Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bende hep keske nike bize forma yapsa diye düsünmüsümdür ama adidas bize öncelerde forma yapmisti zaaten.

Yorum

• Nike bence hiç uğraşmasın.Yaptığı forma kalitesi pazar malı kadar kaliteli.Hele armalar tam facia.Siteye girişte birde anket var ama %24 böyle kalsın diyenler galiba formaları ve armaları görmeden oy kullanmışlar...
      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nike bence hiç uğraşmasın.Yaptığı forma kalitesi pazar malı kadar kaliteli.Hele armalar tam facia.Siteye girişte birde anket var ama %24 böyle kalsın diyenler galiba formaları ve armaları görmeden oy kullanmışlar...
        Bilip bilmeden konusmayalim,

1.Formanin kalitesi diger klüplere kullandiklari kalitelerle ayni (dizayn farki olabilir)
        2.Armalari Nike degil klüp yaptiriyo ve bu konuda gelisme var seneye daha farkli olacak
        3.Ankete sadece trabzonsporlular degil Siteye gelen yüzlerce ziyaretcide katiliyo
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Caner Dikan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çocukluğumdan beri hep adidas marka TRABZONSPOR forması giymek istemişimdir..
          Hala daha istiyorum..
          Olayi nekadar takip ettigini bilmiyorum ama Adidasin bize forma yapmak istemediginden haberin varmi ????
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olayi nekadar takip ettigini bilmiyorum ama Adidasin bize forma yapmak istemediginden haberin varmi ????
            neden abi?
            Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• BNM farki ile Bayern Münih 2009/2010 Formasi

Sampiyonlar Ligi Formasi:

bunlarda Taraftarin istedikleri:

.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• bunlar fermuarlı mı ??

Yorum

• armalari nike yapmiyor, kulüp yapiyor. formalar sade sekilde reklamsiz logosuz kuluübe geliyor onlar yapistriyor

Yorum

• bunlar fermuarlı mı ??
                    öyle gözüküyor..
                    *

Yorum

• Kadife gibi evladiyelik. Yıkama ile deforme olmuyor. Yıllar önce Trabzonsporlu Abdullah'ın çubuklu formasının sayıları da aynı teknikle basılmış yıllarca dayandı.

A F S yazısı şampiyonlar ligi yazı karakterinden. Sayıların fontunu ben tasarladım.

Yakaya böyle bir uygulama yapmak çok kolay ve pratik bir uygulama. Isı ile transfer oluyor ve çıkmıyor. Kadife ve mat görüntüsü var.

Forma numaralarını istediğim gibi yaptırabildim bugün.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ben formamda yazı veya numara sevmiyorum ama bu şekilde olursa ilk alacağım formamda 61 numarayı hemen bastırırım...

Yorum

• Çok güzel olmuş Ali Fuat abi.Hayırlı olsun

Bende Yeşim tekstilde yaptırmayı düşünüyorum böyle birşeyi
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Helal Ali Fuat abi

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Helal Ali Fuat abi
                              ellerin dert görmesin abi
                              *

Yorum

• çok hoş gözüküyor. İnşallah aslında bu basit küçük hatalar seneye olmaz.
                                Şafak olmuş comolokko

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X