İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle bi reklam olsaydı parçalı formadaki avea reklamı gibi yapılacaktı muhtemelen daha büyük tepki toplayacaktı. eğer reklamları ve armaları nike işlemeye başlarsa ve baskı olarak değilde kumaşına işleyerek reklamı yapacaksa nike , bu stil reklam kullanalım.
bu şekilde olmasın. ben şimdiki haline razıyımBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Çubuklu beklediğim gibi olmadı. Yakalı olsaydı bir kolu bir kolu da mavi olsaydı bence daha şık olurdu... Yine de Formalar çok güzel ama lansmanı pek iç açıcı değil..
Bizim yönetim her şeyi iyi yapıyor ama reklamı beceremiyor..
Sahada değil de stüdyoda çekmeliler resimleri..
Şöyle bir de güzel bir reklam filmi..
Bir de şu çubuklu formanın içinde Fatih Tekke'yi gördük mü tam olur..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilen yok mu ya bu forma tanıtımı sadece futbolcularlamı olacakMehmet ben bu arada =)
Yorum
-
İlk olarak Horispin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar türk telekomun yazısının böyle kötü durmasının nike ile ya da bizimle alaksı yok. Bu türk telekomun logosu. Adamların kurumsal kimliği. Sen kafanaa göre onda değişiklik yapamazsın. Ayrıca Geyse nin formalarında da aynı yazı mevcut. bu durumun değişmesi için türk telekomun logosunu değiştirmesi lazım
Yorum
-
İlk olarak oflu1061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületürk telekom sahibi olsam resti çekerim o kadar para veriyorum size bune
o yazıyı onlar yazdırdı öyleBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen de milleti kendine güldürme. eski sayfalara bak bi zahmet, ne demek istediklerini anlarsın
Tekrar söylüyorum kimse sanmasın ki yok üstündeki yazı kötü diye forma almıcam, alıcam üstelik amca çocukları ile 6-7 tane alıcaz. Üstüne bide şu siyah T-shirtten alıcam.
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesallamanında bu kadarı,
o yazıyı onlar yazdırdı öyle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum