Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cok güzl gelismeler bunlar, formadan cok T-Shirtler cok daha fazla satis olicagina eminim.

Ne zaman T-Shirtler cikar Ali Fuat abi formalarla bir cikarmi???
    Formalar önce çıkar sanırım. Yapılan tasarım üretici firma tarafından tekrar çalışılıp numane hazırlanıyor. Ekranda göremediğimiz kumaş seçimi, doğru renk kullanımı, baskı, dikiş gibi işin kalitesini ve üretim sürecini etkileyen faktörler var. Beğenilen tasarımlar bir an önce yapılıp satışa sunulmak isteniyor.

Bordomuzun yukarıdaki gibi koyu bordo olarak kullanılmasını istiyorum hep; kırmızı gibi duran bordo yerine koyu bordo!
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yani simdi bu ali fuat abinin yaptigi butun t-shirtler cikicakmi?
      Bu t-shirtler gercekten mukemmel.
      Ben inaniyorum sadece trabzonspor taraftarinin degil butun turkiyenin begenisini toplar bu t-shirtler

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Katılıyorum kaliteli ve hesaplı ürünler yapılabilir. Veya her bütçeye uygun seçenekler konulabilir.
        abi ozmanda ürünler ucuz olunca formalar haliyle kalıteli olmuyca bi kısım taraftarda formalar cok kalitesiz ben formaya para vermem diyende cıkacak yani asaga tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık en enterasan taraftar profili bizde yani
        Eski kullanıcı adı: olikos61
        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• trabzonsporun formalari kaliteli ve trabzonspora yakisir olmali ama taraftar illede ucuz forma istiyorsa karadenizspor icin formaya benzer forma yapsinlar ve onlari ucuz fiyata satsinlar

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abi ozmanda ürünler ucuz olunca formalar haliyle kalıteli olmuyca bi kısım taraftarda formalar cok kalitesiz ben formaya para vermem diyende cıkacak yani asaga tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık en enterasan taraftar profili bizde yani
            Sorun mu bu şimdi Ucuzundan da olsun kalitelisinden de olsun herkes istediğini alsın. Asıl hizmet kaliteliyi benzerlerinden ucuza sunabilmek o başka tabi.
            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Alıntı:
              My tarafından yazılan

Siyah tişörtler harika. İnşallah bunlarıda online siteye koyarlar. Kesinlikle kaç lira olursa olsun alırım

bayanın üzerindeki de çok güzelmiş. hediyelik tam __________________

Bu Bayanin üzerendeki Erkekler giyemez mi? Co güzel hakikaten.

Yorum

• yeni reklamın yazısı bence gayet hoş olmuş

türk tazısı birazdaha büyük olup telekom un üstüne yayılsa afs abinin yaptığı gibi tadından yenmez

ama buna da şükür
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• belki yeri degil
                  ama buna hasta oldum
                  böyle bir ürün varya her trabzonsporlunun evinde olmasi gerekiyor

bunu nerden bulabilirim

Yorum

• afs abinin tasarladığı tişörtler gerçekten harika
                    çok mu zor bunları üretmek koskaca trabzonspor için içim gidiyor vallahi
                    Bordo Mavi...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çakma değil orijinali çıkacak TS Club tarafından.
                      Burada görmediğiniz tasarımları da kulümüzle paylaşıyorum tıpkı bunlar gibi. Kulüp gördüğünüz tasarımları benden istedi, hemen numune yapıtırılıp seri üretime geçilecek.
                      Daha ne olsun?
                      umutla bekliyoruz... arkadaşların dedikleri gibi ucuz olsun abi. her keseye uysun... bir forma parasına t-shirt almayalım...
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Sıradan bir takım olduğumuz bize yapılan formalardan ortaya çıkıyor,çubuklu forma dedik,seneye denildi ortaya çıkan koskoca bir fiyasko,ESKİŞEHİR e yapılan çubuklu forma bize dizayn ediliyormuş,zaten yapmış adamlar nedir yani bu kadar zor olan.

Sadece burada BÜYÜK olan takım değil SEYİRCİ bu senede ŞAMPİYON seyircidir,insan imreniyor üç ezik diye hitap ettiğimiz takımlar en azından adamlar dimdik ayakta ve istediklerini alıyorlar.

Bizlerde sadece burada YALAN dan laf kalabalığı yapıyoruz,ortada koskoca FİYASKO.

TRABZONSPOR birilerinin elinde oyuncak olmuş,olan TARAFTAR a oluyor.

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

belki yeri degil
                          ama buna hasta oldum
                          böyle bir ürün varya her trabzonsporlunun evinde olmasi gerekiyor

bunu nerden bulabilirim

Abi bu ürünu satin alma firsatimiz varmi hakikaten mükemmel 100YTL bile olsa verili yani cok sik duruyor cok hos bi hediyelik.
                          Ama herhalde satimaz satilmasi icin baski yapilabilinirmi-???

Yorum

• Resmi sponsorumuz Nike'in kaleci Volkan için yaptığı reklam filmi

Nike-Arda

Yorum

• Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X