Bizi bu sefer söylediklerimiz nedeniyle umarım utandırılar...Ama benim ümidim yok...Bu sene Ankaraspor'ûn giydiği çubuklu formanın bordo-mavisini bu sene giyecek olmamız beni çıldırtıyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Geçen seneki armalarımızın malzemesinin kötü olduğu, formunun yanlış kullanıldığı, renginin kötü olduğu, bize yakışmadığı herkesin ortak düşüncesi. Sezon bitmeden formalarını sık kullananların çoğunun arması sökülmüş vaziyette.
Israrlarımız sonucu armalarımız değişti ve yeni formalarda nakış oluyor.
Eski formalarımızdaki armalarımız için yakınmayı bırakıp, neden bir çözüm üretmeyi düşünmüyoruz? Kulüp resmi ürün alan taraftarının bu mağduriyetini gidermek zorunda. Şimdiye kadar bu konuda adım atılmadığını biliyoruz.
Hadi onlar düşünmedi diyelim biz neden bu konuyla ilgili çözüm üretmiyoruz?
Çözüm olarak ilk alkıma gelenler:
- TS Club armaları sökülen formaların armalarını yenilesin ( zor )
- TS Club armaları sökülen formaların armalarını belli bir ücret karşılığında yenilesin ( olabilir )
- Yeni sezon forması alanlara, armaları sökülen formaların armalarını yenilesiner ( olabilir )
- Taraftar Kart alanlara, yeni ürün almak şartı ile armaları sökülen formaların armalarını yenilesinler ( olabilir )
- TS Club'tan belli miktarda alışveriş yapanların, armaları sökülen formalarının armalarını yenilesin ( olabilir )
Olabilir veya olmayabilir.
Fakat bunları birbirimize dert yanmanın ne sürece ne de bir faydası yok.
Bu önerileri veya sizin aklınıza gelen yeni çözüm önerilerini neden yetkililere iletmiyoruz?
Bu kadar kombine, taraftar kart, forma kampanyası yapıyoruz. Bizim bu haklı ve masum isteğimizi dikkate almaları için önce böyle bir talebimiz olmalı.
Ben mailleri göndermeye başlıyorum.
Yorum
-
İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafs abi bize özgü her sene cıkan klasik bir formamız olacakmı ilerleyen senelerde...
Gri forma Nike'ın sadece bize özel sunduğu ve başka rengi de olsa hiçbir takımın giymeyeceği formaların ilk ürünü olacak. Olayı biraz daha sakin ve kendi gerçeklerine göre değerlendirenler aynı yoldan ve süreçten milli takımın da geçtiğini görüyor.
Bize Barcelona gibi muamele edilmesini bekliyoruz fakat Barcelona gibi kurumsal davranmıyoruz. Bu süreçte taraftar kendine düşeni fazlasıyla yaptı.
Daha önce TS Club sorumlusu olarak çalışan kişiden bizzat duyduğum 'Nike'tan istenen çubuklu formanın bizim için çok özel olduğu ve bir şekilde bir tarafında bize özel bir çizgi form olması gerektiğinin iletildiği ve onların da bu doğrultuda çalıştığı idi. Belki bu sayfaları takip ediyordur yine aylar sonra başka bir TS Club çalışanından daha önce örneklerini paylaştığım formaların yönetim tarafından seçildiğini öğrendim.
Herşeye rağmen karşımıza nasıl ürünler çıkacak bekleyip göreceğiz. Edindiğim bilgiler ve tahminlerimin neler olduğunu biliyorsunuz. Bu başlıkta çekindiğim ve istemediğim şey ise bilgi kirliliği. Biri çıkıp 'formalarımızı Lescon yapacakmış' dese herkesin pat diye inanacağını biliyorum çünkü.
Daha önce hangi sezon formalarımız bu kadar erken çıktı? Armaları düzelttik. Kopan armalar ile ilgili çözüm önerim ile ilgili kimse sesini çıkarmadığına göre ben gidip iki fil daha isteyeyim!
Yorum
-
a f s hocam,
yanılmıyorsam ense kısmına Trabzonspor yazılabilmesi için federasyona başvurmuştuk. Sonucu n'oldu ve Trabzonspor yazısını formalarımıza işleyip taraftarımıza zamanında sunabilecek miyiz?
Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirizHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülea f s hocam,
yanılmıyorsam ense kısmına Trabzonspor yazılabilmesi için federasyona başvurmuştuk. Sonucu n'oldu ve Trabzonspor yazısını formalarımıza işleyip taraftarımıza zamanında sunabilecek miyiz?
Yorum
-
buna ne demeli. kulüp bunlara müdahale etmiyormu anlamıyorum
linki verdim diye sakın sipariş vermeyelim arkadaşlar
Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok o kadarda değil en iyisini hakediyoruz sanki bedava dağıtıyorlar ya en iyisini yapsınlar 100 ytl'ye satsınlar herkes alır vallaha alır billaha alır en çokda Trabzonda satılır ben bizim oranın insanı kadar üstüne başına marka olarak dikkat eden başka biryer tanımıyorum yemez içmez gider en pahalı kotu alır bizim orda bu böyledir ya hem forma o parayı hakediyorsa gözümü kırpmadan bende veririm ama o dediğim formalar bize yapılmaz daha kumaş arma ve dikişli arma yapmayı beceremeyen bir klübümüz var ne bekleyebilirim ki böyle bir klüpden kurumsallaşma adına.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
afs abiye tamamen katılıyorum, çoğu zaman sabretmeyi bilmiyoruz, gerçekten iyi ve bizle büyük birsponsorluk anlaşması yapmış bir markayla çalışıyoruz, ayrıca biraz gerçekçi olalım, barcelona dediğimiz takımla aramızda dağlar kadar fark var, bizim takımdan hangi oyuncu barçanın yedek kulübesine bile oturabilir bunu bi düşünelim , başarı geldikçe herşey istediğimiz gibi olacaktır
ayrıca daha 1 yıl oldu sabredelim, gün geçtikçe çoğu şeyi düzelten daha da iyiye götüren bir yönetim var...Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
buna ne demeli. kulüp bunlara müdahale etmiyormu anlamıyorum
linki verdim diye sakın sipariş vermeyelim arkadaşlar
uyarıyıda eksik etmemen süper olmuş
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yahu ne rahatsızlığı, sen forma kalitesinden şikayetçi değilsin ama ben şikayetçiyim.
Derdi mi anlatabiliyorum sanırım.
ben anladım ve sen yerden göğe kadar haklısınBugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben anladım ve sen yerden göğe kadar haklısınHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
Herkes formalar konusunda baya bi ümitsiz insallah güzel olurlar,
bugün yine alisveris magasinda FC Portonun cubuklusunu gördüm,size sunu söylüyorum böyle forma yok,yaninda manchesterin,barcelonanin ve arsenalinkide vardi hepsi nike ürünü olmasina rahmen Portonunki adeta parliyor aralarinda,Bu sene kesin alacagim o formadan...keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum