Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gecen sene dendiki nike ile sözlesme daha yeni yapildi is aceleye geldi filan onun yüzünden özel tasarim olmayacak . Taraftar bunu anlayisla karsiladi ve sabretti yeni sezonda özel forma heyecani yüzünden... Ama simdi görüyoruzki 1 yilda gecse 3 yilda gecse hic birsey degismeyecek demek..
    Suc nike dami kulüptemi bilmiyorum ama artik biri bu ise el atmali . Biz bir eskisehirspor bir kocaelispor degiliz...

Genel olarak formalari cok begenmesemde kulübe katki icin alacagiz tabiki .

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar şimdi koyduğum şu resimi biraz inceleyelim işaretlediğim yerlerdeki renk farklılıgı nedir?Yani logoda ki maviyse bizim mavimiz diğer maviyle neden aynı değil.Formadaki maviyse bizim mavimiz logoda neden farklı bir mavi var.Bana kimse forma konusunda Nike firmasıyla seneyede çalışalım demesin.Bu kadar da olmaz hiç özenmemişler.
      Resime bakın;

gayet güzel ya ne var işte sizde hiç bir şey beyenmiyosunuz..

fiyatı ney onu yazarmısın biliyosan

Yorum

• Biz kesinlikle Nike ın özel forma yapacağı takım değiliz...

Ne kadar başarı o kadar reklam o kadar para o kadar ün demek ....

Bizde de maşallah çok başarı var son 20 yılda ...
        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Önündeki reklamı kaldır süper çubuklu
          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gayet güzel ya ne var işte sizde hiç bir şey beyenmiyosunuz..

fiyatı ney onu yazarmısın biliyosan
            Arkadaş arada ki renk farkını göremiyorsun sanırım.Birde güzel demişsin.Bu ince şeylere dikkat edelim bence.

Fiyatı 75TL

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bende begendim cubuklu formamizi. Sade ve sik olmuslar.

Bazi arkadaslar ne bekliyor? Nike bize özel bir forma mi yapacak? Trabzonspor nekadar forma satiyorda bize özel bir tasarrim yapsin.

ManU, Barca vs. vs. dünyanin dört kösesinde kac milyon forma sattigina bakin ve bizim sattigimiz formalara bakin.

Kendimizi kandirmayalim.
              Nemi bekliyor güzel bir forma bekliyor herkesin almasi icin, Bunu anlamiyorsunuz siz veya cogunuz üstünde TS logosu oldugu sürece ve forma nekadar kötü olursa olsun ne kadar dandik olursa olsun o formayi alir ve giyer sorun bu degil, sen öyle bir forma üretmen lazimki bunu sade Trabzonsporlusu degil, Fenerlisi, Cimbomlusu, BJKlisi, kayserilisi,Anteplisi vs vs ......... alip giyinmesi lazim, bizler nasil gidip Man. Utd, Arsenal, Barcelona formalari aliyoruz gözümüze hos geldi icin iste ayni öyle olmasi lazim, bunu suan Nike bize yapamiyor malesef yapmayi birak bize 3 sene önceki cubuklu modeli gönderiyor en ucuz olani yani kizdim olay bu

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaş arada ki renk farkını göremiyorsun sanırım.Birde güzel demişsin.Bu ince şeylere dikkat edelim bence.

Fiyatı 75TL

neyse olmuş artık şorta yanındamı yoksa sadece üstmü

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bakın arkadaşlar.Diyorsunuz ki neden bizi eskişehirle antalyayla kıyaslıyorlar diye.Nedenini yazayım:

-Sen son 10 senedir Şampiyonlar Ligi ön elemesi ve UEFA Kupası ön elemesinden ileri gidebildin mi?
                  -Sen en son ne zaman şampiyon oldun?

Bu soruları kendinize bir sorun.Ondan sonra da İnter , Porto ve Celtic le kıyaslayın kendinizi.

2. olarak simetri diyen arkadaşlarımız var.Bizim formamızla İnter in formasına baktım.Her iki formada da Nike simgesi aynı yerde duruyor.İnter in arması tam Nike simgesinin karşısında.Ama bizimkisi değil.Bizim armamızı Nike yapıştırmıyor klüp yapıştırıyor.

Ve son olarak bu stilde tek Bordo Mavi forma bizde diye biliyorum.

simetri diyenlerden biride benim ama arma konumu olarak değil formayı dikine bi şekilde ortadan ikiye ayırdığımız zaman sağ görüntü sol görüntünün ayna kopyası olmuyor onu demek istedim
                  Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Bir arkadaşım TsClub ın formamızı cıkarttıgı sezon da formamız çok güzel diye halısahada benim formamı alıp giymeye başlamıstı 3-5 maç yaptı o formayla.Artık Trabzonspor'lu..

ZonguldakSpor'u tutuyordu.

Bunuda söylemek isterim sizlere Formanın önemi !

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      neyse olmuş artık şorta yanındamı yoksa sadece üstmü
                      Sadece üst 75 tl

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nemi bekliyor güzel bir forma bekliyor herkesin almasi icin, Bunu anlamiyorsunuz siz veya cogunuz üstünde TS logosu oldugu sürece ve forma nekadar kötü olursa olsun ne kadar dandik olursa olsun o formayi alir ve giyer sorun bu degil, sen öyle bir forma üretmen lazimki bunu sade Trabzonsporlusu degil, Fenerlisi, Cimbomlusu, BJKlisi, kayserilisi,Anteplisi vs vs ......... alip giyinmesi lazim, bizler nasil gidip Man. Utd, Arsenal, Barcelona formalari aliyoruz gözümüze hos geldi icin iste ayni öyle olmasi lazim, bunu suan Nike bize yapamiyor malesef yapmayi birak bize 3 sene önceki cubuklu modeli gönderiyor en ucuz olani yani kizdim olay bu
                        metin biz bu takimlarla kiyaslanmak icin büyümedik ..........kendini böyle sartandiriosun ondan sonra hayal kirikli yasionuz anlayin......avrupada basari geldikten sonra kiyasliya bilirsin dedin takimlarla
                        25# Alan Carlos Gomez da Costa
                        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                        / Rize Ardesenli

Yorum

• Bu resimde cubuklu formamiz gayet güzel görünüyor.

Fakat arma'larin nakis olmamasi, moralimi en cok bozan konu. Nakis bir tarafa, armanin kendisi dogru uygulanmamis. Üstelik maviside cok koyu... Arma problemi olmasa formalar gercekten cok güzel...
                          .

Yorum

• kendimizi ne sanıyoruz da çok çok özel forma istiyoruz anlamıyorum. Sonuçta formalar için sponsorluk anlaşması yapıyoruz yanlışsam düzeltin lütfen. Böyle bir durumda elinde olan en iyi imkanları kullanırsın işte. Ha formalar pahalı mı? Evet. Gerisi hikaye, al giyin ömrü bir sene, en fazla koleksiyon yaparsın işte. Gerisi ne ki yani..
                            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                            İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence biraz cok uctun en ucuz oldugunu da sanmiyorum, kendin yakindan bakip gördünmü?
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Bizim mavimiz Bmn de kullanılan mavidir.Yani renk kodu olarak #6699CC dir..Fakat armamızda ki mavinin bu renk ile alakası yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X