Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Madem bize özel dizayn yok bari Juve'nin geçen sezonki formasının Bordo Mavisi olsun.

Eskişehir veya Ankaraspor niye??
    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu üsteki şey değil forma tişört olarak bile giyilmez...

Tamam beklentimiz altında oldu formalar ama o kadarda abartmaya gerek yok...

Hele şu avatarını güzel forma diye oraya koymuşsun kusura bakmada küçükken bakkalllarda satılan uzun şekerlere benziyor aynen...
      Sana göre öyle olabilir saygım var.

Ama o forma en azından düşünerek üretilmiş bir tasarım onu diyorum. Nike'a kızmamın sebebi de o. Eski formaları yasla gelsin. Senin de anlamadığın nokta o. Neyse ya bana ne 3.sınıf vatandaş yerine konmak hoşunuza gidiyorsa öyle takılın kardeşim ne yapayım.
      İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• Kaleci forması nasıl olacak bilmiyorum ama bugüne kadar giydiğimiz en güzel kaleci forması

buydu bence.
        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Bu üsteki şey değil forma tişört olarak bile giyilmez...

Tamam beklentimiz altında oldu formalar ama o kadarda abartmaya gerek yok...

Hele şu avatarını güzel forma diye oraya koymuşsun kusura bakmada küçükken bakkalllarda satılan uzun şekerlere benziyor aynen...
          cok iyi özetlemisin koray
          25# Alan Carlos Gomez da Costa
          Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
          / Rize Ardesenli

Yorum

• Yahu ben kaçırdım şu çubuklu forma 2 sezon önceki Eskişehir'in forması olduğu yüzde yüz gerçekmi ??

Şaka dimi şaka ?
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak lazrail_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi herkes işkembeden sallıyor sen bu işin uzmanı olarak formayıda gördün hatta aldın sanırım ne diyeceksin nasil ılmus.

Benim düşüncem ufak tefek sorunlar olmasına ragmen gayet güzel burdaki haksız eleştirileri hak etmiyor bence
              İstanbul'da olduğum için formayı henüz alamadım, önümüzdeki ay Trabzon'da olacağım oradan alırım. Forma gayet güzel. Formayı kendi futbolcularımızın üzerinde hele bir maçta gördüğümüzde gözümüze çok daha güzel görünecek.

Bakmak başka şey, görmek başka şey.

Hayırlı olsun.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yahu ben kaçırdım şu çubuklu forma 2 sezon önceki Eskişehir'in forması olduğu yüzde yüz gerçekmi ??

Şaka dimi şaka ?
                Fotoğraf orda Koray.
                Bordomavi.net

Yorum

• armanınn nakışı çok güzel olmuş... dizayn olarak forma da çok güzel... hatta çoook güzel...

ama o türk telekom yazısı tek kelimeyle iğrenç ...

kim koydurdu onu oraya yaf...
                  tzercin61

Yorum

• İlk olarak lazrail_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Pekala formayı gördün mü de bu kadar eleştirebiliyosun.
                    Formayı görmedim aldım.

Yorum

• tekrar soruyorum gidip görenler için beden sorunu var mı?büyük beden var mı(xxl)?
                      ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Söylenecek birşey var mı? eskişehirsporun 2 yıl önce bank asya liginde oynarken giydiği formanın aynısını bize özel forma diye yutturuyorlar..formaların yaka kesimleri bile aynı,hiçbir fark göremiyorum ben..

Yorum

• fiyatlar nasıl yeni sezon formaların?
                          ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Hani bize özel olacaktı ! Nike, Trabzonspor üzerinden iyi para kazanıyor.
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Söylenecek birşey var mı? eskişehirsporun 2 yıl önce bank asya liginde oynarken giydiği formanın aynısını bize özel forma diye yutturuyorlar..formaların yaka kesimleri bile aynı,hiçbir fark göremiyorum ben..

esk. geçen seneki forması...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İstanbul'da olduğum için formayı henüz alamadım, önümüzdeki ay Trabzon'da olacağım oradan alırım. Forma gayet güzel. Formayı kendi futbolcularımızın üzerinde hele bir maçta gördüğümüzde gözümüze çok daha güzel görünecek.

Bakmak başka şey, görmek başka şey.

Hayırlı olsun.
                                Ali Fuat Abi geçen sezon böyle demiyordunuz.

Bu sene aceleye geldi seneye bize özel tasarımlar olacak demiştiniz.

Eskişehir'in 2 seneki önceki formasının Bordo Mavisini giymenin mantıklı bir açıklaması olmalı.
                                Bordomavi.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X