Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dortmundun bütün formaları kaleci forması gibi durmuş
    belki sistemleri 11-0-0 dır .. diye kötü bir espri yapiim

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Renklerimiz çok güzel. Bordomuz biraz daha koyu kullanılmalı sadece. İlla yedek renk arıyorsak bordoyu sabit tutarak, mavinin bütün tonlarını deneyebiliriz alternatif olarak. Açık da olsa koyu da olsa, mavi mavidir. Bunu önerirken asıl renk tonlarımız kullanıldıktan sonra aranan ekstra renk için konuşuyorum.

Parlak pullu forma, hamsi düşüncesi yerine, bizim coğrafyamızda bize ilham verecek o kadar çok doğal renk var ki. Giyeceğimiz formaların kumaşları mutlaka mat olmalı. Puma ile ikinci kez anlaştığımızda giydiğimiz parlak kumaşlı formaları hatırlayın lütfen.

Yedek Renk Konusuna Katiliyorum öyle fantazilere gerek yok antreman T-Shirt lerimizdeki koyu maviden bir Forma yapilabilir mesela yedek renk olarak cokta hos olur.

Parlak formalar benimde hosuma gitmiyor Pumanin gecen dönemindeki ilk sezonunda Hazirlik maclarinda giydigimiz Parlak bordo formalar berbatti:

Birdaha böyle örnekleri görmek istemem sahsen.

Ben Pumanin bize yaptiklarindan en cok su formayi sevmistim:

Bunu galiba Avrupa maclari icin tasarlamislardi fazla giyememistik.

Yorum

• Stepanov'a hepsi yakışıyordu. Ah ah.
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Formamı ve birkaç tane de tshirtlerimi aldım, dolayısıyla artık konuşma hakkım var

Öncelikle, bizi ilgilendirmiyor ama, Türk Telekom'un fontları bundan daha gayri ciddi olarak sadece Walt Disney fontlarıyla yazılabilirdi. Ferforje gibi durmuş. Bende uyandırdığı izlenim çok zayıf maalesef. Forma tasarımlarını genel olarak başarılı bulmasam da, dünyanın en iyi logolarından birine sahip olan Nike'ın formasında bu font faciası daha da belirgin hale geliyor.

Yakada kullanılan beyaz etkili çevre şık olmuş ve kaliteli bir görüntü vermiş. Keşke kollarda da kullanılsaydı, ya da etekte. Bir ara TS Club formaları yapmaya çalışmıştı ama çok başarısız bir deneme olmuştu. Nike'ın ince beyaz şeridi oldukça şık.

Forma kumaşı daha özel olabilirdi diye düşünüyorum ama konu teknik. Eğer sporcu açısından sorun yoksa bence kabul edilebilir.

Salaş forma kalmadı artık. Bana kalıpları büyük gibi geldi. S beden aldım, daha küçüğü de yok. Etek boyu biraz daha uzun olabilirdi ama ancak istediğim gibi üzerime oturdu. Netten alacak arkadaşların dikkatine...

Kullanılan font faniladan kesme gibi duran beyaz fontlar olunca isim falan yazdırmadım.

Trabzonspor logosunu neredeyse sol kürek kemiğinin üzerine koyacaklarmış. Yukarda afs abinin koyduğu forma orjinal ise benimki defolu. TS logosu çok daha yukarda duruyor.

Sonuç olarak, formalar iyi ama çok daha iyisi olabilirdi diye düşünüyorum.

Bu arada, çubuklu aşkımız başka ama, dominant bir rengi olmadığı için tribündeki görüntüsünün hiç bir cazibesi yok. Taraftara yönelik ucuz ürünler çıkartılacaksa bu çok cazip bir fiyata tek hakim renk olarak çıkartılmalı. Mesela 15 Liraya düz mavi forma sat, zarar mı edersin? Herkes alsın, giysin tribünde...
          En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 02.07.2009, 09:22.

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yazı hoşumuza gidiyor tabii. Çünkü yanlı bir şekli var
            Buradaki "Türk" sözcüğü, kurumsal loğo'da büyük kullanılarak çağrışım yapıyor. Türk'ü ön plana çıkarıyor. Bunu Arap sahiplerin isteyeceğini dahası reklam ve kurumsal kimlik çalışmasını yaptırdıkları ajansın böyle bir teklifi sunacağını dahi sanmıyorum. (Bu şekilde büyük yazılması tartışma konusu dahi olur, başka yönlere çekilebilir...)
            Bence şu an kullandığımız fontlar ve tasarım gayet dengeli ve güzel olmuş.
            Biraz uzun olmasına rağmen güzel bir tamamlama olması ve Türk Telekom'u Türkiye'nin büyük bir çoğunluğunun ayda en az bir defa telaffuz'da dahil olamak üzere kullanması firma için büyük bir avantaj.
            Evet, daha düzgün bir görsel yapılırdı ama bu seferde logo veya görselin formaların önüne geçebilme durumu olurdu. Sanırım bunu ise kimse istemezdi.

Sonuçta sponsor için ayrılmış yer belli ve kısıtlı, Türk Telekom'un ise logosu büyük ve forma üzerine çok güzel duran bir şekilde değil. Böyle sade kullanılması eminim diğerinden güzel olmuş.
            Türk'ü ön plana çıkarması zaten güzel. Burası Türkiye...
            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Formamı ve birkaç tane de tshirtlerimi aldım, dolayısıyla artık konuşma hakkım var

Öncelikle, bizi ilgilendirmiyor ama, Türk Telekom'un fontları bundan daha gayri ciddi olarak sadece Walt Disney fontlarıyla yazılabilirdi. Ferforje gibi durmuş. Bende uyandırdığı izlenim çok zayıf maalesef. Forma tasarımlarını genel olarak başarılı bulmasam da, dünyanın en iyi logolarından birine sahip olan Nike'ın formasında bu font faciası daha da belirgin hale geliyor.

Yakada kullanılan beyaz etkili çevre şık olmuş ve kaliteli bir görüntü vermiş. Keşke kollarda da kullanılsaydı, ya da etekte. Bir ara TS Club formaları yapmaya çalışmıştı ama çok başarısız bir deneme olmuştu. Nike'ın ince beyaz şeridi oldukça şık.

Forma kumaşı daha özel olabilirdi diye düşünüyorum ama konu teknik. Eğer sporcu açısından sorun yoksa bence kabul edilebilir.

Salaş forma kalmadı artık. Bana kalıpları büyük gibi geldi. S beden aldım, daha küçüğü de yok. Etek boyu biraz daha uzun olabilirdi ama ancak istediğim gibi üzerime oturdu. Netten alacak arkadaşların dikkatine...

Kullanılan font faniladan kesme gibi duran beyaz fontlar olunca isim falan yazdırmadım.

Trabzonspor logosunu neredeyse sol kürek kemiğinin üzerine koyacaklarmış. Yukarda afs abinin koyduğu forma orjinal ise benimki defolu. TS logosu çok daha yukarda duruyor.

Sonuç olarak, formalar iyi ama çok daha iyisi olabilirdi diye düşünüyorum.

Bu arada, çubuklu aşkımız başka ama, dominant bir rengi olmadığı için tribündeki görüntüsünün hiç bir cazibesi yok. Taraftara yönelik ucuz ürünler çıkartılacaksa bu çok cazip bir fiyata tek hakim renk olarak çıkartılmalı. Mesela 15 Liraya düz mavi forma sat, zarar mı edersin? Herkes alsın, giysin tribünde...
              Emrah seni görmemiş olsam S beden tamam diyeceğim , kalıplar o kadar mı geniş yahu ?

Yorum

• Yahu bırakın boş muhabbetleri...

Daha internet sitesinden millet ürün satınalabilmek için develeri bariyerlerden geçiriyor..

Ts clublarda yeni ürün formalara bugün git 15 gün sonra gel deniyor..

Mağazalardaki zihniyet seyyar satıcılardan kötü...

Bizde burda armalardan, ölçülerden ,kumaş kalitesinden,renk kartelasından,lansmandan filan bahsediyoruz...

Bırakın allah aşkına..

İlk önce şu kulüpten maaş alıp işini sallamayanları bir tartışalım..!!
                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Kuzenime çubuklu forma alacağım internetten ama "S" mu alsam yoksa "M" mi bilemedim. Beden konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Formalar genişmi nasıl acaba
                  KAZIM KOYUNCU, SENİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ; UNUTTURMAYACAĞIZ.....

HOŞGELDİN DÜNYAMIZA DOĞUŞTAN TRABZONSPORLU.(10/05/2009)

Yorum

• Bu Konuyu 11 Aktif Üye Görüntülüyor 11 (1 Üye ve 10 Misafir)
                    İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                    Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Emrah seni görmemiş olsam S beden tamam diyeceğim , kalıplar o kadar mı geniş yahu ?
                      Beni gördüğünde 98 kg falandım. Şimdi 75

Yorum

• bu formalarda güzelmis

Yorum

• İlk olarak türkiyem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu formalarda güzelmis
                          forma değil bunlar idman tişörtü
                          https://twitter.com/akfgr

Yorum

• ya türk telekom yakismadi formalara...sanki amatör takimin formalarina benziyor...türk telekoma biraz cizgi mizgi koyulsaydi, daha güzel olurdu, ama görüldügü gibi urasmamislar fazla bizim formaylan...
                            !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Normal pazArdan alinan t-shirtlara benziyor formalar..berbat
                              !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• türk telekom yazısı fly emirates yazı fonu ile yazılsa çok güzel olurdu
                                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X