Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Anca fotoğraflarda görüyoruz böyle ürünleri. Alamıyoruz bile !.

Ankara'da Ts Club yokk. Ürünlerimizi satan Taraftar mağazasıda aldığı kararla Trabzonspor ürünlerini satmayacak bir daha.
    hadi yaaa...ankaradaki taraftar mağazasının sahibyle yarım saate yakın muhabbet etmiştim 6-7 ay önce...adam çok şikayetçiydi ürün yollamıyolar falan diyodu daha çok şey anlattıda şimdi burda yazmıyım onları...demek sonunda bırakmış satmayı...
    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• dün Ali Fuat Abiye Sallayanlar utansin Hellal olsun Ali Fuat abi
      25# Alan Carlos Gomez da Costa
      Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
      / Rize Ardesenli

Yorum

• Su soldaki yavru mankenin üstündeki hang cubuklu?

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Su soldaki yavru mankenin üstündeki hang cubuklu?
          Ts Club'ın ürettiği çubuklu forma o..
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Sivil toplum örgütleri ve dernekler tarafından düzenlenen SMS kampanyası 21 Temmuz Salı günü sona erecek.

'Trabzonspor'a Desteğe Devam' adı verilen kampanyayla taraftarlarımız tüm GSM Operatörlerinden ''TS' Yazıp 6761'e göndererek kulübümüze katkıda bulanabiliyorlar. Kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, taraftarlarımızın kampanyaya sahip çıkmasını bekliyoruz.

25# Alan Carlos Gomez da Costa
            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
            / Rize Ardesenli

Yorum

• T-shirtlerin üretildiğini görebilmek bile güzel bir gelişme.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ts Club'ın ürettiği çubuklu forma o..

tasarımı ve fiyatı çok güzel ve uygun bunlardan muhakkak alacam bende
                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  anladım ama neye kime göre göre güzel olacak o sorun işte...çünkü kiminin beğendiğini kimi beğenmiyor...neyse inşallah herkesin beğeneceği formalar çıkacak...zaten bizim renklerimizi taşıyan herşey gözüme güzel gözüküyor...
                  Güzellik göreceli tabi fakat 6 çeşit forma çıktı ve onca çeşitlilik arasında çoğunluk memnun kalmamışsa doğru seçimler yapılmamış demektir. Mantıklı davranmak kaydıyla sadece 3 tane kaliteli ve estetik forma seçerek bile çoğunluk tatmin edilebilirdi(Çubuklu, Villa ve alternatif renk).
                  Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Siyah tişörtler harika. İnşallah bunlarıda online siteye koyarlar. Kesinlikle kaç lira olursa olsun alırım
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Tahminim 35 tl.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Sponsorumuzda kullanilan font bu:

.

Yorum

• Comic Sansa benziyor
                          Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                          Her Türlü

Yorum

• Yukarıdaki font değil. R ve M harflerine dikkatli bakarsanız aynı olmadığını görürsünüz.

Güzel Sanatlar eğitimi almış bir grafik tasarımcı olarak görüşüm bu.

En son a f s tarafından düzenlendi; 19.06.2009, 21:06.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ali Fuat abi, görüsüne saygim sonsuz

Zaten ayni fontu tutturamam. M harfinin degisikligini bende fark etmistim zaten.

Sadece bazi kisilerin daha iyi algilayabilmeleri icin koydum. Zaten %80 ayni font sayilir...
                              .

Yorum

• ben bugün yeni ürünleri gidip yerinde gördüm. fiyatlarına bakmadım ama ilk satışa çıkan formalardan dizayn ve mal olarak geri kalmış gibi hissetim. bence sizde bir gidip bakın. ancak şöyle bir şey gördüm eleman sayısı artmış ve güzel arkadaşlr seçilmiş formaların çıkış tarihi yaklaştı hissediyorum..sabır( sabır sabırda nere kadar ben bile inanmıyorum )

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X