Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    biraz daha derginin icerigi hakkinda bilgi verebilirmisin. dergiye maalesef ulasamiyoruz :/ !!!
    Siz neden ulaşamıyorsunuz. Klubün internet sitesinden ve şu telefon adresinden (444 1967) dergiye abone olabilirsiniz... Yıllık 50 lira. Klüb üyelerine %10 indirim uygulanıyor. Yani 45 lira.
    Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      .
      Ikincisi ise, GSnin rengi sari-kirmizi, bunun ortasi hangi renk?
      Simdi mantiken o renk, yani turuncu rengi, hangi takimi animsatir?
      kardeş daha diyecek birşey bulamıyorum
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• ya gecen gun umutun formasını aldım sagolsun kırmadı verdi formasını baktım armalar dıkıslı sok oldum nedne ayrı tarftar formasındakı arma yapıstırma futbolculatrmızın gıyıdgı formadakı arma yapıstırma
        ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• ya hanı nıke cızgılı forma yapmıyordu bıze mı rastladı anlamadım ....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Ali Fuat abi ne demek istedigini anladim, zaten ayni seyleri söylüyoruz. Sadece benim türkcem bozuk oldugu icin tam anlasilmiyor galiba ne dedigim.

İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kardeş daha diyecek birşey bulamıyorum

Nedense hep öyle oluyor.
            Ben bir yazicagim yerde hep bes yaziyorum, tek tek ve detayli bir sekilde anlatmaya calisiyorum . Ama sonunda hep nedense "tamam senin dedigin olsun" oluyor ve buda beni üzüyor.
            Neyse artik, bosverin, cubuklu formamiz olucagi icin sevinin siz büyük basari cünki.

Yorum

• şu corinthians'ın formalarını görünce iyice kızdım...ben bu formayı nerede görürsem göreyim bu corinthians formasıdır derim (brezilya ligine takıntım vardı bir ara)...yani adamlar bu formanın gelen hatlarını hiç bozmadılar...biz neden klasik formamızı göremiyoruz...bu aptalca bir pazarlama politikası olamaz, istediğin kadar ts clup aç, ne fark eder!!!
              Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
              my name is onur....
              Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak Sadullah KAPICIOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Siz neden ulaşamıyorsunuz. Klubün internet sitesinden ve şu telefon adresinden (444 1967) dergiye abone olabilirsiniz... Yıllık 50 lira. Klüb üyelerine %10 indirim uygulanıyor. Yani 45 lira.
                almanya icin yillik 70 €
                25# Alan Carlos Gomez da Costa
                Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ali Fuat abi ne demek istedigini anladim, zaten ayni seyleri söylüyoruz. Sadece benim türkcem bozuk oldugu icin tam anlasilmiyor galiba ne dedigim.

Nedense hep öyle oluyor.
                  Ben bir yazicagim yerde hep bes yaziyorum, tek tek ve detayli bir sekilde anlatmaya calisiyorum . Ama sonunda hep nedense "tamam senin dedigin olsun" oluyor ve buda beni üzüyor.
                  Neyse artik, bosverin, cubuklu formamiz olucagi icin sevinin siz büyük basari cünki.
                  kardeşim niyetim seni üzmek değil ama
                  sarıyla kırmızının arasındaki renk turuncu dedikten sonra da ne anlatsam boş

turuncunun benim için özel bir anlamı yok ama bunu alternatif olarak ilk biz kullandık

bi şeyi ilk yapmanın önemsiz olduğunu söylüyorsun ama bazı şeyler genelde ilk yapanla özdeşirler mesela

pimapen pencere markasıdır ama pimapen denince ne demek istendiği anlaşılır

keza selpak da da aynı şey geçerlidir

verilebilecek örnek çok

bir kaç sezon daha kullanırsak bu renk bizimle özdeşir

diğer bi nokta ise diyorsun ki hadi 10-20 sene turuncu kullanılsaydı bişey demezdim

birşeye baştan itiraz edersen onu 10-20 sene kullanamazsın ki

birde aston villa örneği vermişsin

bak biz aston villayı konuşuyoruz

ama astonvilla taraftarına gidip trabzonspor nedir diye sorsan sebzemi-meyve mi der

sadece bu bile kullandığı ürünlerin kaliteli olması için yeterlidir
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Benim anlamadigim hersey cok basitken niye zorlastiriyoruz.

Istedigimiz 3-4 sey var.

1. Nakisli arma
                    2. Dogru renk ve kumas kullanimi.
                    3. Guzel fontlar ve formayi ozellestirecek 1-2 uygulama (yakaya Karadeniz Firtinasi gibi bir yazi ornegin)
                    4. Sponsor reklamlarinin iyi bir sekilde yapilmasi.
                    5. Forma sayilarinin ve cesitlerinin profesyonel bir tavira uygun olmasi.
                    6. Formalarin ulasilmasi ve dagitiminin profesyonel bir sekilde yapilmasi.

Nike ve TS Club bu 6 seyi yapsin taraftarin cok buyuk bir yuzdesinin beklentileri gerceklesmis olur. Bu 6 seyin hicbirini bu sezon goremedik. Onumuzdeki sezon icin ise sadece 2-3 tanesi garanti. Ee bunlari yapamiyacaksan isin ne kardesim. Gol atamayan forvet, pas atamayan orta saha oyuncusuna tahammul edemiyoruz. Ayni sekilde Nike ve TS Club'un isi ilk basta forma uretmek. Bunu yeterli bir sekilde yapamiyorsak bi seylerin yanlis oldugunun belirtisidir bu.

1. Armalar muhtemelen onumuzdeki sezon nakisli olacak. Ama bu hedefimize ulasmak icin gosterdigimiz caba ve enerji normalinde cok daha ucuk. Dunya'nin az da olsa bir buyukluge sahip olan kac tane kulubun bu kadar kalitesiz ve yapistirma armasi var?

2. Nike'in simdiye kadar yaptigi tek dogru is. Buna lafimiz yok. Ama istikrarda saglanmali. Umarim ayni kalite onumuzdeki yil icinde gecerli olur. Bir elestiri noktasi formalar arasindaki fark. Duz maviylen Beyaz formamizin arasindaki kumas farki cok belli. Butun formalarin ayni kalitede olmasi dilegiylen.

3. Guzel kavrami cok somut birsey degil. Bizim icin illa ozel font yapilmasi gerekmiyor ama Nike'in repertuarinda daha guzel fontlarin mevcut oldugunu biliyoruz. Tek istegimiz bize gelince bu guzel fontlarin uygulanmasi. Nike hangisini uygun goruyorsa onu kullanir tabi, ama bu secenegin estetige dayali bir karar olmasi gerketigini dusunuyorum. Bu sezonki numaralarimiz sahsen estetigi degil kolayligi goz onunde bulundurarak yapilmis bence. Ozel uygulamalarinda zamanla gelecegini umut ediyoruz. Ama sikinti surda. Bir yakaya birde formanin arkasina 2 kelime yazmak cok mu zor kardesim? Illa Dunya kulubumu olmak gerekiyor? Koy gitsin be kardesim.

4. Su ana dek Turk Telekom'a gecmemize heyecanli bir sekilde bakiyordum. Bunun uygulamasini gorene kadar. Formanin ortasinda koca bir blogun icinde TURK-TELE-KOM yazmasina mana veremiyorum. Sanki saka gibi. Reklam uygulamanin bir cok guzel yonu varken sanki kasten en cirkin, en alakasiz yontemini seciyorlar.

5. Avrupa'nin hangi kulubunun 6 tane (evet! 6 tane!) formasi var?! Cogu kulubun 3 tanesi var. Gecen yilin formalarinin kullanmasina birsey demiyorum. Bence hos bir uygulama ama 6 tane formaya hic gerek yok. Ozellikle Mavi, Gri, ve Beyaz duz forma konusunda. Hepsi acik ve birbirlerine yakin renkler. Ayni sekilde hem cubuklu hem parcali formanin ne manasi var? Ya cubuklu, ya parcali, ya da Aston Villa modeli olmasi mantiklidir.

6. Buna fazla diyecek birseyim yok. Bu yaz Turkiye'deyken 3-4 tane Trabzonspor formasi alip Amerika'ya donmek istiyordum. Formlara satisa gec Agustos'a kadar cikmadi. Ciktiktan sonra da aylarca formalara ulasmak imkansiza yakin bir islemdi. Hala cogu TS Club cesit ve boyutlardan yoksun. Umarim bu soru onumuzdeki sezon kalkar.

Bunlarin olmasi icin illa Sampiyonlar Liginimi kazanmak lazim. Tamam sabirliyiz ama herseyide taksit taksit vermeyin kardesim. Sizin isiniz bu isiniz. Forma tasarimi yok, Nike'in genel olarak urettigi sablonlara sadece bizim renkleri uyguluyorsunuz. Isiniz bu kadar mi? Reklamlari armalari zaten TS Club basiyor. Nerde kaldi Nike'in isi? Nike'a saldirmayi veya suclu olarak gostermek istemiyorum ama bu eksiklerinide gormemekten gelmek haksizliktir. Bu hatalar kabul edilir gibi degil.

Yorum

• Yeni Formalar ne Zaman cikicak Insallah fener macindan önce Cikar O zaman patlama yapar formalar
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Umarım dergide dediklerini en kısa zamanda bizlerin beğenisine sunarlar
                        Mustafa KARA
                        Trabzon ÇayKARA

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çözüm ellerinin altında aslında. Bir baksalar, bir görebilseler çok şey değişecek.

TS Club ismi meselesini TS Club'un eski yetkilisi ile Trabzon'da iken konuşmuştum Ünal. İsim konusunu onlar da düşünüyormuş ama benim gördüğüm daha temel kurumsal markalaşma sorunu var. İlgili başlıkta görüş ve önerilerimi paylaşmıştım.
                          Harika olmuş. Çok klas.

Anlamadığım bunları kulübümüz neden yapamıyor ? Bu kadar mı hantal bir yapısı var ? Devlet dairesi gibi ve kimsede müdahale etmiyor.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sadeliği pazardan alma bodylerle kıyaslıyorsak

m.united de pazardan alma bodyler gibi forma giyiyor

forma deyince illa sümerbank picamaları gibi çizgili çizgili olması gerekmiyor

sadelik de ayrı bir zarafettir

sade formalar bence gayet hoş duruyor ki kappa döneminden düz mavi ve bordo formalar da şahaneydi ve onlar da sadeydi ve çok hoştu

zevktir herkes aynı nokta da buluşamaz elbet fakat çok absürt bişeymiş gibi eleştirmeye de rek yok
                            Bu formayı body'e benzeten bendim bu mesaj bana belli ki. Pazardan alma body diye yorumlamışsın benim yazdığımı. Ben Nike'ın body'leri gibi duruyor(kumaşı elbette farklıdır) demiştim. Orjinal Nike body satılan bir pazar mı var ?

Şaka bir tarafa bana ManU formasını pazardan almaya body'e benzettin diyorsun da sen Barcelona, İnter hatta bizim giydiğimiz çubuklu formaları sümerbank pijamasına benzetiyorsun. O eleştiri absürtse bu katmerlisi buna ne denir bilmiyorum. Daha mesajı yazarken söylediğimin başka yere çekileceğini biliyordum. Dedimki söylediğimi başka yere çekmeyin, formalar cafcaflı olsun demiyorum aşırı sade olmasın diyorum. Bu forma aşırı sadedir. Düz tek bir renkten oluşuyor üstelik kesim olarak dahi minimum detay var üzerinde. Bundan daha sade olamazdı. Yani ManU forması diye beğenmek zorunda mıyım ? İngiltere formasını da hiç beğenmedim ona bakarsan İspanya forması çok daha güzel bence. Ne yani şimdi İspanya forması aşırı cafcaflı mı ? 10 sene sonra 20 sene sonra bakıp gülücek miyiz ? Formalar düz ve cafcaflı olarak ikiye ayrılmıyor. Bunlar uç noktalar bunların arası da var. Örneğin İspanya forması çok sade de değil, pijama gibi de değil.

Benim amacım sadece fikrimi yazmaktı. Bu tarz tek renk ve düz formaları fazla sevmediğimi söyledim. Kimseye kendi fikrimi kabul ettirmeye çalışmak gibi bir niyetim yok. Bunun bir zevk meselesi olduğunun farkındayım. Benim zevkime göre olmak zorunda değil çoğunluk neyi isterse o olmalı saygı duyarım( Çok absürt birşey değilse saygı duyarım). Fakat yazdığım şeylerin yanlış anlaşılmasından veya iyi okunmadan yorumlanmasından rahatsız oluyorum.
                            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              almanya icin yillik 70 €
                              Kargo ulaştırma ücretinden dolayıdır.
                              Şafak olmuş comolokko

Yorum

• En çok merak ettiğim şey Bursa'nın yeni sezon formaları. Eğer onlara özel formalar gelirse, anlaşılan hakikatten Nike'ın umrunda değiliz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X