Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bayan arkadaşın giydiği ürün.

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• 19 Liraya Bursa forması!

Bursaspor´un lisanslı ürünlerini hazırlayan Bursastore, yarından itibaren Temmuz ayı sonuna kadar 19,63 TL´den forma satacak.

Bursaspor’un Bursastore’dan sorumlu yönetim kurulu üyesi Selçuk Eren, yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı kulübün kuruluş tarihi olan 1963 yılından esinlenerek, taraftarlara yönelik bir kampanya düzenlediklerini bildirdi.
      Eren, buna göre yarından itibaren Temmuz ayı sonuna kadar yeşil-beyazlı formaların 19,63 TL’den satılacağını kaydetti.

İyi bir fikir iyi bir kampanya güzel bence düşünen iyi düşünmüş.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Şuraya bakın arkadaşlar ya...

FOREVER TRABZONSPOR
        1461
        TS rh (-)

Yorum

• bjk gerçekten süper forma yapmış

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Şu 2. forma güzelmiş.

Kartal pençesi falan iyi düşünmüşler.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• 3. forma çok hoş.
              Beşiktaş kaç yıldır bu şekilde forma giymiyordu.
              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Benim bildiğim bu formalar taraftar çizimleri sadece. Adidas'la anlaşmadı bjk.
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Bizim formalara demediğinizi bırakmayanlar bu saçma formalara sessiz kalmaz umarım.

Adamlar şampiyon olmuş Türk bayrağı yok formalarında. Avea logoları yanlış. Forma sponsoru Beko değil. Son yıllarda armalarının üzerinde kartal kullanıyorlardı bunlarda hiç yok. Üstelik Adidas'ın yeni sezon çizgilerine de uymuyor.

Siyah beyaz çok daha güzel formalar var dünyada yapmayın Allah aşkına. Nedir bu kendimizi yerin dibine batıralım, başkalarını yüceltelim mantığı? Olayı olması gerektiği gibi, gerçek kriterleri ile değerlendiremeyecek miyiz hiç?

Siyah beyaz gibi ana renklerden ve standart o kadar tasarımdan çıkara çıkara bunları mı çıkarabilmiş BJK taraftarları?

Çok çalışmanız lazım bu formalar çok yetersiz.

Diğerlerini gördükçe -bunca hataya rağmen- bizim çok daha güzel formalara sahip olduğumuz inancım kuvvetleniyor.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 23.06.2009, 13:00.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bayan arkadaşın giydiği ürün.

Vay be Kazım Hiç dikkat etmedim.Bu bayan ürünümüymüş
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• bjk adidas ile mi anlaştı?
                      I am titanium

Yorum

• Eleştirim Nike'a!

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Formaların hiçbirini görmedim. Bekliyorum herkes gibi.
                        Bütün alanlarda olduğu gibi sponsorda da istikrar şart. Belli bir forma ekolüne sahip, pazarlama satış sistemini başarı ile uygulayan kulüplerin aynı sponsorla yollarına devam ettiklerini görüyoruz. Sistem kurmak ve bunu başarı ile devam ettirmek uzun çabalar ve çalışmaların sonucu yıkıp yapmanın bize bir şey kazandırmadığı ortada.

Sponsorluk karşılıklı bir olay. Nike ve kulübümüz kendilerine düşen görevi ne kadar başarı ile ortaya koyduğu ortada. Nike'ın neler yapabileceğini biliyoruz, onun ötesinde bize düşen ve yapamadığımız şeyler var hala.
                        Doğru söylüyorsunuz da bu söyledikleriniz Trabzonspor-Nike ortaklığı için de geçerli mi? Yani Nike bize bu yıl veya bir sonraki yıl beklentileri karşılayabilecek ürünler sunabilecek mi? Bekleyelim, bekleyelim ama neyi bekliyoruz? Umut yokken sabretmenin bi manası da yok.

"Keşke" diyerek baktığımızı ürünleri Nike kimler için yapıyor, avrupanın en büyük kulüpleri... Ve buna ek olarak adını dünyaya duyurmayı başarmış, yıllar yılı şampiyonlar ligi abonesi olmuş bazı seçkin kulüpler. Bizim bu 1-2 yıl içinde bu iki ihtimal dahilinde olma şansımız var mı? Yok.

Öyleyse neyi bekliyoruz?

Ayrıca çok çabuk unutuyoruz. Verilen sözlerin hiçbiri tutulmamıştı, bu sene de öyle devam etmeye başladı. Logo konusunda bir gelişme olmuştu, yapıştırma değilde dikişli olacaktı, görünen o ki buda olmuyor. Hatta bu konuyla ilgili ne yazdığımı bile hatırlıyorum. "Bu hızla ilerlersek 20 sene sonra istediğimiz formalara kavuşuruz" diye yazmıştım ama büyük konuşmuşum galiba çünkü o kadarı bile olmuyor

Ayrıca diğer markalarda bu kadar büyük sınıf farkı yok. Puma, Adidas, Umbro vs. (Puma-İtalya, Umbro-ingiltere) hepsinin vitrine çıkarttığı birer takım var tabi fakat Nike'da aradaki farklar çok rahatsız edici boyutta. İki forması yanyana durunca aynı marka gibi bile değiller. Mesela Puma İtalya'ya en güzelini yapıyor fakat başka takımlara da güzel yapıyor. Nike Barcelona'ya en güzelini yapıyor ancak o seviyede olmayanlar için yaptığı formalara vasat demek bile övgü olur(Örneğin İ.B.Belediye'nin yeni forması,t-shirt de denebilir.İşin kötüsü muhtemelen bizimde yeni formamız olucakmış).

Geçen sene yaz başıyken Nike ile anlaştığımızda yaşadığımız heyecanı çok iyi hatırlıyorum, şimdiki tabloya bakınca (hemen hemen) herkesin hevesi kursağında kaldığını görüyoruz.

Önümüzdeki senelerde farklı birşey olacağını sanmıyorum(keşke olsa). Adidas'ı geçtim, şuan bana Puma mı, Nike mı diye sorsanız Puma derim. Çünkü Trabzonspor için daha doğru bir adres olur.
                        Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bjk adidas ile mi anlaştı?
                          eevet yaklaşık 3-4 ay ooldu

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizim formalara demediğinizi bırakmayanlar bu saçma formalara sessiz kalmaz umarım.

Adamlar şampiyon olmuş Türk bayrağı yok formalarında. Avea logoları yanlış. Forma sponsoru Beko değil. Son yıllarda armalarının üzerinde kartal kullanıyorlardı bunlarda hiç yok. Üstelik Adidas'ın yeni sezon çizgilerine de uymuyor.

Siyah beyaz çok daha güzel formalar var dünyada yapmayın Allah aşkına. Nedir bu kendimizi yerin dibine batıralım, başkalarını yüceltelim mantığı? Olayı olması gerektiği gibi, gerçek kriterleri ile değerlendiremeyecek miyiz hiç?

Siyah beyaz gibi ana renklerden ve standart o kadar tasarımdan çıkara çıkara bunları mı çıkarabilmiş BJK taraftarları?

Çok çalışmanız lazım bu formalar çok yetersiz.

Diğerlerini gördükçe -bunca hataya rağmen- bizim çok daha güzel formalara sahip olduğumuz inancım kuvvetleniyor.
                            her şey tamamda neden Adidas kötülenerek Nike yüceltilmeye çalışıyo anlamadım...

Yorum

• aah ahh hayallerimdeki arma uygulama tekniği
                              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Sorun markada mı, markaya yaklaşımı olan kulüpte mi?

İşin temelini kaçırırsak hangi marka gelirse gelsin sonuç değişmeyecek. Bakınız geçmiş yıllar.

Seversiniz sevmezsiniz forma sponsorumuz Nike. Benim derdim marka ile değil Trabzonspor forması ve onun taşıdığı ruh ile alakalı. Kulübü de yakından tanıdıkça bu süreçlerin taraftar olarak lehimize gelişmesi için çaba sarfediyorum o kadar.

Yoksa lakırdı yapmak en kolayı.

Ufuk dediğin gibi mesajımı anlamamışsın belli. Ben Adidas'ı değil, Beşiktaş için yapılan çalışmaları beğenmediğimi söyledim çok daha güzelleri yapılabilirken çıka çıka bunlar mı çıkmış diye sormuşum. Hemen akabinde de çok daha güzel uygulamalarını koymuşum o da mı görünmemiş?

Nike'ın sade çizgileri çok daha kalıcı ve başarılı geliyor bana. Öyle abartıldığı kadar formalarında veya ürünlerinde sınıf farkı da yok. Ben ne diyorum siz ne anlıyorsunuz.
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 23.06.2009, 13:49.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X