abi sanki gri forma işini bi biz burda konuşuyoz yönetimin umrunda değil kendinizi hazırlayın gibisinden yazmışsın ben mi yanlış anladım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ne planladıklarını bilemem ki. Bakarsınız sezon ortasında yepyeni bir formamız olur. Benim bu konuda fazla bir beklentim yok. Şahsi düşüncem.
Diğer tüm düşüncelerim gibi bağlayıcı özelliği veya resmi duyuru özelliği yok.
İşin yetkililerine sormak lazım.
Yorum
-
şöyle avutalım o zaman bizde kendimizi her yıl hem sezon başında hemde devre arasında yeni forması çıkan tek takım biziz galiba...çok enteresan ama öyle...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
tişört alamıyor kimse...eğer sitede satılsa çok daha fazla satış yapılır ama bizimkiler zorla satıyorlar...türkiyede bu konuda tekizdir heralde...taraftar zorla bulup ürün alıyor...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyakalı forma tercihim değil.....Bordo Mavi...
Yorum
-
berbat gözüküyor formalar bide bizimkini eleştiriyoruz
sponsor ismi keşke böyle yazsaydı mevcut formadaki kadar çirkin durmazdıEn son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 02.07.2009, 00:18....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeseleyi ve o dalga geçtiğin mesajın içeriğini hiç anlamadığın o kadar belli ki, biri de çıkıp senin bu yorumuna yemişim böyle yorumu derse kızmamalısın. O optik hizaymış diye dalga geçtiğin mesajda kuru eleştiri değil, bir öneri ve çözüm yolu gösteriliyordu anlamak isteyene. Yazarken laf nereye gidiyor dikkat etmek lazım. Herşeyimiz bitti de logoların hizasını tartışmıyoruz burada, ne demek istediğimi merak eden mesajlarımı okuyor, okumanın ötesinde anlama gayreti gerekiyor.
Her şeyi tenkit, her şeye itiraz bir yıkma hamlesidir. İnsan bir şeyi beğenmiyorsa daha iyisini yapmaya çalışmalıdır. Yıkmaktan harabeler, yapmaktan ma'mureler meydana gelir.
Fert ve toplum hayatının daha iyi hale gelmesi için, hataların fark edilip usulünce ifade edilmesi yararlıdır. Ancak bu ifade şeklinin kişiye ve çevresine zarar vermemesi ve ifadelerin iyi niyetli olması gerekir. Bu şekilde yapılan olumlu tenkitlerde yanlışı düzeltme isteği vardır bunu kastetmiyorum.
Sadece eleştirmeye kilitlenenler, giderek her şeyde bir olumsuzluk arama gibi bir duruma düşüyor. Bu şekilde eleştiriyi de bir alışkanlık haline getirenler var maalesef.
Üzüm yemekle bağcıyı dövmek arasındaki farkı da bilen biliyor.
Burada çözümün parçası olmak için çaba sarfediliyor, geyik muhabbeti için değil.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu formadaki 'Türk Telekom' yazısı, mevcut Nike formasında yer alan yazıya 10 çeker...
Buradaki "Türk" sözcüğü, kurumsal loğo'da büyük kullanılarak çağrışım yapıyor. Türk'ü ön plana çıkarıyor. Bunu Arap sahiplerin isteyeceğini dahası reklam ve kurumsal kimlik çalışmasını yaptırdıkları ajansın böyle bir teklifi sunacağını dahi sanmıyorum. (Bu şekilde büyük yazılması tartışma konusu dahi olur, başka yönlere çekilebilir...)
Bence şu an kullandığımız fontlar ve tasarım gayet dengeli ve güzel olmuş.
Biraz uzun olmasına rağmen güzel bir tamamlama olması ve Türk Telekom'u Türkiye'nin büyük bir çoğunluğunun ayda en az bir defa telaffuz'da dahil olamak üzere kullanması firma için büyük bir avantaj.
Evet, daha düzgün bir görsel yapılırdı ama bu seferde logo veya görselin formaların önüne geçebilme durumu olurdu. Sanırım bunu ise kimse istemezdi.
Sonuçta sponsor için ayrılmış yer belli ve kısıtlı, Türk Telekom'un ise logosu büyük ve forma üzerine çok güzel duran bir şekilde değil. Böyle sade kullanılması eminim diğerinden güzel olmuş.En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 02.07.2009, 00:58.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum