İlk sendedir diye o iğrenç formalara bişey demedik aldık giydik TRABZONSPOR'umuzu destekledik.Bu seneki formada aynı geçen seneki gibi baştan savma yapılmaz inşallah TRABZONSPOR sıradan bir kulüp değildir...Bunun farkına varırlar inşallah...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlmanya'nın Heilbronn şehiri yakınlarında, Brackenheim'de Yayla Şenlikleri düzenlendi.
Perşembe başladı, Pazartesi gününe kadar devam etti.
Bir iki çoçukda Trabzonspor forması gördüm, ama o formaları ilk kez gördüm.
Bu formaları satan çadırı gördüm, çadırın dışınada TS Club'un yapışkanı var ve üzerinde ''Lisanslı ürün al, takımına sahip çık'' yazıyor!!!!
Gittim satıcının yanına ve dedim ki: ''neden böyle bir yazıyı çadıra yapıştırıp, çakma forma satıp, haksız kazanç sağlıyorsun?''
Beyefendi şaşırdı ve: ''çakma değil'' dedi
Tartışma başladı, bu arada üzerimde beyaz formamız var, ''beyaz formamız bu'' dedim, onun içinde ''Almanya için üretilmiş forma'' dedi!!!!
Yakasındaki etiketleri karşılaştıralım dedim, o halen diretiyor, bu formayı şu an giyiniyormuş Trabzonspor!!! ''O-Ha'' dedim
Tartışma uzamasın diye hanım dürttü beni, kızımda yanımda ''Yazıklar Olsun'' dedim ve ayrıldım, bizim oturduğumuz yerde adamın çadırına yakın, yanından geçiyordum devamlı, adam beni yiyecekmiş gibi bakıyordu!!!
Sonra bir çoçuğu durdurdum ve resmini çektim, tabiki yüzünü kararttım!!!
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende bunu söylemek istemiştim ama farklı bir şekilde ççç Fazla ince oldu galiba. Aynı fikirdeyiz, sakin ol.Önceki mesajlarıma göz atarsan daha iyi anlarsın ne demek istediğimi.
yazdığın son msj da pek anlaşılmıyo inceliktende eser yok galiba oraya yazdığın ap açık ortada gibi duruyo. ben senin eski msjlarınıda okicak değilim heralde buna vaktim yok eğer benim cvp yazdığım msj daki gibi düşünüyosan cvbım aynıdır sana ama düşünmüyosan ozaman cvbım benim gibi düşünmeyenleridir
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlmanya'nın Heilbronn şehiri yakınlarında, Brackenheim'de Yayla Şenlikleri düzenlendi.
Bu formaları satan çadırı gördüm, çadırın dışınada TS Club'un yapışkanı var ve üzerinde ''Lisanslı ürün al, takımına sahip çık'' yazıyor!!!!
Gittim satıcının yanına ve dedim ki: ''neden böyle bir yazıyı çadıra yapıştırıp, çakma forma satıp, haksız kazanç sağlıyorsun?''
Tartışma başladı, bu arada üzerimde beyaz formamız var, ''beyaz formamız bu'' dedim, onun içinde ''Almanya için üretilmiş forma'' dedi!!!!
Yakasındaki etiketleri karşılaştıralım dedim, o halen diretiyor, bu formayı şu an giyiniyormuş Trabzonspor!!! ''O-Ha'' dedim
Tartışma uzamasın diye hanım dürttü beni, kızımda yanımda ''Yazıklar Olsun'' dedim ve ayrıldım, bizim oturduğumuz yerde adamın çadırına yakın, yanından geçiyordum devamlı, adam beni yiyecekmiş gibi bakıyordu!!!
Sonra bir çoçuğu durdurdum ve resmini çektim, tabiki yüzünü kararttım!!!FOREVER TRABZONSPOR
1461
TS rh (-)
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde daha dün (Pazartesi) sorduk Sadri Şener'deki TS CLUB'da
Formaların sayımı yapılıyor gelecekler dedi...
Fesubhanallaaah ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
Sonra bir çoçuğu durdurdum ve resmini çektim, tabiki yüzünü kararttım!!!
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiyorumya sadece İstanbul'da Trabzonspor taraftarı var. Ankara'da hiç taraftar yok !.
Klübe o kadar mail attım. Yakında açılacak gibisinden cevaplar verildi. Evet açılıyor yakında ama nereye ?D
:
Trabzonlu Gençler
Yorum
-
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konudan da hiç misafir eksik olmuyo
Çakmacılar mı ne ?
Ali Fuat abiden bişiler bekliyorlar galiba
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotoğraftaki mavi uzun kollu forma dikkatimi çekti.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum