Formalarımı bekliyoruz işte bu haydi hayırlısı bakın millet hemen görüpte kötü yorum yapmayalım geçen senede öyle yaptık hiç gerek yok eninde sonunda alacağız ilk resimler her zaman beğenilmez.
AFS Abi Bu konuda sabra gerek yok. Ya Türkiye'nin her yerinde aynı anda çıkacak ya da resmi sitede gösterilecek. Bu sorun yönetime ait. Trabzondakilerin bu formaları görmeleri, almaları mümkünken bizim göremememiz söz konusu değildir.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Ürünleri üç boyutlu görebileceğiniz resmi satış sitemizin yeni yüzünü de önümüzdeki hafta görebilecekmişiz.
Perşembe günü futbolcuların da katılacağı güzel bir program düşünmüşler. Yeni ürünler, eski sezon ürünlerinin ayrılması hummalı bir çalışma var TS Clubta.
Sadece yeni formalar değil yepyeni yazlık ürünlerde var. Size bir tüyo daha yepyeni tişörtler yaptım yüklemesi uzun süreceği için burada görmediniz fakat çok beğenildi onların da üretimi için üretici firma ile görüşülüyor.
Sonbahar sezonu için çalışmalara başladım, yeni polar ve mevsimlik ürünler için benden haber bekleyin.
Ürünleri üç boyutlu görebileceğiniz resmi satış sitemizin yeni yüzünü de önümüzdeki hafta görebilecekmişiz.
Perşembe günü futbolcuların da katılacağı güzel bir program düşünmüşler. Yeni ürünler, eski sezon ürünlerinin ayrılması hummalı bir çalışma var TS Clubta.
Sadece yeni formalar değil yepyeni yazlık ürünlerde var. Size bir tüyo daha yepyeni tişörtler yaptım yüklemesi uzun süreceği için burada görmediniz fakat çok beğenildi onların da üretimi için üretici firma ile görüşülüyor.
Sonbahar sezonu için çalışmalara başladım, yeni polar ve mevsimlik ürünler için benden haber bekleyin.
abi süpersin takip ediyorum her zaman çalışmalarını Trabzonspor'da bu işin en tepesinde sen olmalısın!
Ali Fuat abi geçen senenin formaları stokda var mı yani onların satışına da devam edilecek mi Yani Öğrenmek istediğim Geçen sene ki formaların hepsi dizayn olarak değişti mi hiç aynı kalan formamız yok mu yoksa geçen sene kiler satılmaya devam edilecek mi?
Yorum