Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ???
    Turuncu Forma Aynı
    Beyaz Forma Aynı
    O Tek Mavi Formayı zaten giyeceğimizi bile düşünmüyorum amatör küme takım formalarına benziyor.
    Parçalı forma aynı.

Turuncu forma kesinlikle aynı değil gerçekten iyi bi forma ama tek kötü yanı bordoyla mavi adına hiçbirşeyin olmayışı. ufak tefek detaylarda kullanılsa çok iyi olurdu renklerimiz.

beyaz forma aynıdır evet. ben düz mavi formayı geçen senekinden daha kötü olduğunu düşünüyorum ve inşallah kullanmayız.

bu sezon ağırlıklı olarak çubuklu ve parçalı formaları giyeriz gibime geliyor. nadiren beyaz giyebiliriz. turuncu formayla mavi formayı forma diye giymek çok kötü olur bence
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İdman tshirtlerindeki armaların nike amblemi ile olan simetrisi düzeltilmişmi bana mı öyle geliyo? Sanki gözüme daha hoş geldi bu sefer

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Su formaya hayranim. Bunun modernlesmis halini yapsalar cok güzel olur...
        hakkaten süper formaymis senolg sehmuz lemi hami taniom
        soldan ikinci serdar balimi abi disipline bak forma adidas futbolcularin
        kramponlarina bak
        [T][S]

Yorum

• evet alttaki bıyıklı serdar bali
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak tuncay1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abi disipline bak forma adidas futbolcularin
            kramponlarina bak
            O zaman giyebilecekleri başka krampon yoktur ki.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ???
              Turuncu Forma Aynı
              Beyaz Forma Aynı
              O Tek Mavi Formayı zaten giyeceğimizi bile düşünmüyorum amatör küme takım formalarına benziyor.
              Parçalı forma aynı.

Şu takımların formaları verdiğin örnekler takımlara özel formalar onları birkaç yıl kullanabilirler.
              Şu Barcanın, Liverpool'un böyle formaları kimsede yok zaten. Hele barcelonanın zaten alternatif forması o hiç örnek olamaz.

Şurda elle tutulur bir çubuklu forma var onunda mavisinin tonu çok saçma, arması nike ile hizada değil.
              ben ençok beğendiğpim formalardan biri mavi forma ne yalan söyleyeyim geçen senekinden çok daha güzel ve almayı düşündüğüm ilk forma

barça formalarından bahsediyorsun bizim düz renk forma ile barçanın forması arasında fark etiket fiyatıo,renk ve üerindeki barça amblemi.
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak tuncay1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hakkaten süper formaymis senolg sehmuz lemi hami taniom
                soldan ikinci serdar balimi abi disipline bak forma adidas futbolcularin
                kramponlarina bak
                sehmuz yok o resimde...

üst soldan saga: K. Senol, Senol Günes, Hasan Vezir, ............, Bahattin Günes, B. Hamdi

Alt soldan saga: Lemi, Hami, Iskender, Serdar Bali , Kemal

Hasan Vezir ile Bahattin Günesin in arasindaki futbolcuyu cikaramadim.... Ama Sehmuz degil..
                TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                TRABZON / AYASOFYA MAH.
                HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Su formaya hayranim. Bunun modernlesmis halini yapsalar cok güzel olur...
                  Bence şu haliye bile bariz şekilde 4 formamızdan daha güzel.
                  Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Borussia Dortmund yeni sezon Kappa formaları

Bunlarda 2008 / 2009 sezonu formaları:

biri bizim formaya kötü mü dedi?
                    ....
                    çok şükür ama nike in bu formaları beni korkuttu....
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Dortmund'un formalari asiri derecede igrenc gözüküyor.
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        biri bizim formaya kötü mü dedi?
                        ....
                        çok şükür ama nike in bu formaları beni korkuttu....
                        sunnet takkesı bıde o reklam yazısı yerıne masallah yazdıkmı tam olur

Yorum

• ben köyümü özledim.
                          güzelim ts cluptan niye vaz geçtik bu beceriksizler 2 senedir bişe koyamadılar ortaya
                          ne nike ne puma

Yorum

• cubuklu forma cok sik begendim ama dogru renk forma kombinasyonlari kullanilmali mesela Cubuklu forma uzun kollu olmali alttan beyaz sort ve bordo tozluklar

Yorum

• İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sehmuz yok o resimde...

üst soldan saga: K. Senol, Senol Günes, Hasan Vezir, ............, Bahattin Günes, B. Hamdi

Alt soldan saga: Lemi, Hami, Iskender, Serdar Bali , Kemal

Hasan Vezir ile Bahattin Günesin in arasindaki futbolcuyu cikaramadim.... Ama Sehmuz degil..
                              O futbolcu İbrahim altyapıdan yetişmiş bir oyuncumuz Hami ile beraber ama antrenör ile sorun yaşayıp ayrılmıştı.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Dortmund'un öndeki sarı banda "maşallah" yazsalarmış tam süper olacakmış

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X