Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Merhabalar

Biraz önce Sadri Şener Sosyal Tesislerinin önünden geçiyorken yeni sezon formalarının geldiğini gördüm.
    İşe yetişme durumumdan dolayı inceleyemedim. Çubuklu, turuncu,beyaz ve parçalı forma vardı. Forma reklamı Türk Telekom. Arma nakışlı değil. Acele acele bu kadar bakabildim. Müsait olan arkadaşlar inceleyip daha fazla bilgi verebilir diye düşünüyorum.
    Herkese iyi günler. (Bu arada çubuklu forma 75TL)
    http://www.youtube.com/watch?v=z_UPDiqfpIs

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sorun markada mı, markaya yaklaşımı olan kulüpte mi?

İşin temelini kaçırırsak hangi marka gelirse gelsin sonuç değişmeyecek. Bakınız geçmiş yıllar.
      Reçetenizin genel olarak doğru olduğunu söyledim, markamız Nike değilde mesela Puma olsaydı söylediklerinizi alkışlardım. Trabzonspor-Nike ortaklığındaki sorun zaman kıtlığı değil veya uyum süreci değil. Sorun marka ve taraftar beklentisinin uyuşmazlığında bana göre. Aslında bana göre demek bile yanlış olur, ortaya çıkan sonuca göre diyebiliriz. Bunun çözümü beklentilerimizi aşağı çekmek değil, ürün kalitesini veya çeşitliliğini yukarı çekmek olmalı. İşin temelinden kastettiğiniz nedir? Eğer ilk cümlenizse fikrimi belirttim. Başlığa yazdığımı tekrar ediyorum Afs abi, eleştirim Nike'adır kesinlikle. Bu konuda sizinle aynı fikirde olmasam da düşüncelerinize saygı duyuyorum.

Düzenleme yapmışsınız, o halde bende birşeyler eklemek istiyorum. Sürekli olarak sorun markada değil diyorsunuz. Kulüpteymiş. Bu kadar kesin bilginiz varsa kulübün hangi birimi ya da hangi yöneticisi olduğunu bizimlede paylaşın.

Ha eğer işi formaya ruha getireceksek benimde söyleyecek çok şeyim var. Bu takımın kendini hiçbir zaman alt sınıf olarak görmedi hangi alan olursa olsun. Öyleyken bile kabul etmedi(iyiki de etmedi). Bu markanın tutumu Trabzonspor'un ruhuna ya-kış-mı-yor. Şimdi çıkmış Antalyaspor'un eski formalarını yeni sezonda yeni forma diye giyiyoruz. Takım sahadayken logoları dökülecek, Sylva'nın formasında yeşil-bordo, mavisi olmayan logo olacak vs. önemsiz şeyler değil bunlar.Eğer lafı sonuçta Trabzonspor formasıdır, bordo-mavi olsun ne olursa olsuna getireceksek bir arpa boyu yol alamayız

Boş lakırdı ifadesini ve mesajınızdaki bazı kısımları sorsam, eminim bana hitaben yazmadığınızı söylersiniz. Benim söylediklerimin boş lakırdı olup olmadığını okuyan anlıyor bu yüzden içim rahat. Hem ben sizin şahsınıza yönelik kötü birşey söylemedim aksine iyi konuşmuştum dikkat ettiyseniz.

"Ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz" ne demek sizin söylediğiniz şekilde mi anlamamız gerekiyor bizimde gözlerimiz ve aklımız var. İnsanlar sizin söylediğiniz şekilde mi kabul etmeli yani?
      En son b_m_61 tarafından düzenlendi; 23.06.2009, 14:22.
      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Eğer Bjk formaları buysa güzel formalar.Ama sanmıyorum.
        Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Selçuk Baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Merhabalar

Biraz önce Sadri Şener Sosyal Tesislerinin önünden geçiyorken yeni sezon formalarının geldiğini gördüm.
          İşe yetişme durumumdan dolayı inceleyemedim. Çubuklu, turuncu,beyaz ve parçalı forma vardı. Forma reklamı Türk Telekom. Arma nakışlı değil. Acele acele bu kadar bakabildim. Müsait olan arkadaşlar inceleyip daha fazla bilgi verebilir diye düşünüyorum.
          Herkese iyi günler. (Bu arada çubuklu forma 75TL)

nasıl gözüküyorlar güzel mi çubuklu...
          Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Fotoğraf olsaydı güzel olurdu.
            Més Que Un Club

Yorum

• Bence simdiye kadar her Markada sorun oldugu icin Sorunun Klüpte oldugunu saniyorum.Cünkü hep mi onlarda suc var.

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence simdiye kadar her Markada sorun oldugu icin Sorunun Klüpte oldugunu saniyorum.Cünkü hep mi onlarda suc var.
                Haklısın. Hangi işimiz düzgün ki
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Mustafa OK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  nasıl gözüküyorlar güzel mi çubuklu...
                  Çubuklu formayı özlemiş olmanın verdiği heyecanla gözüme hoş geldi...
                  Türk Telekom yazısı küçük olunca biraz değişik oldu gözümüz kocaman aveaya alışmıştı. yakasında beyaz bi şerit var şeridin enseye gelen tarafında Trabzonspor yazıyor. Kumaş biraz kalın gibi..

Fotoğraf ulaştırmaya çalışacağım.. Müsait olan arkadaşların benden daha hızlı davranabilceğini düşünüyorum...

Yorum

• Selçuk Abi keşke ne zaman çıkacağınıda sorsaydın
                    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"
                    Twitter:cemtotti61

Yorum

• Trabzon'daki arkadaşlar fotoğraf çeksinde getirsin.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Çubuklu formayı özlemiş olmanın verdiği heyecanla gözüme hoş geldi...
                        Türk Telekom yazısı küçük olunca biraz değişik oldu gözümüz kocaman aveaya alışmıştı. yakasında beyaz bi şerit var şeridin enseye gelen tarafında Trabzonspor yazıyor. Kumaş biraz kalın gibi..

Fotoğraf ulaştırmaya çalışacağım.. Müsait olan arkadaşların benden daha hızlı davranabilceğini düşünüyorum...
                        bilgiler için teşekkürler anlaşılan bayağı bir gelişme var...
                        Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Selçuk Abi keşke ne zaman çıkacağınıda sorsaydın

Formalar çıktı.. Çubuklu 75 TL

Yorum

Resim Cekme imkanin yokmuydu be abi

Yorum

• Formalar çıktı mı ?

Haydi Ts Club, aktifleştir şu siteyi !
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Çıktı mı ah be Trabzon'da olmak vardı şimdi..İstanbula ne zaman gelecek acaba
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X