Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet arkadaşlara katılıyorum.. Ankarasporun ürünlerindeki amblem ne kadar güzel duruyor.. Büyük bir amblem ve ortalanmış.. Bu taraftara gerçekten kızmayalım çok sabırlıyız biz çok..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Juventus'un formasına bakıp bizim forma böyle olacak diyemeyiz. Juventus gibi köklü kulüpler belli bir forma kültürü olan kurumsal kulüpler, kendilerine yapılan bir tasarımın aynı sezon başka bir takıma yapılmasına izin vermezler.

Avrupadaki marka kulüplerin formalarında kullanılan çizgiler sırf tasarım veya değişiklik olsun diye kullanılmıyor. Tasarımda kullanılan bütün formlar ve renkler o kulübün tarihi gelenekleri ile alakalı ve anlamlı olarak bilinçli kullanılıyor. Tıpkı yeni sezonda kullanılacak Manchester United formalarının yüzyılın başında kullandıkları formadan esinlenilerek yapılmış olması gibi.

Gri formanın nasıl bir şey olacağını daha kulüptekiler bilmiyor, bizim biliyor olmamız garip kaçmaz mı?

Gri formanın duyurulması stratejik bir hataydı. Ekstra formalardan önce bizim asıl formalarımızın belli estetik disiplinlere oturması lazım.
      Abi ben artık inanıyorumki kurumsal bir klüp olamayacağız..

Takımımızın marka değeri olarak değerlenme açısından çok büyük bir imkana sahipken bunları hiçbir sene hiçbir defa kullanmamak,durmadan hatalar yapmak bütün ümitleri yok ediyor..

Karadeniz gibi bir yerden çıkıyorsun..Onu bırak Trabzon gibi olguların,esprilerin,kahramanların bol olduğu bir şehirden çıkıyorsun..Ama şu haline bak Ts Clup'ın..

Madem millet formalar pahalı diyor..Ya iki çeşit forma yaptır..

Biri ucuz diğeri pahalı..
      Tanesi 5 ytl'den T-Shirt'ler bastır,Önünde yazı yazan amblem olan...Ama sen sat..Korsancılar değil....

Tasarımlarını hem yöresel olguları,hem evrensel öğeleri birbiriyle harmanla ki bu millet senin t-shirtlerini sadece yardım için almasın..
      İnternette bile beyaz atletlerin üstüne fotoğraf bastırmak 5 ytl..Sende öyle yaptır,1 yıkamada çıksın o baskı ama yap be..Yap..

Takım maça çıkarken her olguya dikkat et...Her ayrıntıya..Bizim formalarımızda düne kadar 6 kişide reklam varken 5inde yoktu..

He bunları sponsorlar yapmıyorsa,Sen TsClup'la yaptın bunları zamanında..Bir daha yap..

Tabiki daha iyi bir adla..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• ewet oyle kardesım

Yorum

• geçtiğimiz senelerde eğer bizim de başarılarımız olsaydı duraklama yerine her daim yükselme dönemi içerisinde olsaydık merak etmeyin değil nike tüm markalar bizimle çalışmak için sıraya girerlerdi...hatta sana özel değil sadece senin istediğin çizgilerle istediğin şekilde istediğinden de kaliteli formaları önüne sererlerdi...
          kusura bakmayın ama neden standart katolog ürünü diyene kadar 84haziranından beri neden büyük başarılarımız yok diye soralım...
          forma almayarak kombine almayarak durumu protesto edeceğinize takıma katkınız olsun da başarılarla dolu bir geleceğimiz için birşeyler yapmış olun!!!

Yorum

• yeni tsclup sitemize tekradan üye oldum ve müşteri hizmetleri butonuna tıklayıp önerimi yollayayım dedim birazdan o yazı benim mailime geldi burada bir mesaj mı verilmek istenmiş anlayamadım
            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Peki bu Gri Forma ne Zaman Piyasaya sürülecek??? Vallahi bana öyle geliyorki (düsüncelerimde) en güzel cay dogus cay en güzel gri forma bizim gri forma =)
              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yeni tsclup sitemize tekradan üye oldum ve müşteri hizmetleri butonuna tıklayıp önerimi yollayayım dedim birazdan o yazı benim mailime geldi burada bir mesaj mı verilmek istenmiş anlayamadım
                Hangi Yazi Mailine geldi?
                “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• arma yüzünden bu üründen almayacağım paramızla rezil oluyoruz resmen
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Hani İstanbul takımlarının formaları yok ortada! O kadar kızdık bizimkilere geç kaldık diye.

Arması bu kadar güzelken, onu bu kadar yanlış kullanan başka bir kulüp yoktur herhalde dünya üzerinde.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 07.07.2009, 18:23.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bizimkiler icin bir tane yeni forma cikartmak zor olmamistir.

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnşallah böyle olur..

İ.B.B'nin bile yazı tipi daha güzel

Ve her eşyada var..

Amblemin altına A.A. bile yazmışlar
                        genelde büyük kluplerin idman eşyalarında numara bulunmuyor

bazı takımlarda hoca ve teknik heyette farklı renk ürün olur bazılarında isimlerinin baş harfi olur bizde hoca farklı renk ürün kullanıyor

yazı stiline gelince bence çok hoş başka bi stil kullanıyo olsaydık eminim kullandığımızı beğenmeyip bunu istiyor olacaktık
                        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Arkadaslar antrenman formasinda nike logosu ile ts logosu ayni hizada degil. Yoksa bana mi oyle geliyor

Yorum

• ince çubuklu formamız olsa daha iyi olurdu..bence puma yapıyodu yanılmıyosam

Yorum

• sadece 99 dolarcık!
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Değer ama
                                Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X