Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neden bu kadar çok formamız var neden?
    katılıyorum

avrupada takımların 2 bilemedin 3 forması oluyor
    bi bizde böyle 4-5 forma çıkıyor
    ne oluyor anlamış değilim

belirli çizgilerimizin olması lazım
    her yıl 2 tane klasik forma çıkarırsın(ufak tefek değişikliklerle) (çizgili-astonvilla tarzı)
    hadi bir tane de farklı renkte çıkarırsın, modaya uyarsın(gri-turuncu-beyaz herneyse)
    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• formalarda isimler nasıl yazıyor gene aynı mı
      KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O kadar çok formamız var ki. Büyük takımların en fazla üç bilemedin dört forması oluyor. Bizimse neredeyse 6. Farklı kombinasyonlarla kimbilir kaç. Böylece hiçbirini adam gibi giyemiyoruz. Mesela geçen sene turuncu forma aldım. Hiçbir resmi maçta giymedik sanırsam. Gereksiz yani bu kadar forma.

Yorum

• Bordo Mavi renkleri tam bizim renklerimizmi? yoksa yine acik/koyu`mu?
          BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çubuklu için birisi eskişehirspor, başka birisi inter diyor hangisine inanalım

inter gibi olma ihtimali varmı bi yandan yelkenli pardon yakalı parçalı forma giyerken simetrisi olmayan sağı solu eşit parçalara bölünmemiş ve 2007 tasarımı klasik katalog ürünü olan çubuklusu kullanılacak. buna ilaveten yine yapıştırma arma
            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O kadar çok formamız var ki. Büyük takımların en fazla üç bilemedin dört forması oluyor. Bizimse neredeyse 6. Farklı kombinasyonlarla kimbilir kaç. Böylece hiçbirini adam gibi giyemiyoruz. Mesela geçen sene turuncu forma aldım. Hiçbir resmi maçta giymedik sanırsam. Gereksiz yani bu kadar forma.
              Turuncular yine giyinilmeyecek, sadece hazirlik maclarinda kullanilacak. Ona göre al Formani
              BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Keşke bu sene turuncu forma olmasaydı.Her takım kullanmaya başladı turuncu rengi.
                  Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• ya ben demistim yaaa.
                    Formalar 15 dakaya geldimi, geldi. Gelmedi yarim saat. Bilemedin 5 Saat. En kötü ihtimal yarin persembe gelir
                    BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Turuncular yine giyinilmeyecek, sadece hazirlik maclarinda kullanilacak. Ona göre al Formani
                      Bu sene tekrar bordo-mavi. Her formam farklı renkte ya. Kappadan su yeşili pumadan bordo mavi nike'dan turuncu vs vs. Artık tekrar renklerimize dönüş

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya ben demistim yaaa.
                        Formalar 15 dakaya geldimi, geldi. Gelmedi yarim saat. Bilemedin 5 Saat. En kötü ihtimal yarin persembe gelir
                        gelmesede olur tahmin etmek hiçte zor değil
                        u will need justice at the end..

Yorum

• [QUOTE=kemaLAZ61;2389198]FORMALAR ZATEN BELLI, fakat yinede gercek fotolari görmeyi cok istiyorum...

YENI Cubuklu Formamiz (Gögüs reklami degisik. Klasik Türk Telekom yaziyor):

YENI Mavi + Turuncu Formalarimiz (Gögüs reklami degisik. Klasik Türk Telekom yaziyor):

YENI Beyaz formamiz (Bu senenin aynisi) (Gögüs reklami degisik. Klasik Türk Telekom yaziyor):

YENI Parcali Formamiz (Bu senenin aynisi) (Gögüs reklami degisik. Klasik Türk Telekom yaziyor):

Yakalarda 'TRABZONSPOR' yaziyor...[/QUOTE

cizgili formanin güzeloligine bak nerden cikti bunlar
                          gögüs reklamida yakismis
                          [T][S]

Yorum

• arkadaslar, yapmayin. Cogunuz Trabzonda kaliyorsunuz, bi fotograf cekemedinizmi bu saate kadar yani?
                            BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• fotoğfarı çeken bu saate kadar koyardı...bu saatten sonra fotoğrafta kimse çekemez...hadi herkese allah rahatlık versin
                              https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Ben de merak ediyorum formaları. Ama Perşembe'ye kadar bekleyebilirim sanırım.

Sonuçta hiç çıkmayacak değil ya. 2 gün bekleseniz pek birşey kaybetmezsiniz bence.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X