1-2 sezon hariç formalardan yana yüzümüz gülmedi, hele bir osasuna faciasi vardiki birakin yüzümüzün gülmesini, utancimdan maça bakamamistim. Bu isin finans minansla bir alakasi yok, tek kelimeyle IHMALKARLIK.
Geçtigimiz sezon 18.000 kombine sattigin bu taraftara seri üretim formalari layik görmen ve bu sezon yana yana tekrar kombine istemek nekadar akilci bir pazarlama yöntemi oda isin farkli bir boyutu.
Formalar hakkında hayal kırıklığına uğradığımı ve kandırıldığımızı düşünüyorum. Yaklaşık 1 yıldan beri çubuklu formanın çıkmasını bekliyoruz. Çubuklu forma formaların en forma gibi duranıdır normalde. İlk kez dün İsmail ÇAVUŞOĞLU abimin üzerinde görme imkanım oldu çubuklu formayı. Adamcağız yine 2 adet sipariş vermiş benden önce ve ben de bu hafta verecektim. Ama çubuklu forma almamaya geçen yılın formalarından tükenmeden almaya karar verdim!
Arkadaşlar çubuklu formamız malesef 3. kalitedir. Pazar malıdır. Nike'ın sıradan bir mağazasına gidin, sıradan bir ürününü elinize alın kalitesine bakın sonra da bizim çubuklu formayı elinizi alın karşılaştırın bu farkı göreceksiniz. Bu formalar benim gözümde rezalettir. Trabzonspor tarihinde gördüğüm en kötü formadır. Bu formaya kalite yönünden güzel diyenlerin de kalite anlayışlarını her türlü tartışırım. Tek güzel yönü Türk Telekom yazısının yazı karakteri ve boyutunun kaba olmamasıdır. Anladığım kadarı ile bizim yönetim yine sağa sola laf yetiştirmekten bu işleri de es geçmiş. Kimse taraftarlık görevini hatırlatmasın. Onu tartışmıyorum. Yalnız Trabzonspor gibi bir markanın pazar malı kalitesinde formaları olmamalı. Belki de süper ligin en kötü taraftar formasını biz Trabzonspor taraftarına layık görmüşler ya yazıklar olsun. Net söylüyorum Trabzonspor marka ise bilmem kaç milyon dolarlık şirket ise ve bilmem kaç milyon kişinin hayatını benim gibi direkt etkiliyorsa böyle forma çıkmayacak kardeşim. Yapamıyorsanız bırakın bu işleri. Yönetim kuruluna bakım. Müteahhit, iş adamı...Ulan koca Trabzonda sanat ile uğraşan bir yönetici bulunamaz mı ya da kafası farklı çalışan, duyarlı, para-demir-kat sevdalısı değil de memleket sevdalısı mesela doğa sevdalısı bir adam yok mu? Biz buyuz uşaklar klübü bu tür insanlar yönettiği sürece yani tek tip düşünceler (şener, albayrak, yılmaz vs.) bizden bir numara olmaz. Bırakın şampiyonluğu şöyle üzerimizde adam gibi giyebilebileceğimiz formamız bile olmaz. Allahtan bordo mavi güzel allahtan onunla da çok oynayamıyorlar. PROFESYONEL YÖNETİCİ İSTİYORUM. Fatihi'in ya da başkaca bir futbolcunun profesyonelliğini tartışanlara dipnotumdur!!!
Aradığım hiç bir ürünü bulamıyorum maalesef. Piranalı hamsili bir tişörtümüz var, bulamıyorum. Antrenman tişörtlerimizin bedenime uygun olanını bulamıyorum. Mavi forma çok hoşuma gittiydi, bulamıyorum. Online satış sitemizde yok. İzmit'te yok. Yenisahra'da yok.
Ama...
"taraftar önce destek olacak!..." demek var.
İyide nasıl?
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
şimdi hürriyet.com dan gs nin maçının golunu seyrettim gs nin formasının arkasında numaraların üstünde ülker yazısı war ön tarafta türk telekom var ama bizim avea nın bordosunun oldugu yer kırmızı üstüne yazmıslar türk telekom u.formaları berbat olmuş eğer sadece hazırlık maçlarında giymeyeceklerse.bizimkiler daha iyi sadece çubukluyu kastediyorum.
bizde formanın arkasına reklam alsak bi gelir de burdan gelir
Formalar hakkında hayal kırıklığına uğradığımı ve kandırıldığımızı düşünüyorum. Yaklaşık 1 yıldan beri çubuklu formanın çıkmasını bekliyoruz. Çubuklu forma formaların en forma gibi duranıdır normalde. İlk kez dün İsmail ÇAVUŞOĞLU abimin üzerinde görme imkanım oldu çubuklu formayı. Adamcağız yine 2 adet sipariş vermiş benden önce ve ben de bu hafta verecektim. Ama çubuklu forma almamaya geçen yılın formalarından tükenmeden almaya karar verdim!
Arkadaşlar çubuklu formamız malesef 3. kalitedir. Pazar malıdır. Nike'ın sıradan bir mağazasına gidin, sıradan bir ürününü elinize alın kalitesine bakın sonra da bizim çubuklu formayı elinizi alın karşılaştırın bu farkı göreceksiniz. Bu formalar benim gözümde rezalettir. Trabzonspor tarihinde gördüğüm en kötü formadır. Bu formaya kalite yönünden güzel diyenlerin de kalite anlayışlarını her türlü tartışırım. Tek güzel yönü Türk Telekom yazısının yazı karakteri ve boyutunun kaba olmamasıdır. Anladığım kadarı ile bizim yönetim yine sağa sola laf yetiştirmekten bu işleri de es geçmiş. Kimse taraftarlık görevini hatırlatmasın. Onu tartışmıyorum. Yalnız Trabzonspor gibi bir markanın pazar malı kalitesinde formaları olmamalı. Belki de süper ligin en kötü taraftar formasını biz Trabzonspor taraftarına layık görmüşler ya yazıklar olsun. Net söylüyorum Trabzonspor marka ise bilmem kaç milyon dolarlık şirket ise ve bilmem kaç milyon kişinin hayatını benim gibi direkt etkiliyorsa böyle forma çıkmayacak kardeşim. Yapamıyorsanız bırakın bu işleri. Yönetim kuruluna bakım. Müteahhit, iş adamı...Ulan koca Trabzonda sanat ile uğraşan bir yönetici bulunamaz mı ya da kafası farklı çalışan, duyarlı, para-demir-kat sevdalısı değil de memleket sevdalısı mesela doğa sevdalısı bir adam yok mu? Biz buyuz uşaklar klübü bu tür insanlar yönettiği sürece yani tek tip düşünceler (şener, albayrak, yılmaz vs.) bizden bir numara olmaz. Bırakın şampiyonluğu şöyle üzerimizde adam gibi giyebilebileceğimiz formamız bile olmaz. Allahtan bordo mavi güzel allahtan onunla da çok oynayamıyorlar. PROFESYONEL YÖNETİCİ İSTİYORUM. Fatihi'in ya da başkaca bir futbolcunun profesyonelliğini tartışanlara dipnotumdur!!!
A'dan Z'ye her noktasına katılıyorum. Çok güzel yazmışsın.
Benim düşüncem profesyonel şirket yönetimlerinde olduğu gibi CEO sisteminin oluşması gerektiğidir.
Neden?
bu formalar yapilirken, bazi futbolculardan öneri alindi!
ve Aston Villa tarzi dedigimiz formayi yakindan inceledim, takim armasi dikilmis! Ve formanin arkasindada dikilmis arma var, kücük bir sekilde
Arkadaşlar benim bu konuların düzeleceğine olan inancım tamamiyle bitmiştir artık bu başlıklara bakmayıda yazmayıda düşünmüyorum....
Çünkü sinir sistemim artık dayanmıyor....
Bu kulüpte çalışıp maaş alan kadroların liyakatına göre değişmediği sürece biz daha çok havanda su döveriz...
Adamların TRABZONSPOR Umurlarında bile değil ay sonu gelsin maaşımızı alalım kafasındalar tipik memur zihniyeti...
Yoksa kulüp para kazanmış prestij kazanmış çokta adamlara tınnn..
Salla başı al maaşı..
Sonra burda dergi yönetiminden,pazarlama departmanından,kulüp müdürlüğünden,reklam sorumlusundan,halkla ilişkiler biriminden,finansman sorumlusundan,sponsorlardan sorumlu yöneticilerden,üyeliklerden,ts clublardan,internet dizynından vede satışından yazar dururuz...!!
şahsen hiçbir formanın dizaynını beğenmedim çok basit olmuş hele yakından bakınca...3 sene once eminönünden bir kaka forması aldıydım ve hala canlı bi halde nedense incelediğim yeni formalarımız da aynı hüviyette gibi ..ama destek için beyaz bir forma alacağım
İnternetten sipariş verip çubuklu formalarımızı aldık.ancak yakından inceleme şansım olsaydı kesinlikle çubukluyu almazdım diğer aston villa tarzı olandan 3 tane alırdım.(olmasına rağmen)yinede biz görevimizi yapmış olalım.
birde arkasına numara yazılmasını istemiştim geldiğinde gördümkü 6l yazıyor 1 in yerine resmen düz bir çubuk çekmişler çokmu zordur 1 in çentiğini atmak.yoksa internetten sipariş verenleremi bu uygulamayı yapıyorlar.
velhasıl sırf destek olunsun ve Bordo Mavi diye alınır forma yoksa hiç bir albenisi yok..
Dün yenisahradaki ts clubdan bir heycanla cubuklu formamı almaya gittim ama ne göreyim gercekten bir rezaletti! s beden giymeme ragmen giydigim formanın koltuk altları poşet gibi durdu açık soyleyim o formayı giymek içimden gelmedi. boş cıkmamak adına bişeyler alayım dedim fotograflardan guzel gozuken tişörtlere baktım denedim hepsi cuval gibi giydiginizde arkası havada duruyor S: yeni cıkan polo yaka sweatlerden aldım en iyisi oydu cunku allah bize sabır versin
Inter Milan Nike 2009/10 iç saha ve deplasman formaları
Aylardır beklediğimiz satış sitesi nihayet yüzünü gösterdi. Eskisinden çok güzel fakat hala yetersiz. Ürünlerin fotoğraf çekimleri çok kötü. Beyaz ürünlerin beyaz olmaması konu mankenleri çok yetersiz kalmış. Çekimlerdeki özensizlik sitenin sistemli yeni yapısını gölgede bırakmış.
Yorum