Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FURDUNA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kombİne nasil alcaz kardeŞİm alsak maÇa gİdemİoz trabzondada kombİne verecek kİmse yok ne yapalim yanİ
    forma alarak destek verebİlİoz

sen kombıen al bmn trabzon da mehdı abıye ver o gıdecek bırırn bulur sne merak etme burda bır suru ogrencı var
    ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Ben formayı hiç ama hiç beğenmedim.Ama satışa çıktığı ilk gün de aldım arkadaşlar.Formayı almamazlık etmeyelim.Ama bir şekilde tepkimizi de belirtelim.Yoksa her sene aynı şey olacak.

Yorum

• yok yok cidden biz cözümün parcasi degil faciyanin parcasiyiz
        25# Alan Carlos Gomez da Costa
        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
        / Rize Ardesenli

Yorum

• Tmm dostum
          İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• vıp trübünde alabilecek iş adamlarımız var fiyatı 7.500euro bir allahıın kullu almamış size fenerden örnek vereyim locada bir locası 300bin dolar adam 500 bin dolar veriyor ala mıyor ve 2012 yıllına kadar rezervasyon yapılmış şimdi bize gelelim başkan ts li iş adamkara yalvarmaktan hocayı da bulamaz para nerde yok nasıl fb gs il e yarışcan nasıl sponsor elde etcen para kazanıp ii trnsfer etcen.sorun maddi durumu olupta almmamktır o zamn sorun tarftarda ben trabzon biletlerine medava diyorum ben istanbul da 2 maça gittim 120 ytl idi ts kombine kale arkası 100 ytl.şimdi istanbulda ki ekonomik güç iile trabzondaki ekonnomik güç bir mi diye sorarsan sen merak etmetrabzondada o bileti alck kişiler var .iş adamları konusun türkiyrni en zengin 4. zengini ali ağaoğlu fenerbahçeli iş adamlarının klüblerene yaptığı yardımı bizim iş adamlarıda yapmalı
            En son vendercan tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 20:24.

Yorum

• Çubuklu forma güzel olmuşta o kollardaki beyaz zemin üzerine ÜLKER yazısı yokmu , işte o yazı tüm herşeyi batırıyo.Onun düzeltseler gayet güzel olmuş , daha ne bekliyoduk ki ama ülkerin düzeletilmesi lazım ...
              Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
              Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                la semih mansetlere ciktin ünlü oldun formalari bende begendim kalite nasil semih
                Vural'ım otorite değilim fakat, daha eline aldığında geçen yılki formalardan çok daha kaliteli olduğu anlaşılıyor.

Kumaş kalitesi fazlasıyla iyi bence.
                "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• ts li iş adamları bjknın gsnin ve fbnin localarını alıyor
                  Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Evet o konuda haklısınız arkadaşlar.. Çubuklu haricindeki formalarda en ufak bir değişiklik yapılmadan piyasaya sürülmesi büyük bir taktiksel hata.. İnsanlar destek olmak için bile olsa sadece reklamı değişmiş aynı formadan 2.defa almaz. Böyle birşey sanırım uzun yıllardık ilk defa oluyor.. Çubuklu formadan çok üzerinde durulması gereken konu bu bence..

Yorum

• Bİzİm İŞ adamlarida Çomak sokar yok o teknİk drektÖr olmaz yok bu olmaz
                      İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• doğduğu topraklarının takımını tuttmayan kombinesini almayan bu vatanın evlatları olamaz duyun tsli iş adamları ve ts tarftarı bizimde stadımız 2020 ye kadar rezervasyonlu olmalı. ozam istediğin formayı istediğin futbolcuyu istediğin hocayı avrypayi stad da oturabilir ve izleyebilirsin.1.görev kombine sonra forma stad dolmadan formayı alsan nolurr
                        En son vendercan tarafından düzenlendi; 24.06.2009, 20:28.

Yorum

• İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Vural'ım otorite değilim fakat, daha eline aldığında geçen yılki formalardan çok daha kaliteli olduğu anlaşılıyor.

Kumaş kalitesi fazlasıyla iyi bence.
                          evet tessekürler semih bunlari duymak isdedim iste daha ürünü eline almazdan kalitesini bilmezden salliyanlara duyrulur ilk önce alin görün giynin ondan sonra tartisiriz dimi sevkler ve renkler tartisilir mis ...........

ha semih arma nasil ayni kalite mi yapistirma oldunu duyduk ama ayni kalitede mi gecen seneki gibi ??
                          / Rize Ardesenli

Yorum

• Takimi desteklemek İÇİn es es maÇina aÇ gİdİp aÇ geldİm 20 yol parasi 25 de bİlet parasi

CILGIN_LAZ

Yorum

• İlk olarak vendercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              doğduğu topraklarının takımını tututmayan kombinesini lamayan bu vatanın avlatları olamaza duyun tsli iş adamları ve ts tarftarı bizimde stadımız 2020 ye kadar rezervasyonlu olmalı
                              lütfen istanbul medyasi gibi ts tsli yazmiyalim yazalim Trabzonspor rumuzun ismini düzgün da
                              / Rize Ardesenli

Yorum

• BaŞkada param yok tu napam trabzon sevdasi

CILGIN_LAZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X