İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
-
İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Su soldaki yavru mankenin üstündeki hang cubuklu?Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
Sivil toplum örgütleri ve dernekler tarafından düzenlenen SMS kampanyası 21 Temmuz Salı günü sona erecek.
'Trabzonspor'a Desteğe Devam' adı verilen kampanyayla taraftarlarımız tüm GSM Operatörlerinden ''TS' Yazıp 6761'e göndererek kulübümüze katkıda bulanabiliyorlar. Kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, taraftarlarımızın kampanyaya sahip çıkmasını bekliyoruz.
25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTs Club'ın ürettiği çubuklu forma o..
tasarımı ve fiyatı çok güzel ve uygun bunlardan muhakkak alacam bendeBizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanladım ama neye kime göre göre güzel olacak o sorun işte...çünkü kiminin beğendiğini kimi beğenmiyor...neyse inşallah herkesin beğeneceği formalar çıkacak...zaten bizim renklerimizi taşıyan herşey gözüme güzel gözüküyor...Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
Yukarıdaki font değil. R ve M harflerine dikkatli bakarsanız aynı olmadığını görürsünüz.
Güzel Sanatlar eğitimi almış bir grafik tasarımcı olarak görüşüm bu.
En son a f s tarafından düzenlendi; 19.06.2009, 21:06.
Yorum
-
ben bugün yeni ürünleri gidip yerinde gördüm. fiyatlarına bakmadım ama ilk satışa çıkan formalardan dizayn ve mal olarak geri kalmış gibi hissetim. bence sizde bir gidip bakın. ancak şöyle bir şey gördüm eleman sayısı artmış ve güzel arkadaşlr seçilmişformaların çıkış tarihi yaklaştı hissediyorum..sabır( sabır sabırda nere kadar ben bile inanmıyorum )
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum