Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abi sanki gri forma işini bi biz burda konuşuyoz yönetimin umrunda değil kendinizi hazırlayın gibisinden yazmışsın ben mi yanlış anladım...
    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Ne planladıklarını bilemem ki. Bakarsınız sezon ortasında yepyeni bir formamız olur. Benim bu konuda fazla bir beklentim yok. Şahsi düşüncem.
      Diğer tüm düşüncelerim gibi bağlayıcı özelliği veya resmi duyuru özelliği yok.

İşin yetkililerine sormak lazım.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• şöyle avutalım o zaman bizde kendimizi her yıl hem sezon başında hemde devre arasında yeni forması çıkan tek takım biziz galiba...çok enteresan ama öyle...
        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy

Yorum

• Formanın yanındaki stokta yok yazısını kaldırmaları, bir süreliğine siteye girememize neden oldu.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• düz mavi ve turuncu forma siteye girmiyormu
            bi yeni site gelsede rahat raht alis veris yapsak

Yorum

• tişört alamıyor kimse...eğer sitede satılsa çok daha fazla satış yapılır ama bizimkiler zorla satıyorlar...türkiyede bu konuda tekizdir heralde...taraftar zorla bulup ürün alıyor...

Yorum

• kappanin nesini begeniyorsa arkadaslar anlamiyorum... Nike bastan assaga kalite!

ikisinin cubuklu formalarini bir karsilastirin, tonlarin canliliklarina bir bakin bakalim...

Yorum

• Bu formadaki 'Türk Telekom' yazısı, mevcut Nike formasında yer alan yazıya 10 çeker...
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

• Forma genel olarak mevcut formaya 10 çeker bence.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• yakalı forma tercihim değil.....
                      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yakalı forma tercihim değil.....
                        al benden de o kadar sezon başında bordo yakalı forma almıştım şimdi pişmanım hayatta bi daha yakalı forma almam
                        Bordo Mavi...

Yorum

• berbat gözüküyor formalar bide bizimkini eleştiriyoruz

sponsor ismi keşke böyle yazsaydı mevcut formadaki kadar çirkin durmazdı
                          En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 02.07.2009, 00:18.
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• dortmundun bütün formaları kaleci forması gibi durmuş
                            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Meseleyi ve o dalga geçtiğin mesajın içeriğini hiç anlamadığın o kadar belli ki, biri de çıkıp senin bu yorumuna yemişim böyle yorumu derse kızmamalısın. O optik hizaymış diye dalga geçtiğin mesajda kuru eleştiri değil, bir öneri ve çözüm yolu gösteriliyordu anlamak isteyene. Yazarken laf nereye gidiyor dikkat etmek lazım. Herşeyimiz bitti de logoların hizasını tartışmıyoruz burada, ne demek istediğimi merak eden mesajlarımı okuyor, okumanın ötesinde anlama gayreti gerekiyor.

Her şeyi tenkit, her şeye itiraz bir yıkma hamlesidir. İnsan bir şeyi beğenmiyorsa daha iyisini yapmaya çalışmalıdır. Yıkmaktan harabeler, yapmaktan ma'mureler meydana gelir.

Fert ve toplum hayatının daha iyi hale gelmesi için, hataların fark edilip usulünce ifade edilmesi yararlıdır. Ancak bu ifade şeklinin kişiye ve çevresine zarar vermemesi ve ifadelerin iyi niyetli olması gerekir. Bu şekilde yapılan olumlu tenkitlerde yanlışı düzeltme isteği vardır bunu kastetmiyorum.

Sadece eleştirmeye kilitlenenler, giderek her şeyde bir olumsuzluk arama gibi bir duruma düşüyor. Bu şekilde eleştiriyi de bir alışkanlık haline getirenler var maalesef.

Üzüm yemekle bağcıyı dövmek arasındaki farkı da bilen biliyor.

Burada çözümün parçası olmak için çaba sarfediliyor, geyik muhabbeti için değil.
                              yaşınıza hürmet ederim saygısızlık etmem yazdıklarınız dogru olabilir ancak benim bütün mesajlarımı okumadan bana asla geyik yapıyorsun burada da dedirtmem bir insanın önce tüm mesajları okunmalı veyahuttta kastedilen mesajdan en az o kişiye ait 10 mesaj okunmalı ve genel bir fikir beyanında bulunulmalıdır kısacası 1 mesaja bakarak bu kişi geyik yapıyor demenin neresi dogrudur onuda size bırakıyorum .... ben fikrimi söyledim: almış başını gidiyor bu hizalama olayı forma zaten vucutta dogru duzgun durmuyorki hizalamanın yerindemi degilmi anlıyalım benim diyeceklerim bunlar varsa bu soyledıklerımde bır kusur bır saygısızlık sımdıden ozur dılerım .. amacım burada hiç bir zaman geyik yapmak olmadı bu konudada sizi tenzih ederim!!!!
                              u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu formadaki 'Türk Telekom' yazısı, mevcut Nike formasında yer alan yazıya 10 çeker...
                                Yazı hoşumuza gidiyor tabii. Çünkü yanlı bir şekli var
                                Buradaki "Türk" sözcüğü, kurumsal loğo'da büyük kullanılarak çağrışım yapıyor. Türk'ü ön plana çıkarıyor. Bunu Arap sahiplerin isteyeceğini dahası reklam ve kurumsal kimlik çalışmasını yaptırdıkları ajansın böyle bir teklifi sunacağını dahi sanmıyorum. (Bu şekilde büyük yazılması tartışma konusu dahi olur, başka yönlere çekilebilir...)
                                Bence şu an kullandığımız fontlar ve tasarım gayet dengeli ve güzel olmuş.
                                Biraz uzun olmasına rağmen güzel bir tamamlama olması ve Türk Telekom'u Türkiye'nin büyük bir çoğunluğunun ayda en az bir defa telaffuz'da dahil olamak üzere kullanması firma için büyük bir avantaj.
                                Evet, daha düzgün bir görsel yapılırdı ama bu seferde logo veya görselin formaların önüne geçebilme durumu olurdu. Sanırım bunu ise kimse istemezdi.

Sonuçta sponsor için ayrılmış yer belli ve kısıtlı, Türk Telekom'un ise logosu büyük ve forma üzerine çok güzel duran bir şekilde değil. Böyle sade kullanılması eminim diğerinden güzel olmuş.
                                En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 02.07.2009, 00:58.
                                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                                İşte BMN!*

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X