"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Adamlarda sünnet kıyafeti diye bir şey olmadığı için o tasarım onlara gayet normal geliyor . Algıda kültürün etkisidir bu . Bize komik gelebilir ama onlara göre gayet normal .
Turuncu forma kesinlikle aynı değil gerçekten iyi bi forma ama tek kötü yanı bordoyla mavi adına hiçbirşeyin olmayışı. ufak tefek detaylarda kullanılsa çok iyi olurdu renklerimiz.
beyaz forma aynıdır evet. ben düz mavi formayı geçen senekinden daha kötü olduğunu düşünüyorum ve inşallah kullanmayız.
bu sezon ağırlıklı olarak çubuklu ve parçalı formaları giyeriz gibime geliyor. nadiren beyaz giyebiliriz. turuncu formayla mavi formayı forma diye giymek çok kötü olur bence
Turuncu forma aynı değil???
Allah aşkına yaka tipi dışında iki forma arasında ne gibi fark var? (Türk Telekom reklamı yerine avea yazsan tek fark biri yakalı biri yakasız.
İnşallah dediğin gibi olur ve turncu ve mavi formaları giymeyiz.
Parçalı ve çubuklu formaları kullanalım,
Ben hala bu trabzonspor.com.tr deki çubuklu formanın mavisinin mağazalardaki mavi ile aynı olmadığını düşünüyorum. Albenisi için mavinin tonu olması gereken gibi olmuş. Ancak fotoğrafını çekip koyanlara bakıyorum mavinin trabzonspor.com.tr deki formanın mavisine hiçbir benzerliğini göremedim.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
uzun kollu formalarla ilgili bilgisi olan var mı...ne zaman çıkacak...
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum