Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EMRAH ERTEMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Böyle forma ve yazı fontunu biz artık rüyamızda görürüz pumaya herkez kızıyordu ama onlar gibi formamızla ilgilenen detaya dikkat eden marka yoktu kappa bile dahil...
    Bazi seyler güzellikle olmuyo,bi formanin en önemli özellikleri kumas kalitesi ve rahatligidir ondan sora dizayn ve detaylar gelir,pumalarin kumas kalitesi FUTBOL icin uygun degildi BENCE, ve rahatlik denen biseyde yoktu o formalarda, salak gibi bende 3 tane puma forma aldim simdi hicbirini giymiyorum,nedenmi insani yakan bi kumasi var ve yakalari cok degisik yapilmis ve insanin üzerine forma oturmuyo,tam olarak formanin üzerime oturmasi icin göbek baglamam lazim
    Kappa Kappa diye tutturanlarada hayret ediyorum bende 2 tanede kappa forma var ve yine sunu söylüyorum,hic rahat degiller ve formanin önündeki avea yazisi resmen dökülüyo.... onlarida giyemiyorum...
    Bence Nike`a biraz sabir gösterilse biseyler olacak gibi,ama bizim taraftar profili sabir göstermeye uygun degil ve herseyi elestiren bi yapimiz var..
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Armamızı ve sponsorumuzu biraz değiştiriyoruz :

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• 11 üye 4 misafir var ama tık yok)
        TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Armamızı ve sponsorumuzu biraz değiştiriyoruz :

forma cok güzel olmus, ellerine saglik kardesim
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Armamızı ve sponsorumuzu biraz değiştiriyoruz :

İlk olarak Alika61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            forma cok güzel olmus, ellerine saglik kardesim
            Teşekkürler.
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• gerçekten çok güzel olmuş çalışman ellerine sağlık

Yorum

• Ya ne hoş t-şortlar var ama Ankara da yok galiba.
                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Geldimi Fotolar ne oldu ?
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• bu camia çok büyük ama başımızdakiler bile bilmiyor gibi davranıyor ona yanıyorum
                    eskişehirin formasının bordo mavisinin geleceği belli olduğu halde bu kadar heyecan varken bunu bize has bir çubuklu yaparak satış patlamasına nasıl çevirmezler aklım almıyor

buraya resim koymamak felan çözüm değil
                    okumaz bu çubuklu
                    turuncu zaten hiç sıcak bakılan bir forma değil onu ne diye çıkardılar o da ayrı bir soru...
                    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• La olm nabaysınız Gerçekten unuttum gitmeyi, bunu da belirttim. Etmeyin gitmeyin, inşallah bu akşam gideceğim fakat zaten bugün birileri illaki birşeylerin fotosunu koyar
                      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu camia çok büyük ama başımızdakiler bile bilmiyor gibi davranıyor ona yanıyorum
                        eskişehirin formasının bordo mavisinin geleceği belli olduğu halde bu kadar heyecan varken bunu bize has bir çubuklu yaparak satış patlamasına nasıl çevirmezler aklım almıyor

buraya resim koymamak felan çözüm değil
                        okumaz bu çubuklu
                        turuncu zaten hiç sıcak bakılan bir forma değil onu ne diye çıkardılar o da ayrı bir soru...
                        bu camianın başındakiler o formalar para vererek alıyor. bize özel tasarım istediklerinde maliyet artar, artan maliyet etiket fiyatlarına yansır, böyle bir dönemde aşk, sevgi edğil karın okluğunu düşünüyor millet, duygusal davranmayı bırakın artık. 100 tl veripte Trabzonspor forması alacak insan sayısının ne kadar az olduğunu herkes biliyor.

turuncu zaten geçiş rengi gibi bişi. beyz ile turuncunun aynı anda olması mantıksız bunu kabul ederim ama çıkıpta yok es-es forması, yok antalya forması diyerek kimsenin üstüne gitmeyin. es-es forması diyorsun, porto, inter forması sonuçta bu bir kreasyon işi, tasarımları nike yapar sonarasında renge göre basım işine girilir, deniz yeşili çok mantıklı bir renkmiydi kappa döneminde yapılmıştı, aslında taraftar tam olarak ne istediğinide bilmiyor.
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• beylikdüzündeki mağazada maşallah yani yok yok, nihayet mağazalara gereken öndemi vermeye başladılar, dizeynıda çok güzel. şimdi sıra taraftarda bu mağazanın ve bunun yanında diğerlerininde ayakta kalması için.

t-shirt ler çok güzelmiş, kayda değer bişiler yapmaya başladdılar nihayet.
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu camianın başındakiler o formalar para vererek alıyor. bize özel tasarım istediklerinde maliyet artar, artan maliyet etiket fiyatlarına yansır, böyle bir dönemde aşk, sevgi edğil karın okluğunu düşünüyor millet, duygusal davranmayı bırakın artık. 100 tl veripte Trabzonspor forması alacak insan sayısının ne kadar az olduğunu herkes biliyor.

turuncu zaten geçiş rengi gibi bişi. beyz ile turuncunun aynı anda olması mantıksız bunu kabul ederim ama çıkıpta yok es-es forması, yok antalya forması diyerek kimsenin üstüne gitmeyin. es-es forması diyorsun, porto, inter forması sonuçta bu bir kreasyon işi, tasarımları nike yapar sonarasında renge göre basım işine girilir, deniz yeşili çok mantıklı bir renkmiydi kappa döneminde yapılmıştı, aslında taraftar tam olarak ne istediğinide bilmiyor.

formanın şekli-şemali-dizaynı o kadar önemsiz ise,bu kadar millet niye yazar çizer ey abim
                            beyaz forma 85 tl çok mu ucuz,çubuklu 75 tl olacak diyorlar çok mu ucuz,avrupadaki en gözde kulülerin formaları 60 tl civarında satılıyor niye onları örnek vermezsinde en uçtan örnek verirsin onuda anlamış değilim

es-es in,ankaranın,antalyanın giydiği ve 2 senedir piyasada olan çubukluyu ben içime sindiremiyorum onu dile getiriyorum bu da en doğal hakkım heralde
                            ve ayrıca ben bir nevi kulübümü düşündüğüm için bunu dile getiriyorum,taraftarın gönlüne hitap edecek formayı çıkar bu taraftar ekmeğinden kısar alır o formayı
                            ben o çubukluyu almam ama kulübüme desteğimi yeni tişörtlerden alarak yaparım sen merak etme
                            hel bir ankara Ts Clup açılsın
                            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Ali Fuat abi henüz gelmemiş, haziran başı dendi haziran sonu geldi. Biz sezon başı anca görürüz formaları

Yorum

• İnşallah Recep abi.
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X