----------------
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Beğendim ama Nike armasıyla bizim amblem biraz orantısız olmuş sanki.
Yorum
-
Semih'le konuştum şimdi içerde resime izin vermiyorlar diye kapıda yalvar yakar resim çekmişler
75liraya almış Semih beğenmiş formayı hayırlı olsun"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
bu formayı kesinliklebeyaz şort-beyaz konçlarla giymeliyiz
ayrıca i.b.b nin formasının aynısı olan turuncuyu geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda giymeyelim3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Ocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforma super acaba onemlı takımlara yaptıgı gıbı nıke formanın arkasında da cubukları devam ettırmısmı yoksa arkası bos mu merak ettım
formanın arkası bele kadar çubuksuz belden aşağa şortun içine sokulan kısımları çubukluBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformanın arkası bele kadar çubuksuz belden aşağa şortun içine sokulan kısımları çubukluolsun bu halıyle de guzel
Yorum
-
renklerimiz güzel ama bizim takım formayı boğmak için elinden geleni yapıyor,emin olun biz bu formanın altına yine bordo şort giyer boğarız formayı,bu sezonun geenelinde olduğu gibi,bizim formalarımızın altına kesinlikle beyaz bazende mavi şort giyilmelidir.rakip takımın beyaz şort giydiği durumlarda biz giyemiyoruz ok problem yok orda,ama çoğu maçta beyaz şort giyen rakibimiz olmamasına rağmen bu kombinasyonu sadece içerdeki kocaelispor maçında yaptık.. yıllardır bu takımın sahaya çıktıkları kombinasyonları anlamış değilim yahuu///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Renklere soluk diyenler alıp bir daha baksınlar. Geçen sene de aynı konuşmalar olmuştu. Tam tersi çıkmıştı. Renklerimiz çok canlıyıdı. Fotoğraf makinesinden kaynaklanan bir durum olabilir.
Ben çubuklu formayı sevdimTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum