Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şuna neden türkçe yazmazlar anlayamıyorum.
    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şuna neden türkçe yazmazlar anlayamıyorum.
      yüzde yüz katılıyorum...
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu sene Antalyaspor ve Eskişehirspor'un giydiği çubuklu formanın bordo mavi olanını bu sene giyecek olmak gerçekten de çok özel hissettirdi bizi.

Teşekkürler Nike.
        Nike bizi hayal kırıklığına uğrattı...
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• belli olmaz daha göreceğiz
          özel forma olmazsa ben kesin almam
          almam için bi defa farklı bişe görmeliyim
          bir gün mutlaka

Yorum

• İlk olarak tisan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            belli olmaz daha göreceğiz
            özel forma olmazsa ben kesin almam
            almam için bi defa farklı bişe görmeliyim
            Arkaslar ben sizi anlamakta zorluk cekiyorum.. Bir kere Nike bize 10/11 sezonu ile tüm formalari özel yapacak garanti kendisi acikladi ayrica bize büyük bir koleksyon hazirliyor nike gelecek sezon icin. bunlar zaman aliyor cünkü nike bir takimin gecmisini de arastiriyor, hangi forma ne kadar satildigina bakip ilk senelerde taraftarin tarzini ve maddi durumunu ögreniyor ve ona göre ürün hazirliyor. Ayrica gri forma ile bize özel ürünler bu yilin sonunda bile basliycak.

Sabira bile gerek yok cünkü ne zaman bize özel forma cikacagini biliyoruz ve bu sezon giyecegimiz formalar da bize özel sayilir cünkü bizim RENKLERIMIZ ÖZEL!!! bu bile yeter ama gelecek sezon bize özel modeller ile birlesince daha da güzel olacak.

AFS abimizin de dedigi gibi Türkiye milli takimindada nike ayni rotayi cizmisti. Euro 2008 de ilk defa Türkiyeye özel formalar tasarladilar.

NIKE GIBI BIR MARKA ILE CALISTIGIMIZA SÜKREDIN!

Yorum

• [QUOTE=[B]KemaL_Ts[/B];2356114]Arkaslar ben sizi anlamakta zorluk cekiyorum.. Bir kere Nike bize 10/11 sezonu ile tüm formalari özel yapacak garanti kendisi acikladi ayrica bize büyük bir koleksyon hazirliyor nike gelecek sezon icin. bunlar zaman aliyor cünkü nike bir takimin gecmisini de arastiriyor, hangi forma ne kadar satildigina bakip ilk senelerde taraftarin tarzini ve maddi durumunu ögreniyor ve ona göre ürün hazirliyor. Ayrica gri forma ile bize özel ürünler bu yilin sonunda bile basliycak.

Sabira bile gerek yok cünkü ne zaman bize özel forma cikacagini biliyoruz ve
              bu sezon giyecegimiz formalar da bize özel sayilir cünkü bizim RENKLERIMIZ ÖZEL!!!
              bu bile yeter ama gelecek sezon bize özel modeller ile birlesince daha da güzel olacak.

AFS abimizin de dedigi gibi Türkiye milli takimindada nike ayni rotayi cizmisti. Euro 2008 de ilk defa Türkiyeye özel formalar tasarladilar.

NIKE GIBI BIR MARKA ILE CALISTIGIMIZA SÜKREDIN![/QUOTE]

şükür-şükür
              4 gözle beklediğimiz çubuklularımız esk.veya ankara nın çubukluları değilde
              daha kötüsü olabilirdi,binlerce kere şükür

ayrıca RENKLERİMİZ ÖZEL,iyi ki bordo-mavi yapıyorlar birde depodan başka renk gönderseler ne yapacaktık,ona da şükür...
              En son BALKAN 06 tarafından düzenlendi; 15.06.2009, 08:34.
              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Formalarımızı standarda oturtmak lazım . Formalarımızla özdeşleşmek güzel olurdu. Nasılki İnter stili , Aston Villa stili gibi tabirler kullanıyorsak , ilerde Trabzonspor stili dedirtecek çizgilerimizi korumalıyız diye düşünüyorum.

Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Babalar günü geliyor.
                  Ne bir kampanya, ne bir indirim, ne bir haber.

En son a f s tarafından düzenlendi; 15.06.2009, 10:52.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Diyorum ya Ali Fuat Abi Klübümüzün Ticari Pazarlama ve Reklam İşlerinin En Başında ki İsim Kimse artık tanımıyorum ama bu isim Ne Okumuş Bu Konuda ne bilgisi var Sosyal hayatta ne iş yapar klüpte oturur mu Böyle konuları araştırır mı Yoksa "Formalar Çıksın yeter ya" Mantığıyla mı görevini yapıyor Şuanda Bizce O Sözü bile söylemiyor !
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• su arkasında TRABZONSPOR inşlah yazar ya
                      Eski kullanıcı adı: olikos61
                      Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                      Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Afs Abi gelince başlık harketleniyor birden
                        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Babalar gününde sadri babaya imza günü düzenlerlermi acaba istanbuldaki bir ts club magazasında...

o da olmassa orhan gencebayı çagırsınlar...

Nasıl fikir...
                            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• nayki(nike) geçen sene eskişehirin giydiği formayı bu sene bize yeni diye giydirecekmiş. neymiş efendim bize özel formalar 2010/2011 sezonunda olacakmış. buna yakın sözler geçen sezon öncesinde de söylenmişti. çocuk var karşılarında ya işte oyalıyorlar. sizin neyinize yeni tasarım diyorlar alın şu atletleri basın üstüne logonuzu giyin diyorlar. kısaca akıllarınca bizimle dalga geçiyorlar. bundan sonra nike benim için bitmiştir.
                              elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                              TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                              legends never die ...

Yorum

• Ne desem boş.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X