Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bekliyoruz

Yorum

• Bende diyorum millet nerede

Formalarımı bekliyoruz işte bu haydi hayırlısı bakın millet hemen görüpte kötü yorum yapmayalım geçen senede öyle yaptık hiç gerek yok eninde sonunda alacağız ilk resimler her zaman beğenilmez.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ben hiç beklemiyorum
        çünkü özel forma istiyorum (olmayacağını tahmin ediyorum )
        hiç ümidim yok
        bir gün mutlaka

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İşin biraz gizemi kalsa keşke. Hocayı bekleriz, formayı bekleriz, şampiyonluğu bekleriz.

Sabırlı olsak herşeyin tadını çıkarsak kendimize zulmetmeden daha iyi değil mi?
          Abi 1 senedir yazıp çiziyorsun daha ne sabırı ya .
          FOREVER TRABZONSPOR
          1461
          TS rh (-)

Yorum

• zafer ağbi ortalıkta yok
            ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
            #Ziya Doğan

Yorum

• vallahi bu işin sabrımı olur artık!

Yorum

• Forum yöneticisi çağırın buraya.Silsin hemen resimleri.

Haftaya İstanbul'a geleceğine göre gidip alırım 2 veya 3 tane.
                Més Que Un Club

Yorum

• Bizim kemal daha şanslıymış fotoğraf çekemedi ama sağ salim geldi hiç değilse
                  http://www.youtube.com/watch?v=z_UPDiqfpIs

Yorum

• AFS Abi Bu konuda sabra gerek yok. Ya Türkiye'nin her yerinde aynı anda çıkacak ya da resmi sitede gösterilecek. Bu sorun yönetime ait. Trabzondakilerin bu formaları görmeleri, almaları mümkünken bizim göremememiz söz konusu değildir.
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Ürünleri üç boyutlu görebileceğiniz resmi satış sitemizin yeni yüzünü de önümüzdeki hafta görebilecekmişiz.

Perşembe günü futbolcuların da katılacağı güzel bir program düşünmüşler. Yeni ürünler, eski sezon ürünlerinin ayrılması hummalı bir çalışma var TS Clubta.

Sadece yeni formalar değil yepyeni yazlık ürünlerde var. Size bir tüyo daha yepyeni tişörtler yaptım yüklemesi uzun süreceği için burada görmediniz fakat çok beğenildi onların da üretimi için üretici firma ile görüşülüyor.

Sonbahar sezonu için çalışmalara başladım, yeni polar ve mevsimlik ürünler için benden haber bekleyin.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ürünleri üç boyutlu görebileceğiniz resmi satış sitemizin yeni yüzünü de önümüzdeki hafta görebilecekmişiz.

Perşembe günü futbolcuların da katılacağı güzel bir program düşünmüşler. Yeni ürünler, eski sezon ürünlerinin ayrılması hummalı bir çalışma var TS Clubta.

Sadece yeni formalar değil yepyeni yazlık ürünlerde var. Size bir tüyo daha yepyeni tişörtler yaptım yüklemesi uzun süreceği için burada görmediniz fakat çok beğenildi onların da üretimi için üretici firma ile görüşülüyor.

Sonbahar sezonu için çalışmalara başladım, yeni polar ve mevsimlik ürünler için benden haber bekleyin.
                        abi süpersin takip ediyorum her zaman çalışmalarını Trabzonspor'da bu işin en tepesinde sen olmalısın!

Yorum

• Ali Fuat abi geçen senenin formaları stokda var mı yani onların satışına da devam edilecek mi Yani Öğrenmek istediğim Geçen sene ki formaların hepsi dizayn olarak değişti mi hiç aynı kalan formamız yok mu yoksa geçen sene kiler satılmaya devam edilecek mi?
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• arkadaşlar forumdaki mağazaya formalar daha yeni ulaşmış birazdan açacakmışlar kolileri ama önünde kalabalık varmış yani foto çekmek zor arkadaş geldi
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar forumdaki mağazaya formalar daha yeni ulaşmış birazdan açacakmışlar kolileri ama önünde kalabalık varmış yani foto çekmek zor arkadaş geldi
                              hayallerim suya düştü...ben bi lost ta 2 bölüm izleyip gelicem belki o zamana kadar fotoğraflar gelmiş olur
                              https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Ne forma aşkı varmış bizde. Bu ilgi biraz da kombinelere olsa süper olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X