Bu üsteki şey değil forma tişört olarak bile giyilmez...
Tamam beklentimiz altında oldu formalar ama o kadarda abartmaya gerek yok...
Hele şu avatarını güzel forma diye oraya koymuşsun kusura bakmada küçükken bakkalllarda satılan uzun şekerlere benziyor aynen...
Sana göre öyle olabilir saygım var.
Ama o forma en azından düşünerek üretilmiş bir tasarım onu diyorum. Nike'a kızmamın sebebi de o. Eski formaları yasla gelsin. Senin de anlamadığın nokta o. Neyse ya bana ne 3.sınıf vatandaş yerine konmak hoşunuza gidiyorsa öyle takılın kardeşim ne yapayım.
Abi herkes işkembeden sallıyor sen bu işin uzmanı olarak formayıda gördün hatta aldın sanırım ne diyeceksin nasil ılmus.
Benim düşüncem ufak tefek sorunlar olmasına ragmen gayet güzel burdaki haksız eleştirileri hak etmiyor bence
İstanbul'da olduğum için formayı henüz alamadım, önümüzdeki ay Trabzon'da olacağım oradan alırım. Forma gayet güzel. Formayı kendi futbolcularımızın üzerinde hele bir maçta gördüğümüzde gözümüze çok daha güzel görünecek.
Söylenecek birşey var mı? eskişehirsporun 2 yıl önce bank asya liginde oynarken giydiği formanın aynısını bize özel forma diye yutturuyorlar..formaların yaka kesimleri bile aynı,hiçbir fark göremiyorum ben..
Hani bize özel olacaktı ! Nike, Trabzonspor üzerinden iyi para kazanıyor.
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Söylenecek birşey var mı? eskişehirsporun 2 yıl önce bank asya liginde oynarken giydiği formanın aynısını bize özel forma diye yutturuyorlar..formaların yaka kesimleri bile aynı,hiçbir fark göremiyorum ben..
İstanbul'da olduğum için formayı henüz alamadım, önümüzdeki ay Trabzon'da olacağım oradan alırım. Forma gayet güzel. Formayı kendi futbolcularımızın üzerinde hele bir maçta gördüğümüzde gözümüze çok daha güzel görünecek.
Bakmak başka şey, görmek başka şey.
Hayırlı olsun.
Ali Fuat Abi geçen sezon böyle demiyordunuz.
Bu sene aceleye geldi seneye bize özel tasarımlar olacak demiştiniz.
Eskişehir'in 2 seneki önceki formasının Bordo Mavisini giymenin mantıklı bir açıklaması olmalı.
Yorum