano Ronaldo, Santiago Bernebau Stadı'nda düzenlenen muhteşem törenle basın ve taraftarlara tanıtıldı. Kendisini 30 Haziran 2015'e kadar Real Madridli yapan sözleşmeye imza atan Portekizli yıldız, 9 numaralı formayı giyecek.
Başarılı futbolcunun formasında 'Ronaldo' yerine 'C.Ronaldo' yazacak. Barnebau'yu dolduran 80 bin kişinin karşısında heyecanlı görünen Ronaldo, en büyük hayalinin gerçek olduğunu söyledi. Daha önce 1984 yılında Napoli'ye transfer olan Diego Armando Maradona'nın imza töreninde 75 bin futbolsever tribünlerdeki yerini almıştı. Ronaldo için stadı dolduran 80 bin kişi de, bu alanda yeni bir rekorun altına imza attı. Törenden önce Ronaldo'nun kariyerinde kazandığı başarılar, kupalar ve attığı goller izlettirildi. RealMadrid TV ve RealMadrid.com'dan canlı yayınlanan törende taraftarların arasından bir kişi seçildi ve ona Ronaldo imzalı bir top hediye edildi.
En son a f s tarafından düzenlendi; 07.07.2009, 09:51.
Yorum