Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• her yönetim değiştiğinde sponsor marka da değişiyor

sponsor değiştiğinde de formanın renkleri değişiyor

inşallah bu yönetim uzun süre kalır da 5-6 sezon aynı markayı giyeriz
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      renkdaş hatırladığım kadarıyla puma da sadece bu formamızda reklam baskı değil formaya işlemeydi

fener ve galatasarayın da formalarında bu şekilde sanırım

bence bu hiç hoş durmuyor formanın üstüne baskılı reklam yapılması daha hoş görünüyor

tabi baskıdan baskıya fark var bizde ki hiç güzel değil mesela

1999 Sezonu çubuklu forması da var bende , VESTEL reklamı kumaşın üzerine kendinden basılı halde idi onda da,ayrıca o formanın numara fontu ve numara baskı malzemesi süperdi. Dokununca naylon değil havlumsu bi etki yaratıyodu.
      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• arkadaşlar yeni formalarımızın çekimi için klubümüzün çağırdığı profosyonel fotoğrafçı arkadaş galatasaraylı trabzonspora gönulden bağlı olan ünlü fotoğraf sanatçısı Kerim Ahyan Yanık dan öğrendim bunu küçük ayrıntılar ama bir galatasaylı ne kadar katabilir kendini o karelere....forum yöneticisi arkadaşların ve bmn yönetilerinin konuyla ilgilenmelerini bekliyorum

saygılarımla

DAİMA BORDOMAVİ

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1999 Sezonu çubuklu forması da var bende , VESTEL reklamı kumaşın üzerine kendinden basılı halde idi onda da,ayrıca o formanın numara fontu ve numara baskı malzemesi süperdi. Dokununca naylon değil havlumsu bi etki yaratıyodu.
          o senesi puma harika formalar yapıyordu. bence Trabzonsporumuzun en iyi formalarıydı. (mal ve görünüş olarak, renkde tartışma yapılabilir.) Ancak 2000 senelerinin başında,puma, beşiktaşla anlaştıktan sonra bütün konsantrasyonlarını beşiktaş üzerine verdiler.ki ben bunu, bizzat kendim, o senesi irtibat bürosunda çalışan personleden duydum. beşiktaşla anlaştıkları senesi bize bir çubuklu yaptılar. ilk giyindiğim günü formadan bildiğin ilmek kaçmları başladı. her yerinden. bordo mavi çubuklu forma , aralarında beyaz boncuklu bir formaya dönüştü, daha ilk günü..o gün puma bizi satmıştı, ama bunu bu sayfalarda kimse dile getirmiyor. demek zamanında pumada hata yaptı. hep nike'a yüklenmeyelim..( nike'ı sevdiğimden demiyorum, sadece gerçekleri dile getiriyorum)

Yorum

• Çubuklu formayı çok sevdim
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Pumanin cubuklulari bence hic kullanisli degildiler ( ilk seneki ) ikinci senekide hic güzel degildi bence, ilk sene yaptiklarinin kumasi ve kesimi cok berbatti ( yakalarina iyi bi dikkat edin ) insani bogan bi yakasi var, kumasi futbol oynamaya hic elverisli bir kumasta degildi, kesimi ise berbat insanin üzerine dogru dürüst oturmuyo, Nike lan karsilastirmak bile gereksiz geliyo bana..
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• varsa yoksa çubuklu.. alacağım kesin
                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Pumanin cubuklulari bence hic kullanisli degildiler ( ilk seneki ) ikinci senekide hic güzel degildi bence, ilk sene yaptiklarinin kumasi ve kesimi cok berbatti ( yakalarina iyi bi dikkat edin ) insani bogan bi yakasi var, kumasi futbol oynamaya hic elverisli bir kumasta degildi, kesimi ise berbat insanin üzerine dogru dürüst oturmuyo, Nike lan karsilastirmak bile gereksiz geliyo bana..
                  pumanın ilk sene ki formasında sadece göğsündeki ve yakasında ki amblemi hoştu

boğazlı kesimi ise bir tasarım harikasıydı

bi sonraki sene ise kaliteyi iyice düşürdüler forma değil resmen naylon verdiler
                  En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 27.06.2009, 01:33.
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

boğazlı kesimi ise bir tasarım harikasıydı
                    ben hic begenmedim o yakayi, resmen boguyor insani,giymiyorumda artik zaten.
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak samsunlu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaslar Ts Clubda baktim malesef formalar gene ufak Yönetime 'Bir Haber Yolasakda XL Yerine XXL De yapsin D:
                      Nasil ufak? Ben mesela normalde L giyiniyorum. XL mi siparis versem acaba? Bu konuda bir aydinlatma yapabilirmisin?
                      TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                      TRABZON / AYASOFYA MAH.
                      HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Bende beden konusunda kararsizim. Boyum 1,80 kilom 80. M mi alsam?

Galiba en iyisi burada bir Nike magazasina gidip bizim formanin modelini denemek. Ibo abi sanada tavsiye ederim.
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Formalar yarın Bakırköy Ts Club'a gelmişse gidip alırım 3 tane forma
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İmkan verilse idi fotoğraf çekimlerini "profesyonel" bir şekilde yapabilirdim... Böyle sahada, bir pano önünde çekim yapmak profesyonel mi ?

Bir konsept belirlenir, stüdyo ortamında gerekirse yeşil sahada harikalar yaratılır...

Her neyse, çekimleri yapan fotoğrafçının işlerinin bu fotoğraflar olduğuna inanmak istemiyorum... haber maksatlı çekilmiş bunlar.

Mavi formayı sevdim Sade formalar hep ilgimi çekmiştir.
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende beden konusunda kararsizim. Boyum 1,80 kilom 80. M mi alsam?

Galiba en iyisi burada bir Nike magazasina gidip bizim formanin modelini denemek. Ibo abi sanada tavsiye ederim.

Karlsruhede veya yakinlarinda varmi nike Magzasi
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Karlsruhede veya yakinlarinda varmi nike Magzasi
                                metzingende var aga

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X