Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ----------------
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Beğendim ama Nike armasıyla bizim amblem biraz orantısız olmuş sanki.
      Sankisi falan yok Mehmet.Aynen öyle.

Yorum

• Bende beğendim formayı şahsen
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Geçen sene Antalyaspor'un giydiği formayı bu sene giyecek olmak ne kadar kötü.

Yorum

• forma çok güzele benziyor...almak için sabırsızlanıyorum....

Yorum

• Semih'le konuştum şimdi içerde resime izin vermiyorlar diye kapıda yalvar yakar resim çekmişler

75liraya almış Semih beğenmiş formayı hayırlı olsun
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• bu formayı kesinliklebeyaz şort-beyaz konçlarla giymeliyiz

ayrıca i.b.b nin formasının aynısı olan turuncuyu geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda giymeyelim
                3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  forma super acaba onemlı takımlara yaptıgı gıbı nıke formanın arkasında da cubukları devam ettırmısmı yoksa arkası bos mu merak ettım

formanın arkası bele kadar çubuksuz belden aşağa şortun içine sokulan kısımları çubuklu
                  Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Ya ama bir amatörlük var ama çözemedim zamanla seveceğiz belkide.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ben begendim yeni formayi yauw
                      25# Alan Carlos Gomez da Costa
                      Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                      / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        formanın arkası bele kadar çubuksuz belden aşağa şortun içine sokulan kısımları çubuklu
                        yani daha önemli takım statusune gelemedık nıke ıcın. olsun bu halıyle de guzel

Yorum

• renklerimiz güzel ama bizim takım formayı boğmak için elinden geleni yapıyor,emin olun biz bu formanın altına yine bordo şort giyer boğarız formayı,bu sezonun geenelinde olduğu gibi,bizim formalarımızın altına kesinlikle beyaz bazende mavi şort giyilmelidir.rakip takımın beyaz şort giydiği durumlarda biz giyemiyoruz ok problem yok orda,ama çoğu maçta beyaz şort giyen rakibimiz olmamasına rağmen bu kombinasyonu sadece içerdeki kocaelispor maçında yaptık.. yıllardır bu takımın sahaya çıktıkları kombinasyonları anlamış değilim yahuu
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Alınır bu forma.

Yazı fontlarınıda görürsek daha güzel olur.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Futbolcuların üstünde görmek lazım.

Yorum

• Renklere soluk diyenler alıp bir daha baksınlar. Geçen sene de aynı konuşmalar olmuştu. Tam tersi çıkmıştı. Renklerimiz çok canlıyıdı. Fotoğraf makinesinden kaynaklanan bir durum olabilir.

Ben çubuklu formayı sevdim
                                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X