Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kabux61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    herkes de stilist oldu burda ya yok öle nası olurmuş yok böle nasıl olurmuş ta efendim yönetim onu niye yapmamış bunu nie yapmamış sanki bundan önce her şeyi biz belirliyoduk özel stilistlerle çalışıyodukta bu yönetim farklı davrandı bu yıl 55 bin forma satmışız kıyas yaptığımız barcelona ise 2 milyon buna bakınca kendimizi neyle kıyasladığımızın farkına varalım nike yaka türü kesimleri aynı her takımda ama isteyene özel formada yapıyo baştan rakam belirtip parasını öderseniz tabi şimdi diyo bazıları öle olursa forma almam böle olursa forma almam işte almazsanız bunlar hep böle kalır biz hiç büyüyemeyiz şunu söliyim hersene birkaç forma alırım yardım amaçlı hiçbişeyine bakmam benim baktığım tek şey verdiğim paranın klube gitmesidir tabi daha ii tasarımlar olsun ama bunun için daha fazla forma satıp özel şeyler istemek için hakkımız olması kanaaatindeyim ayrıca afs abi kendi özel görüşlerini belirtiyo neden bazıları ona nike genel müdürü gibi davranıp her şeyden onu suçluyo anlamadım hatta demişki bana şöyle şöyle cevap verme sana cevap verme mecburiyetimi var sanki hep destek tam destek
    Katılıyorum. Ali Fuat abi kulüpten bilgi alıyor bizimle paylaşıyor, Kulübe öneriler,Projeler sunuyor. Burada hangimiz yaptık onun yapabildiğini? Sadece Lafta kalıyor konuşulanlar. Konuştuklarımızı sadece Ali Fuat abimiz uygulamaya geçiriyor. Kulübün yapmadığı ya da Nike'ın yapmadığı hatta Belki de Türk Telekom'un öyle olmasını istediği Reklam için bile Ali Fuat abimiz suçlanıyor. Peki siz ne yaptnız bu konuyla ilgili? Yönetime bildirdiniz mi? Çözüm önerileri sundunuz mu? Hep istemekle olmuyor biraz yardımcı olmak lazım ! ...
    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Middlesbrough 09/10 Home Adidas Kits

Yorum

• Burda hiçkimsenin Ali Fuat abiyi suçlamak gibi bir hakkı yok elbette.Bu işlerin başındaki kişiyi, kişileri suçluyoruz biz.

Yorum

• İlk olarak trapesus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ali Kemal Bey gayet güzel tasarımlar yaptığınız halde neden bütün iğrençliklere güzel deyip bu taraftarı kandırdığınızı öğrenebilir miyim acaba.

Şu yazının neresi güzel olmuş söyleyebilir misiniz. Resmen işporta malı gibi olmuş. İğrenç olmuş. Ayrıca can siperane şekilde savunduğunuz Nike'ın formaları da tam anlamıyla berbat. Nike firmasının bize olan sözlerini tutmadığını ve bize Batman Petrolspor muamelesi yaptığını kim söyleyecek şu forumda.

Namuslu insanların görevi (özellikle sizin gibi eğitimli insanların) yanlış bir uygulama karşısında dik durabilmeleri ve buna tepki göstermeleridir. Ama maalesef bu forumda sizin beynini yıkadığınız insanlar yüzünden bu gerçekleşmiyor. İnsanları damardan uyuşturucu nakşeder gibi sabır masalıyla uyuşturuyorsunuz.

Bu forumda başkanlara, futbolculara, teknik adamlara hakaretler edildi. Küfürler edildi. Bazıları bu forumun gücüyle kulüpten dışlandı. Ama bu sayfayı her açtığımda kan beynime çıkıyor çünkü geri sayfada Şenol Güneş'e hakaret edilirken bu sayfada çarşaf çarşaf Nike formaları görüyorum. Hangi formaları? Barcelona, Celtic formaları. Hangi Nike'ın? Trabzonspor'u Ankara Belediyespor'la aynı kefeye koyan Nike'ın. İnsanları bekleten, isteklerini hiçe sayan, onlara bayağılık sunan Nike'ın.

Siz Ali Fuat Bey, bu forumda korsan ürünlerin zararlarından bahsediyorsunuz ama asıl korsancılığı Nike'ın yaptığını görmüyorsunuz.

Almayın arkadaşlar. Forma filan almayın. Trabzonspor sizin forma paranızla kurtulacak değil zaten. Onun yerine mesaj atın, kulüp kartı alın ama forma almayın. İnsanların bizi enayi yerine koymasına müsade etmeyin. Kalitesizliğe prim tanımayın.

Bu kulübün yetiştirdiği değerlere hakaret edilirken bu başlıkta tavşan kesilmeyelim. Düzelir demeyelim. Şu adamlara mail atalım, küfür edelim ne bileyim şöyle ağız dolusu. Yine anlamazlar ama biz yine de deneyelim.

Son olarak Ali Fuat Bey;

Lütfen bana içinde lansman, gelecek, plan, sunum, marka, sabır kelimeleri geçen bir mesajla cevap vermeyin. Zira sizin iyi niyetli bir insan olduğunuzu artık düşünmüyorum. Trabzonsporlu haksızlık karşısında dik durandır, bakışlarını kaçırıp ıslık çalan değil...
          İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Her harfine katılıyorum.
          sorun a f s de değil veya nike de değil. sorun taraftarın bakış açısında bence. göz boyama diye bir olay yok. sponsor nasıl isterse öyle kullanmak zorundasınız bu sözleşmelerde yazar. öyle bilip bilmeden yazmayalım.

ankaraspor ile bizi aynı kefeye koyan nike yok bunu geçelim bir kere. çünkü ankaraspor kendisi lıyor formaları ama bize nike veriyor. ankaraspor barça formalarının mavi beyazını bulur alır kullanır o zaman bizden daha değerli bir kefeye koyduğu anlamına gelmez

forma almayın forma bu takımı kurtarmaz diyorsunuz ama fener sırf forma satışından 10 milypn dolar kar hedefliyor, demek ki çok katkısı var ki carlos a verdikleri para forma parasından çıktı neredeyse.

nike den beklentilerinize bakmak lazım önce. ne bekliyorsunuz ve bu beklentileri nike karşılaması için kulübün neler yapması gerektiğinide düşünmek gerekir. nike barçadan milyon dolarları kazanırken trabzonspordan ne kazanıyor. barça yaptığı nike reklamı ile trabzonspor un yaptığı arasındaki fark ne ?. bunların tamamı önemli. nike bize özel olarak çubuklu yapıyor, parçalıda öyle çünkü bu renkleri kullanıp çubukulu ve parçalı forması olan yok. ben aldım gayet memnunum elimde puma da var aralarında fark yok zaten fiyat olarak puma daha pahalıydı.

lansman ve sunum çok önemli, hatta reklam çok önemli, real kakanın ürünlerinden yılda 65 milyon euro gelir bekliyorsa ve transferin hemen arkasından marketing ürünlerini satışa çıkartıyorsa demek ki reklamın önemi çok fazla.

nike size ürün yollar siz çıkarıp reklamını yapamazsanız bundan nike sorumlu değildir. 45 tl ye satılan nike t-shirt ine bir logo ve bir lisanslı ürün çıkarması yapıştırarak 75 tl ye satılıyorsa bunun içinde nike ı suçlayamazsınız.

öncelikle ne beklediğimizi ve bizlerin kim olduğunu dikkate alalım. biz barça değiliz bizim gözümüzde tekiz ama gerçekleri görmeliyiz. ne kadar çok ekmek o kadar çok köfte. ne kadar çok başarı o kadar güzel ürün. bu kaçınılmaz. getirisi milyon dolarlar olan bir kulüp varken 100 binler olan kulübe önceliği kimse vermez. bu siz olsanızda değişmez. ticaret bu şekilde işler. adamların işi ticaret sevgi değil.

4EVERTS kardeşim katıldıklarının ne olduğuna sen karar vereceksin tabi ama yazılan yazılar ile anlık düşünüp insanları zan altında bırakacak kelimelerden uzak durmalısın bence.
          En son hamucera tarafından düzenlendi; 18.06.2009, 23:59.
          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Everton 2009-2010

Yorum

• Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yazı tamamen bordo zemine yazılsaydı daha iyi olmazmıydı.
                tabi bu yılki gibi yapıştırma, parlak bordo zemine değil.
                daha öncelerde olduğu gibi.
                mesela >
                ....
                Aynı şey parçalı formada berbat durur. Bu modele gidiyor ama parçalıya gitmez.
                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Yorum

• Puma'nın yeni formalarının dizaynı çok hoşuma gitti.Keşke şu an Puma sponsorumuz olsa idi.Doğru renk ile çok güzel birşey ortaya çıkabilirdi.

Yorum

• çok abartılmadan fontlarda biraz oynama yapılıp şekil verilebilir yazı sade yazı gibi yazılması çok kötü olmuş sanki normal iplikle dikilmiş gibi bu düzeltilir fakat bu kadar beklenmesi sinir bozucu bu formalar ne zaman çıkacak demiyorum ben bıktım demekten adam akıllı bi forma yaparlar bize has umarım 3.lig takımlarının tasarımlarını bizlere kakalamasınlarda
                      Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• Şu anda Puma'nın sponsorumuz olmasını çok isterdim.Çünkü Nike ile bir sene geriden geliyoruz.Geçen sene giyilen formaları bu sene giyiyoruz.

Yorum

• Yorum

• pumada neredeyse formanın her tarafına kendi amblemlerini koyuyor o yüzden ben sevmiyorum omuz kısmına konan amblemler kötü duruyor
                            Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• Fazladan iki tane logosu var ama bana göre bu seneki tasarımları çok güzel.

Yorum

• Puma harika.
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X