Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haziranda çıkması beklenen formalar hangileri ?

Bilgisi olan var mı ?

Geçmiş sayfalara baktım ama bulamadım.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haziranda çıkması beklenen formalar hangileri ?

Bilgisi olan var mı ?

Bu başlığın 488. sayfasında da 12182. mesajda sorunun cevapları var.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• a f s Abi formalar Feneracindan Önce cikar mi?
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Haziranda çıkması beklenen formalar hangileri ?

Bilgisi olan var mı ?

Yeni sezon forma sponsorumuz Türk Telekom.
          Armalarımız nakışlı.
          Satış tarihi: 1 Haziran.

Formalar:
          1. Parçalı forma, aynı forma
          2. Beyaz, yakasındaki koyu maviye kadar aynı
          3. Standart Nike kolleksiyonundaki yeni düz mavi forma
          4. Standart Nike kolleksiyonundaki yeni düz turuncu forma
          5. Bize mi has, yoksa Antalya'nın giyiklerinden mi bilmiyorum çubuklu forma

Bekle babam bekle 2010'da:
          6. Gri Forma

Yorum

• Ali Fuat abi teşekkürler.

Ben, haziranda çıkacak olan formaların belirlendiğini duymuştum, demek ki yanlış duymuşum.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Puma giydiğimiz zaman bizim modelin aynısını Bursa giyerken kimsenin sesi çıkmıyordu. Gelecek sezon giyeceğimiz çubuklu formanın modelinin aynısından Antalya ve Eskişehir giyince neden gocunuyoruz anlamıyorum. Görende kırmızı beyaz veya kırmızı siyah forma giydiğimizi sanır. Aynı modelden dünyada giyen bir sürü takım var.

Seçilen modeller, kesimleri, kumaş kaliteleri renkleri çok güzel. Bize Aston Villa Barcelona gibi muamele edilmesini istiyoruz fakat onlar gibi kurumsal olamadığımızı ıskalıyoruz. Gri formalarla birlikte Nike'ın tamamen bize özel tasarladığı ve başkasının giymeyeceği formalarımız olacak.

Çok sabırsızsız. Daha formaları görmeden, dokunmadan herşey bitmiş gibi olumsuz hava oluşturmaya gerek yok. Sıkıntılar var, fakat mevcut şartları düşününce şükretmeyi unutuyoruz gibime geliyor.

Kral kupası finali için özel forma.

En son a f s tarafından düzenlendi; 12.05.2009, 12:45.

Yorum

• Dünyada resmi ürünlerinde kendi logosunu yanlış kullanan tek kulüp biziz heralde:

Bu da doğrusu:

Yanlış logo uygulamaları TS Club ambalajları ve poşetlerinde de var.
                Çözüm Trabzonspor için kullanım alternatifleri ve yasaklarının olduğu bir kurumsal kimlik oluşturup bunu hayata geçirmek.
                En son a f s tarafından düzenlendi; 12.05.2009, 13:03.

Yorum

• Şu başlığa her girdiğimde ağlıyasım geliyoru yahu
                  HAMSİ
                  Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Akçaabat Sebatspor'da bizim giydiğimiz Nike modellerinden giyiyor.
                    Kırmızı beyaz renklere de gayet güzel gitmiş bu modeller.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Puma giydiğimiz zaman bizim modelin aynısını Bursa giyerken kimsenin sesi çıkmıyordu. Gelecek sezon giyeceğimiz çubuklu formanın modelinin aynısından Antalya ve Eskişehir giyince neden gocunuyoruz anlamıyorum. Görende kırmızı beyaz veya kırmızı siyah forma giydiğimizi sanır. Aynı modelden dünyada giyen bir sürü takım var.
                      Yapma abiciğim, elli defa dile getirildi aynı formaları giyiyoruz diye Puma zamanında. Ama sorun aynılarını giymeyi geçmişti Puma zamanında, tasarımlar o kadar kötüydü ki bu ikinci planda kalmıştı.

Aynı modeli giyme klüplere göre değil bence ülke standartlarına göre oluyor. Shaktar da standart Nike formaları giyiyor. Ben Nike' a daha çok Türkiye'ye ve Romanya gibi ülkelere 2. sınıf standart getirdiğini düşünüyorum, dolayısıyla bize de aynı şey.

Yorum

• Benim öncelikli beklentim bu yılki formalar gibi amatör takımların bile giymediği iğrenç naylon kumaş ile forma olmaması. Yemin ediyorum bir çok amatör takımın forma kumaş kalitesi bizim giydiklerimizden daha iyi.

Barcelona,Manu gibi takımların giydiği forma kumaşlarından olsun, bir de armalarımız yapıştırma olmasın başka birşey istemiyorum.
                        Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• evet keşke bütün formalarımızın kumaşı beyaz formamızın kumaşından olsa..

Yorum

• Armalarımız dikişli olacak. Orası kesin.

Umarım kumaşı güzel olur.

Yorum

• Vallahi sabredelim çok güzel ürünler bizi bekliyor
                              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Nike para kazanacağı bir pazara neden ikinci sınıf muamelesi göstersin ki.
                                Öyle olsaydı milli takıma da aynı şekilde yaklaşması gerekirdi. Nike'ın milli takım için de izlediği süreç aşağı yukarı bizimki ile aynı aslında, milli takıma da özel formalar bir kaç sezon sonra çıktı.

Nike'ın kataloğunda formaların modelleri, çıkış tarihleri, piyasada ne kadar kalacağı, renkleri, kumaş kaliteleri belli. Bütün dünyaya sunulan seçenekleri bunlar. Sponsorluk anlaşmasının iki taraflı bir olay olduğunu unutuyor, sözleşmelerin hangi şartlarda imzalandığını bilmeden konuşuyoruz.

Formadaki armaları bile, taraftarın yalvar yakar ısrarıyla değiştiren bir kulüp yapısından muhteşem işler çıkarmasını bekliyoruz.

Bütün bu süreçte Nike daha öğretici ve belirleyici olamaz mıydı. Olabilirdi ve olmalıydı. Onlar da nasıl bir kulüple çalıştıklarının yeni yeni farkına varıyor. Nike'ın bugüne kadar ki performansı kendi markasına yakışır seviyelerde değil. Fakat dergimizdeki son röportajda da belirtildiği gibi adamlar kendi belirledikleri program çerçevesinde bize özel hazırlıklar yapıyorlar. Ve umarım bizi şaşırtan sürprizlerle karşılaşırız.

Armalarımızın düzelmiş olması, haziranda formaların çıkması iyi bir haber değil mi?

Sene ortasında parçalı forma çıkarma fikrinin Nike'tan gelmediğini biliyorum. Bu seçimden dolayı sponsorumuza değil, forma modellerini seçen yönetime sitemde bulunmalıyız.

Formalarımızın kumaş kaliteleri gayet güzel. Farklı serilerden seçildiği için kumaş farklılıkları fiyat olarak yansıyor formalara. Beyaz formanın kumaşı ile mavi formanın kumaşı aynı değil. Fiyatları da aynı değil doğal olarak. Geçen sezon en çok mavi forma satılmasının nedeni biraz da ekonomik. İyi kaliteli formalarımız olsun fakat arada daha ekonomik modellerin de olması gerekiyor.

Nike fit kumaşı hem gündelik giymek için hem de spor yaparken giyeti rahat ettiren süper bir kumaş. Formalarımızın kumaş ve renk kaliteleri gayet yerinde. Bunu rahatlıkla söylüyorum çünkü formayı giyip kullandım, alrıca Fener, Galatasaray, Beşiktaş formalarına da baktım. Naylon benzetmesi o formalar için yapılabilir. Barcelona Manchester formalarına da baktım kalite konusunda bir sıkıntımız yok.

Forma kulübe gelir sağlayan ticari bir ürünün ötesinde özel anlamlar taşıyor bizim için. Taraftar olarak formalar konusunda bu kadar titizlenmemiz, bu konu ile fazlaca ilgilenmemiz normal.

Umarım yönetim ve Nike bu hassasiyetlerimiz ve beklentilerimizi dikkate alır.
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 12.05.2009, 13:53.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X