Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya benim anlamadigim......

a f s abi ve diger forma örnekleri verenler, bizim renklerimizi kullanmiyor , gidiyor fantazi renkler kullaniyorlar!!!

kulüp sadece siz kendinize göre "modern" renk istiyorsunuz diye kulüp renklerinimi degistirecek..... yane sizin kullandiginiz bordo asla bizim bordomuz degil, mavi de bizim mavimiz degil....
    kast ettigim renkler su yapilan cubuklu forma örnekleri mesala....

bana bir özel mesajlan birisi bu isi izah edebilirmi acaba??
    cok zamandir kafami kurcaliyordu ama simdi sormak nasipmis!
    Pardon ne demek istediğini bir türlü anlamadım. Ben kulüp renklerini değiştirsin dedim mi şimdiye kadar. Renk dediğiniz şey ışığın beynimizde oluşturduğu bir olay. Benim Apple monitörümde renkler çok güzel görünürken başka bir monitör ve ışık ortamında farklı görünebilir. Ekranda olan örnekler değil kumaşta uygulanandır asıl olan. Kulübümüzün renkleri tüzüğünde belirtilmiştir ve kumaş karşılığı renk koduda tescil edilmiştir. Buna kimin itirazı oldu ki şimdiye kadar.

Sade bir taraftar olarak, forumdaki herkes gibi düşüncelerimi önerimi paylaşıyorum, nedir bu kadar rahatsızlık veren çözemedim. Değerlendirirken, lütfen son sayfanın son mesajına değil olayın genelinde ne konuşulmuş ne paylaşılmış ona bakın lütfen.

Başka takımların forma örneklerini paylaşmamdaki kastım da, dünyada bu işin nasıl yapılabileceğini görmemiz ve kendi adımıza dersler çıkarmamız düşüncesi.

Ben ne diyorum, siz ne anlıyorsunuz!

En son a f s tarafından düzenlendi; 13.05.2009, 15:05.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• eeey gidi kappa, unutulurmu bu formalar.hastaydım bu formalara.

''Bir gün herkes ön libero olacak.''
      #Ziya Doğan

Yorum

• Mavimizin bu mavi (#add9e6) olduğundan emin misiniz?
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Renkleri ekrana göre verip yanılıyorsunuz. Forma renklerinde asıl olan kumaşta kullanılan Pantone numarasıdır. Bu da tüzükte bellidir.

Trabzonspor'un renklerinin web sayfasındaki karşılığını mi konuşuyoruz formaya uygulanan rengi mi? Burası da forma ile ilgili başlığımız olduğuna göre değerlendirmeyi yaparken asıl meseleden uzaklaşmayalım.

Grafik işinde de ekranda gördüğünüz renk RGB modunda farklı, baskı yapılacak CMYK ( Cyan, Magenta, Blue, Black ) modunda farklıdır. Bu yazı dahil ekrandaki görüntüleri Red Green Blue RGB renklerinin ışık ile oluşturduğu ortamda görüyoruz.

Grafikte baskı yaptığınız kağıt, boya bile rengi etkilerken bu kadar hassas bir mevzuuyu fazla uzatmayalım derim veya bu konu ayrı bir başlık altında ayrıca konuşulmalı.

Yorum

• Sahte ürün konusunda bundan bahsediyordum.

Bu ürün peynir ekmek gibi satılıyor. TS Club sahte ürünle baş ederken taraftarın isteğini göz ardı tememeli bu ürünü TS Club yapsa daha fazla satacağından şüphemiz yok hem daha estetik olacaktır.

Sahte ürün almayın diyerek bitmiyor bu iş ürün yapsanız sahteye yönelmezki vatandaş.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mavimizin bu mavi (#add9e6) olduğundan emin misiniz?
              Emin olduğum tek bir şey var, koyu bordo ve açık mavinin ne olduğu, onların da bu kodlar olduğu.. Belki çok hafif son sayı ya da harfler değişebilir.

Demek istediğim şu. Mavi'nin bir kodu vardır, bu değişir mi? Amerika'da da Çinde'de Mavi mavidir. Aynı şey açık mavi için de geçerlidir. Bak mesela buradan görebilirsin:

Koyu Bordo ile ilgili çok araştırma yaptım. Bordo'yu anladım da Koyu Bordo nereden gelmiş acaba akıllara. Bu karar alınırken ben ortamda değildim ama 60lı yıllara damga vurmuş bir renk olduğunu öğrendim. Hatta Jaguar bu renge uygun araba bile yapmış. Sonra renk koduna ulaştım. Ne hikmetse bu kodlar Kappa ile uyuyor.

Özetle, klübümüzün renkleri bunlar mı? Vallahi açıkçası bilmiyorum ama bildiğim tek şey tüm dünyadaki koyu bordo ve açık mavinin karşılığı renk kodları bunlardır.

Yorum

• Ucurum kardeşim açık mavi her yerde aynıdır ona birşey demiyorum ama formalarımızda kullandığımız Mavi daha farklı o Mavi renke en yakın (#1074E2) ben bunu buldum ve bir çok yerde bunu kullanıyorum..

Dediğinde sende haklısın.
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• Kodların tam olarak böyle olması lazımdı..
                  Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Kimse kusura bakmasın !. Eğer senin resmi stadının 20 metre yakınında korsan ürün satanlara sen klüp olarak müdahale edemiyosan suçlu bizim klübümüzdür.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kodların tam olarak böyle olması lazımdı..
                      Teşekkürler elbet lazım olur bu bize.
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ...

Ben olsam sırf forma satışı için Fatih Tekke'yi transfer eder, taraftarın beklentileri doğrultusunda seçilen formaların görkemli bir tanıtımını yapardım. Hem masrafını çıkarır hem de taraftara moral olurdu. Gerçi "biz Yattara'yı, Colman'ı, Song'u elimizdeyken ne kadar pazarlayabiliyoruz ki?" sorusu az önceki hayalimin cevabı sanırım.
                        Abi Cevabını kendin vermişsin zaten ama bu seneki havayı kaçıran yönetim fatihten bu şekilde yararlanabilir mi hiç. Ben hiç sanmıyorum.

Bunu duyarlarsa onun gazına gelip fatihi rekor paraya geri alıp formalar ve diğer ürünleri fatıh futbolu bıraktıktan sonra ancak hazır ederler.

Değil işin uzmanı pazarlamacı korsan işi ile uğraşanlardann birini koyacaksın bu bölümün başına bak nasıl yapıyor taraftarın alacağı ürünü.

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adamın birini polis bu bizim bayrakcı diye turnikeden benim biletle içeri soktu ya.
                          Elinde kocaman bir torba vardı
                          Kim kimle mücadele ediyor.

Yorum

• Renk ile ilgili bir ay önce sunu yazmistim.
                            Bizim normal koyu bordu normal acik mavi ile alakamiz yok, bizim renklerimizi dünyada yanilmiyorsam baska takim kullanmiyor.

İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ayrica bizim renkleri niye tutturamiyorlar anliyamiyorum. Baksaniza Barcelonanin renkleri ne güzel parliyor, bizimkinin mavisi sönük kaliyor, aston villanin mavisine dogru kayiyor, halbuki bizim mavi öyle degil. Canli olmasi lazim.
                            Bakin ne kadar fark yapiyor:

orijinal:

olmasi gereken:

animasyon

Yorum

• a f s abi.... ucurum abi....
                              siz beni tam anlamadiniz, herhalde ben derdimi tam olarak anlatamadim!
                              lütfen beni yanlis anlamayin.... ne yapdiginiz calisma ile ilgili, ne isteklerinizle ilgili, yane bunlarlan alakasi yokdu benim sorumun!

benim dedigim, hane mesala a f s abimiz bize cok güzel modeller gösteriyor, photoshoplan mi yapiyor bilmiyorum ama, hane cesitli modeller yapip koyuyor ya, o formalardaki kullandigi renkleri diyorum....
                              hic bizim renklerimizle alakasi yok demek istedigim!
                              harbiden ya benim gözler bozuk yada bunlar fantezi renkler!
                              benim bildigim bizim asil renklerimiz kappa formasindaki oldugu gibidir, yada simdiki formalarimizin renkleride uyuyor galiba tüzükdeki renklerimize.... demek istedigim en azindan bu güzel modelleri simdiki renklerimizle yapsaniz keske!
                              insallah derdimi anlatabilmisimdir!
                              lütfen kizmayin, sakin darilmayin....

örnek veriyorum yapdiginiz SÜPER modellerden:

En büyük TS

Yorum

• Renk meselesi anlaşılmıştır, uzatmak istemiyorum. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var.

Geçmiş sayfalarda paylaşmıştım Arsenal'in 2009 / 2010 sezonu formaları ile ilgili teaser ( meraklandırma ) kampanyasında ipuçları var diye.

Önümüzdeki günlerde bu formayı nasıl tanıttıklarını da paylaşırım sizinle.
                                Şimdi gördüğünüz bu forma o gün gözümüze bambaşka görünecek.
                                Yaptığınız işin sunumu, işin kendisi kadar önemli olabiliyor bazen.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X